Mlađahni Britanac priznao da je htio ubiti Trumpa
Page 1 of 1
Mlađahni Britanac priznao da je htio ubiti Trumpa
"Sandford je izjavio da je pokušavao ubiti Trumpa otprilike godinu dana i da je pokušao iskoristiti ovu priliku jer se napokon osjećao dovoljno spremnim da to pokuša", navodi se u sudskim spisima. Također je rekao da bi ponovno pokušao kad bi mu se pružila prilika.
Sandford će biti u pritvoru do saslušanja 5. srpnja. Ukoliko bude proglašen krivim prijeti mu najmanje 10 godina zatvora.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zelio-je-oteti-pistolj-policajcu-na-skupu-mladahni-britanac-priznao-da-je-htio-ubiti-trumpa/4457852/
Sandford će biti u pritvoru do saslušanja 5. srpnja. Ukoliko bude proglašen krivim prijeti mu najmanje 10 godina zatvora.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zelio-je-oteti-pistolj-policajcu-na-skupu-mladahni-britanac-priznao-da-je-htio-ubiti-trumpa/4457852/
catabbath-
2015-08-22
Re: Mlađahni Britanac priznao da je htio ubiti Trumpa
Sad će ga u američkom zatvoru kulturno obogaćivati nabildani crnci. Vjerojatno kroz šupak
Doci ce mu doslovno iz guzice u glavu.
omni-
2014-04-12
ne gine mu najmanje 10 godina guženja u resortnom all-inclusive smještaju.
Hrvatin-
2016-06-21
budala priznao.. umjesto da je rekao, šalio sam se, nisam tako mislio, žao mi je što je tako ispalo, pa da dobije uvjetnu kaznu ili maximalno par mjeseci zatora, ovako će ga 5-10godina guzlati crnci
Guest- Guest
Similar topics
» Htio sam ubiti Assada, ali me moji spriječili
» Uzas u BiH!Htio ubiti kcerke pa ubio slucajno djecaka.Bacao bombe na policiju
» Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Uzas u BiH!Htio ubiti kcerke pa ubio slucajno djecaka.Bacao bombe na policiju
» Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
Page 1 of 1