Tajni sastanci Karamarka i Milanovića!Prvi saznajemo što su dogovarali
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tajni sastanci Karamarka i Milanovića!Prvi saznajemo što su dogovarali
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ponedjeljak-ujutro-ekskluzivno-tajni-sastanci-karamarka-milanovica-prvi-saznajemo-sto-su-se-dogovorili-931997
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tajni sastanci Karamarka i Milanovića!Prvi saznajemo što su dogovarali
nasla krpa zakrpu...rekoh ja ovdje davno da su ovi u dilu....'a je to'
2015-09-08
no zoki blesone nije racunao da bi ovi mogli smjeniti karamarka blesonea..a iza svega stoji ejdan covjek-stipe mesic jer je ocito da je ova dvojka njegovi igraci
2015-09-08
evicka bi rekla..sjest u auto i pregaziti
2015-09-08
..naravno zokiju nije u interesu da hdz dobije novog predsjednika narocito plenkovica koji bi mu mogao itekako ugroziti vec sigurnu vlast u rukama...izgubili milanovic ove nove izbore...sumnjam da ce i opstat na celu sdp-a...jer novi poraz bi bio neoprostiv....
2015-09-08
opa bato obrisali stranicu
Kermit-
2014-04-17
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ponedjeljak-ujutro-ekskluzivno-tajni-sastanci-karamarka-milanovica-prvi-saznajemo-sto-su-dogovorili-931997
2015-09-08
Pa Karamarko nema izbora. A Zokiju su ovi izbori došli prerano, opet bu moral "delat", a to mu vjera brani. Mat pozicija za obojicu i ni niš čudno da traže zajednički izlaz.
Guest- Guest
Eva wrote:Pa Karamarko nema izbora. A Zokiju su ovi izbori došli prerano, opet bu moral "delat", a to mu vjera brani. Mat pozicija za obojicu i ni niš čudno da traže zajednički izlaz.
2015-09-08
A lijepo vam je rekao marcellus neki dan: Ne vjerujte svemu što pišemo!
nisam znao da ej ana ljevicarka...je pa da...uvijek je gust 'cijepati' suprotnu stranu ili zabranjeno voce...
2015-09-08
vuksadinare wrote:nasla krpa zakrpu...rekoh ja ovdje davno da su ovi u dilu....'a je to'
a ti isto vjeruješ što mi pišemo
pa ovo vjerujem...posljednjih dana nikakvih kritika na racun karamarka od zokija...dok je pljucao samo hdz....zokiju karamarko savrseno odgovara da dođe na vlast..a njemu ponudi sve sto pozeli ako cemu lojtre drzati....marcellus wrote:vuksadinare wrote:nasla krpa zakrpu...rekoh ja ovdje davno da su ovi u dilu....'a je to'
2015-09-08
Ucestale smjene, hmmm nije dobro znaci da se drzavna sisa ispraznila do kraja a sad se povlaci sto se jos moze povuc pa onda u emigraciju, a vi se zabavljajte partizanima i ustasama, bakljama i nogometom. Dobro bar omladina bjezi, oni kuze vec sve odavno, jbg sjedili u skoli a ne na zidicu iza trgovine. Stanje kao i u BiH gdje se tri vampira kao ne mogu dogovorit dok zajedno zderu veceru koju penzic sebi moze priustit u raju ili u Srbiji koja je okruzena Ustasama i NATO-m. Jbg regionu nikad kraja. :D
omni-
2014-04-12
vuksadinare wrote:pa ovo vjerujem...posljednjih dana nikakvih kritika na racun karamarka od zokija...marcellus wrote:vuksadinare wrote:nasla krpa zakrpu...rekoh ja ovdje davno da su ovi u dilu....'a je to'
naravno, jer bi mu samo pomogao kad bi ga kritizirao, ispalo bi da on stoji iza njegovog rušenja. Uključi mozak ponekad.
ma stoji quratz..preljen je on za to....njemu je sada ljeto doslo..fraj..sisesta..ljubavnice..marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa ovo vjerujem...posljednjih dana nikakvih kritika na racun karamarka od zokija...marcellus wrote:vuksadinare wrote:nasla krpa zakrpu...rekoh ja ovdje davno da su ovi u dilu....'a je to'
naravno, jer bi mu samo pomogao kad bi ga kritizirao, ispalo bi da on stoji iza njegovog rušenja. Uključi mozak ponekad.
2015-09-08
..arambasici,jastozi,gradele..sve sto ljeto pruza
2015-09-08
problemi su veliki.I jednima i drugima bilo je super dok se nije umiješao Most i napravio kaos.I to sa pišljivih 12 zastupnika.
Sad se i jedni i drugi bore protiv trećih puteva da se opet zavede red i vrati politička idila,sigurnost i blagostanje.
Bilo bi najučinkovitije zabraniti te mostiće,stazice i putiće a simpatizere na goli otok.Jer Zoki i Karamarko ipak znaju najbolje što je za državu dobro a što nas vodi u propast.
Sad se i jedni i drugi bore protiv trećih puteva da se opet zavede red i vrati politička idila,sigurnost i blagostanje.
Bilo bi najučinkovitije zabraniti te mostiće,stazice i putiće a simpatizere na goli otok.Jer Zoki i Karamarko ipak znaju najbolje što je za državu dobro a što nas vodi u propast.
vili40-
2015-08-02
tako je,vili..svaka ti se pozlatila;-)vili40 wrote:problemi su veliki.I jednima i drugima bilo je super dok se nije umiješao Most i napravio kaos.I to sa pišljivih 12 zastupnika.
2014-04-12
tek toliko za sada,na pauzi sam i moram ići dalje raditIvyTeasdale wrote:tako je,vili..svaka ti se pozlatila;-)vili40 wrote:problemi su veliki.I jednima i drugima bilo je super dok se nije umiješao Most i napravio kaos.I to sa pišljivih 12 zastupnika.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
Page 1 of 2