Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
Page 1 of 1
Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2191230
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
I to je to?
Re: Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
Uveo Kini gomilu sankcija a onda otisak tražiti pomoc ...
Nesto tu nema dodira sa logikom.
Nesto tu nema dodira sa logikom.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ima svašta, ali i ovo je dovoljno jadnoAssadNaPodmornici wrote:I to je to?
https://www.rt.com/usa/492190-bolton-book-trump-venezuela/
:D
Bude još
:D
Bude još
Više nebitno je li istina ili nije. Trump je gotov i može se pozdraviti s drugim mandatom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» Joska Fiser u svojoj knjizi optuzio Merkelovu
» ANKETA:Tko će pobjediti na parlamentarnim izborima?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Soroš poziva na smjenu kineskog predsjednika
» ANKETA:Tko će pobjediti na parlamentarnim izborima?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Soroš poziva na smjenu kineskog predsjednika
Page 1 of 1