Tajni sastanci Karamarka i Milanovića!Prvi saznajemo što su dogovarali
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tajni sastanci Karamarka i Milanovića!Prvi saznajemo što su dogovarali
tek toliko za sada,na pauzi sam i moram ići dalje raditIvyTeasdale wrote:tako je,vili..svaka ti se pozlatila;-)vili40 wrote:problemi su veliki.I jednima i drugima bilo je super dok se nije umiješao Most i napravio kaos.I to sa pišljivih 12 zastupnika.
Sad se i jedni i drugi bore protiv trećih puteva da se opet zavede red i vrati politička idila,sigurnost i blagostanje.
Bilo bi najučinkovitije zabraniti te mostiće,stazice i putiće a simpatizere na goli otok.Jer Zoki i Karamarko ipak znaju najbolje što je za državu dobro a što nas vodi u propast.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Tajni sastanci Karamarka i Milanovića!Prvi saznajemo što su dogovarali
I ja ;D
Nema veze,mi smo vrijedni ;P
Nema veze,mi smo vrijedni ;P
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
Page 2 of 2