Moj izbor za novog gradonačelnika...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Moj izbor za novog gradonačelnika...
fokus je moja igra a glasat cu za tomu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:fokus je moja igra a glasat cu za tomu
glasat ćeš za moj kurac, kako ćeš glasat u zagrebu ako si u splitu?
i zašto bi netko čiji je fokus favorit, koji je čisto libertarijanska stranka, glasao za tomu koji je teški socijalist i zalaže se za sve suprotno? Nađi je lijepo rekao, mi smo kao DP samo bez populizma. Zato će dobit 1 posto glasova, al svejedno moj glas ide njemu.
marcellus wrote:debotoijusto wrote:fokus je moja igra a glasat cu za tomu
on ti je cijelo vrijeme u zegeju
spljećo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ae ko bi reka
jel ima koji splićo fetivi da nije u zagrebu?
Upravljanje gradom ne bi trebalo imati nikakve veze s politikom.
Politika veoma štetno utječe na dobar izbor upravitellja, to da.
Politika veoma štetno utječe na dobar izbor upravitellja, to da.
ne znam odkud ti to ? istina sad cesce boravim u splitu jer mi treci mirovinski fond zagazio debelo u 80-te godine zivota a radit mogu gdje god ima mreznog signala no prijavljen i sluzbeno zivim u ZG i dovest cu ti tomu za vratmarcellus wrote:debotoijusto wrote:fokus je moja igra a glasat cu za tomu
2014-04-12
ovi fokus lik nema sansi u HDZ postkomunistickoj tvorevini , kao prvomarcellus wrote:i zašto bi netko čiji je fokus favorit, koji je čisto libertarijanska stranka, glasao za tomu koji je teški socijalist i zalaže se za sve suprotno? Nađi je lijepo rekao, mi smo kao DP samo bez populizma. Zato će dobit 1 posto glasova, al svejedno moj glas ide njemu.
drugo , kad bi i dosao na vlast s trenutno poslozenim kartama imali bi drustvo blize robovlasnistvu nego skandinavskoj utopiji
toma je OK lik ima sanse i osvjezenje u ustajaloj HDZ/SDP/356 mocvari
2014-04-12
Glasa bi za Nađi za ostale me boli k.
Toma je novi gradonačelnik
Toma je novi gradonačelnik
Točno. To su glasnogovornici neoliberalnog kapitalizma.debotoijusto wrote:
drugo , kad bi i dosao na vlast s trenutno poslozenim kartama imali bi drustvo blize robovlasnistvu nego skandinavskoj utopiji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Klisovic
Ima renome političara a ne ulicara ko tomo
Ima renome političara a ne ulicara ko tomo
Odgovorno tvrdim da niko ne će dobiti otkaz, nego će se zaposliti još ljudi zbog transformacije poslovanja.
2014-04-16
Ni za jednog..mada mi se ovaj nadji cini manje naporan od ove druge trojke..mislim normalniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znam za koga ne bum, ali za koga bum ... bum videl.
Guest- Guest
marcellus wrote:i zašto bi netko čiji je fokus favorit, koji je čisto libertarijanska stranka, glasao za tomu koji je teški socijalist i zalaže se za sve suprotno? Nađi je lijepo rekao, mi smo kao DP samo bez populizma. Zato će dobit 1 posto glasova, al svejedno moj glas ide njemu.
Baš.
Guest- Guest
marcellus wrote:ae ko bi reka
Teško ... barem pola godine su tu.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ne znam odkud ti to ? istina sad cesce boravim u splitu jer mi treci mirovinski fond zagazio debelo u 80-te godine zivota a radit mogu gdje god ima mreznog signala no prijavljen i sluzbeno zivim u ZG i dovest cu ti tomu za vratmarcellus wrote:debotoijusto wrote:fokus je moja igra a glasat cu za tomu
a otkud mi, jer si splićo po nicku, narječju, mentalitetu, temama, svjetonazoru... i jer se razumiješ puno više i puno više javljaš na splitske teme nego zagrebačke
debotoijusto wrote:ovi fokus lik nema sansi u HDZ postkomunistickoj tvorevini , kao prvomarcellus wrote:i zašto bi netko čiji je fokus favorit, koji je čisto libertarijanska stranka, glasao za tomu koji je teški socijalist i zalaže se za sve suprotno? Nađi je lijepo rekao, mi smo kao DP samo bez populizma. Zato će dobit 1 posto glasova, al svejedno moj glas ide njemu.
toma je OK lik ima sanse i osvjezenje u ustajaloj HDZ/SDP/356 mocvari
pa jebe ti se ko ima šansi glasaš za onog ko ti je bliži ideološki, tako jačaš svoju političku opciju
svi ionako znamo ko će dobit koje izbore unaprijed, pa bi onda valjda svi trebali glasat za istog ili ne glasat ako znamo da naš neće pobijedit?
a ovo drugo, kad bi Nađi došao na vlast puno bi se toga promijenilo na bolje, inače skandinavija ti je danas više noćna mora nego utopija kasniš jedno 30 godina
Similar topics
» Zadar dobiva novog gradonačelnika
» Ruski veto na izbor novog visokog predstavnika u BiH: Zapad treba odgovoriti na zahtjeve Hrvatskog naroda u BiH koji je u lošem položaju
» Izgubljeni Plenković:'Svaki dan drugi kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova HDZ-a.Prvo Mikulić,jučer bio možda brkić danas evo novog Prgometa'
» Izbor za sve
» Plaće gradonačelnika
» Ruski veto na izbor novog visokog predstavnika u BiH: Zapad treba odgovoriti na zahtjeve Hrvatskog naroda u BiH koji je u lošem položaju
» Izgubljeni Plenković:'Svaki dan drugi kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova HDZ-a.Prvo Mikulić,jučer bio možda brkić danas evo novog Prgometa'
» Izbor za sve
» Plaće gradonačelnika
Page 1 of 2