Vladimirov izbor
Page 1 of 1
Vladimirov izbor
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/novi-predsjednik-hdz-izbor-vladimira-seksa-veleposlanstva-u-buzinu-ili-pantovcaka-932321
ne...on je una faca..vojnik cvrstog stava,zapovjednik pobjednicke 4gbr.....skolovani casnik..uspjesni voditelj informaticke firme..dakle gubitnik ni u ejdnom pogledu..cvrsta ruklaEva wrote:Kaj ni Sofijin izbor?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vladimirov izbor
No to nije zadovaljavalo njegove političke ambicije. Dok je Milanović dio rata proveo kao promatrač u Nagorno Karabahu, Plenković je, ako ništa drugo, bio promatrač pri Promatračkoj misiji Europske zajednice u Hrvatskoj.
Kaže ratni veteran iz Zagreba, Marčelo. Da umreš od smijeha. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Kaže ratni veteran iz Zagreba, Marčelo. Da umreš od smijeha. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Guest- Guest
Inače, njega smo upoznali 2007 jer je delal u hrvatskom veleposlanstvu u Parizu. Vrlo ljubazan i simpatičan lik.
Guest- Guest
...koga ti nisi upoznala....?...pa vec bi bar trebala biti po tim poznanstvima najmanje PR u Vladi ili na pantovscakuEva wrote:Inače, njega smo upoznali 2007 jer je delal u hrvatskom veleposlanstvu u Parizu. Vrlo ljubazan i simpatičan lik.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:Inače, njega smo upoznali 2007 jer je delal u hrvatskom veleposlanstvu u Parizu. Vrlo ljubazan i simpatičan lik.
Da, i ultimativno đubre.
Koga boli kuraz ? Ta se stranka raspada po šavovima i to nije od jućer nego je to stalno u nekom slobodnom padu.
Izbacivanjem Karamarka dakle i Hasanbegowića tj njegowo micanja u stranu desno desno orijentirani glasaći otići će HSPu.
Izbacivanjem Karamarka dakle i Hasanbegowića tj njegowo micanja u stranu desno desno orijentirani glasaći otići će HSPu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Koga boli kuraz ? Ta se stranka raspada po šavovima i to nije od jućer nego je to stalno u nekom slobodnom padu.
stranka je odron i totalni gnoj
uglavnom plenković nastavlja tamo gdje udba nije uspjela s instalacijom prgometa na čelo hdz-a
» Izbor za sve
» Moj izbor za novog gradonačelnika...
» Konačni izbor: RAFALE F3R
» 'FENOMENALAN IZBOR'
» Marcellus:Staljin je moj izbor
» Moj izbor za novog gradonačelnika...
» Konačni izbor: RAFALE F3R
» 'FENOMENALAN IZBOR'
» Marcellus:Staljin je moj izbor
Page 1 of 1