'FENOMENALAN IZBOR'
Page 1 of 1
'FENOMENALAN IZBOR'
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u petak da će se nacionalni nogometni stadion graditi u Blatu, pored sadašnje nedovršene sveučilišne, a buduće nacionalne dječje bolnice
Iako je zagrebački gradonačelnik ranije najavljivao da će nacionalni stadion biti na Kajzerici, u petak je na konferenciji za novinare povodom predstavljanja novih članova njegove Stranke rada i solidarnosti najavio da će u studenom izmjenama GUP-a riješiti da izgradnja bude u Blatu.
"Izmjena GUP-a ide u 11. mjesecu. Riješit ćemo lokaciju stadiona u Blatu, pored dječje bolnice, termi i ostalih faza bolnice. Ne govorim uvijek sve, nešto i sačuvam. Lokacija stadiona će biti južno od Save, kao što sam i rekao. Blato je fenomenalan izbor, da ne ulaze ljudi u grad", kazao je Bandić.
Najavio je da bi nacionalni stadion trebao biti gotov o 2021. godine te je naglasio da izgradnju neće davati privatnim investitorima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/je-li-pao-konacni-dogovor-o-izgradnji-nacionalnog-stadiona-bandic-otkrio-novu-lokaciju-stigla-i-potvrda-iz-hns-a-imamo-fenomenalan-izbor/7685352/
Iako je zagrebački gradonačelnik ranije najavljivao da će nacionalni stadion biti na Kajzerici, u petak je na konferenciji za novinare povodom predstavljanja novih članova njegove Stranke rada i solidarnosti najavio da će u studenom izmjenama GUP-a riješiti da izgradnja bude u Blatu.
"Izmjena GUP-a ide u 11. mjesecu. Riješit ćemo lokaciju stadiona u Blatu, pored dječje bolnice, termi i ostalih faza bolnice. Ne govorim uvijek sve, nešto i sačuvam. Lokacija stadiona će biti južno od Save, kao što sam i rekao. Blato je fenomenalan izbor, da ne ulaze ljudi u grad", kazao je Bandić.
Najavio je da bi nacionalni stadion trebao biti gotov o 2021. godine te je naglasio da izgradnju neće davati privatnim investitorima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/je-li-pao-konacni-dogovor-o-izgradnji-nacionalnog-stadiona-bandic-otkrio-novu-lokaciju-stigla-i-potvrda-iz-hns-a-imamo-fenomenalan-izbor/7685352/
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: 'FENOMENALAN IZBOR'
Riješit ćemo lokaciju stadiona u Blatu, pored dječje bolnice, termi i ostalih faza bolnice.
2014-04-12
debotoijusto wrote: te je naglasio da izgradnju neće davati privatnim investitorima.[/size]
ovome trebaš pljeskati debooo
kic wrote:debotoijusto wrote: te je naglasio da izgradnju neće davati privatnim investitorima.[/size]
ovome trebaš pljeskati debooo
nece sagradit ( dobro , budimo realni , taj stadion se nece sagradit jos godinama ) privatni investitor nego ja iz proracuna
to je za plakat a ne tapsati veselo rucicama
2014-04-12
kic wrote:
mislio sam da sarkastično plješćeš skužaj
a kako drugacije ?
ovo je izjava
Riješit ćemo lokaciju stadiona u Blatu, pored dječje bolnice, termi i ostalih faza bolnice.
a ovo "bolnica"
2014-04-12
kic wrote:
dobra mapa za pucačinu-
ae , i francuski horor film snimat
2014-04-12
Similar topics
» Zoki:Mamic je fenomenalan menadzer,rukovao bih se sa njim
» Marcellus:Staljin je moj izbor