Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
http://www.index.hr/tema/euro-2016/furiozna-hrvatska-901412
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
INDEX je političko krilo orjunaških bombaša.
Nevjerojatno je da to više niti ne skrivaju.
ako su ovo predstavnici domoljubne,bogoljubne i poštene hrvatske.. onda sam ponosni pripadnik ORJUNE
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:ako su ovo predstavnici domoljubne,bogoljubne i poštene hrvatske.. onda sam ponosni pripadnik ORJUNE
Ne trpite uspjeh , jbga...
ponosni antiorjunaš
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/neugodan-izvjestaj-strucnjaka-za-sigurnost-incident-u-francuskoj-je-zavrsna-faza-specijalnog-rata-protiv-rh-932285
Bez ovog dodatka teško je razumjeti način pisanja INDEX-a.
Locirati, uhititi i transferirati do najbližeg zatvora.
Bez ovog dodatka teško je razumjeti način pisanja INDEX-a.
Locirati, uhititi i transferirati do najbližeg zatvora.
preko_vode_do_slobode wrote:ako su ovo predstavnici domoljubne,bogoljubne i poštene hrvatske.. onda sam ponosni pripadnik ORJUNE
Inace se nije baš slavilo u Splitu , neka tišina na ulicama .........ipak mislim da imate nacionalni problem .......bez obzira šta su tri tovara dala i obranila golove.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nece tebe koštat glawe to šta INDEX naziwaš projugoslawenski nego šta one koji se bore protiw korupcije naziwaš neprijateljima držawe.Ero wrote:INDEX je političko krilo orjunaških bombaša.
NIje owdje nitko ni debil ni naiwan kako Kolinda sponzoruša od Mamica , Mamić sam i ekipa oko njega misli i umišlja.
2014-04-11
Imate tamo Mamića i ostale u HNS-u, zašto se s njima naguravate?RayMabus wrote:Nece tebe koštat glawe to šta INDEX naziwaš projugoslawenski nego šta one koji se bore protiw korupcije naziwaš neprijateljima držawe.Ero wrote:INDEX je političko krilo orjunaških bombaša.
NIje owdje nitko ni debil ni naiwan kako Kolinda sponzoruša od Mamica , Mamić sam i ekipa oko njega misli i umišlja.
Kakve veze imaju ovi mladi ljudi s time?
Tražim naziv za vas, ali mi ništa od poznatog ne pada naum...
Pametni ljudi, ne žele imati posla s budalama.RayMabus wrote:
Inace se nije baš slavilo u Splitu , neka tišina na ulicama ........
Koga nas ? Pa ja nisam za nasilje i te metode.
Stwar je ipak u tome da su oni s tim bakljama u jednom momentu kad su swi bulji u utakmicu tako skrenili pozornost na istinu kod HNSa i onda se to uplelo u swe i sad je .....neka glupa atomosfera ......nawijao bi al misliš o Mamiču pa onda nije to to.
Jbga.
Stwar je ipak u tome da su oni s tim bakljama u jednom momentu kad su swi bulji u utakmicu tako skrenili pozornost na istinu kod HNSa i onda se to uplelo u swe i sad je .....neka glupa atomosfera ......nawijao bi al misliš o Mamiču pa onda nije to to.
Jbga.
2014-04-11
Nije Mamić reprezentacija...Reprezentacija su neki drugi ljudi.
Za skretanje pozornosti mogli su kolektivno skočit naglavačke s nekog nebodera. E to bi bila prava stvar, za osjetlive duše hrvatske...
Za skretanje pozornosti mogli su kolektivno skočit naglavačke s nekog nebodera. E to bi bila prava stvar, za osjetlive duše hrvatske...
Vi, mi, oni, pa najgori su oni koji potenciraju ovakve podjele. Daleko gori od "orjunaša".
Guest- Guest
Ma nije ni bitno. Uopče nije bilo nekog slawlja u SPlitu a ono dobiješ Španjolsku na EP a swe kao da je obićna noč. Bezweze. Puče to na mentalnom planu iako norlmalno ok pobijedili super al widiš da nema slawlja.Ero wrote:Nije Mamić reprezentacija...Reprezentacija su neki drugi ljudi.
Ljudi bi slawili al onda se sjete tko je na wrhu HNSa pa odustanu.
NIje im do slawlja.
2014-04-11
Kako god, svijet nešto tome slično dosad nije ni čuo ni vidio...
Ma dobro je, dobili smo Španjolče , tome se nitko nije nadao pogotowo ne sa owim sastawom bez Modriča , Manđukiča itd itd itd ......odlično swe ......drago ti je šta smo dobili i swe al............al nešto nedostaje .........bit bi bila da se weseliš od srča kad twoji pobjede al ......nema baš toga.
Jbga.
Ne osječam ushit nit weselje a to je bit owoga.
Piši propalo.
Jbga.
Ne osječam ushit nit weselje a to je bit owoga.
Piši propalo.
2014-04-11
Ja sam nawijao od srča do one 85 minute dok nisu bačili baklje i počelo to swe tj owi ukazali na Mamiča i to dok se opustaš uz nogomet i sad kuraz ............nije mi gušt wiše a tako je u čilon gradu wiše manje.
Owa reprezentačija da dođe i do finala neču se radowati iskreno i iz srča tako da ono bezweze je komenatar jer je postalo bezweze owo.
Owa reprezentačija da dođe i do finala neču se radowati iskreno i iz srča tako da ono bezweze je komenatar jer je postalo bezweze owo.
2014-04-11
Ero wrote:preko_vode_do_slobode wrote:ako su ovo predstavnici domoljubne,bogoljubne i poštene hrvatske.. onda sam ponosni pripadnik ORJUNE
Ne trpite uspjeh , jbga...
ponosni antiorjunaš
Koji uspjeh? Imati robove u 21. stoljeću, pljačkati, ubijati i potkupljivati pravosuđe?
Guest- Guest
Ajd ti to, da te vidim. Pa sad reci da oni nisu uspjeli. Imati robove i potkupljivati sudce. A ti? Imaš li ti robove? Potkupljuješ li ti sudce? Baš si neuspješna!
A što se uživancije tiče, uživam u pobjedama bez obzira na Mamića i hobotnicu sa ovoga svieta. Ništa mi neće ovi dan pokvarit!
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Index na aparatima
» INDEX-acija na aparatima. :)
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru
» MUTANTNA ORJUNA
» INDEX-acija na aparatima. :)
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru
» MUTANTNA ORJUNA
Page 1 of 5