Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
Znači, ako predsjednica ide u službeni posjet SAD-u, očekujemo da je primi izabrani ili postojeći predsjednik, kao što je primio japanskog premijera. Ovakav način da se predsjednica sa svojom šeficom kabineta šeta, gdje naknadno saznajemo da je to službeni posjet, gdje obavlja poluprivatne razgovore - to ruši dignitet.
Ali ako ima osiguranje, onda bi se trebalo znati gdje je. Ona nema pravo za privatni život u smislu da Ured ne zna gdje. Ona je vrhovni zapovjednik oružanih snaga. To je bilo prije godinu dana, u doba kad nismo imali vladu, imali smo mandatara, i ovo se sad na neki blaži način ponavlja.
rtl
Ali ako ima osiguranje, onda bi se trebalo znati gdje je. Ona nema pravo za privatni život u smislu da Ured ne zna gdje. Ona je vrhovni zapovjednik oružanih snaga. To je bilo prije godinu dana, u doba kad nismo imali vladu, imali smo mandatara, i ovo se sad na neki blaži način ponavlja.
rtl
Re: Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
Da ne glasamo opet za nju?
Re: Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
zavisi tko bude s druge strane..bude li opet 'ustaska zmija svima viri iz ociju' Josipovic, bit cu prisiljena, nazalost.AlfaOmega wrote:Da ne glasamo opet za nju?
@_@
2014-04-12
Objavljena je i fotografija "veličanstvenog" dočeka naše predsjednice ispred američkog Senata.
24sata
24sata
pa koliko mi je poznato kad dolazi neki strani drzavnik u sabor ne ceka ga postrojba za docek i fanfare..jednostavno dođe u sabor u pratnji osiguranja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Budući pre'cjednik je Pernar. I nek je. Volim ga samo zato kaj mrzi cione.maggie13 wrote:zavisi tko bude s druge strane..bude li opet 'ustaska zmija svima viri iz ociju' Josipovic, bit cu prisiljena, nazalost.AlfaOmega wrote:Da ne glasamo opet za nju?
@_@
O čemu trabunjaš? Ako u posjet Hrvatskoj dolazi predsjednik ili premijer neke države onda ga se dočeka sa svim počastima. Ne lupetaj!vuksadinare wrote:pa koliko mi je poznato kad dolazi neki strani drzavnik u sabor ne ceka ga postrojba za docek i fanfare..jednostavno dođe u sabor u pratnji osiguranja..
predsjednik udruge saborskih nakesanih sarlatana..nelose, jaka mu konkurencija :DAlfaOmega wrote:Budući pre'cjednik je Pernar. I nek je. Volim ga samo zato kaj mrzi cione.maggie13 wrote:zavisi tko bude s druge strane..bude li opet 'ustaska zmija svima viri iz ociju' Josipovic, bit cu prisiljena, nazalost.AlfaOmega wrote:Da ne glasamo opet za nju?
@_@
2014-04-12
Ovako se predsjednik neke države dočekuje pa čak i u Americi.
da kad dođe na pantovscak i ispred vlade..ali ne kad dođe odrzat govor u sabor ili ga obiciprovocator wrote:O čemu trabunjaš? Ako u posjet Hrvatskoj dolazi predsjednik ili premijer neke države onda ga se dočeka sa svim počastima. Ne lupetaj!vuksadinare wrote:pa koliko mi je poznato kad dolazi neki strani drzavnik u sabor ne ceka ga postrojba za docek i fanfare..jednostavno dođe u sabor u pratnji osiguranja..
2015-09-08
...a kolinda nije dosla u sluzbeni posjet obami
2015-09-08
A kam je uopće išla i zbog čega? Tko ju je zvao i kome treba?vuksadinare wrote:...a kolinda nije dosla u sluzbeni posjet obami
Kako to predsjednica naše države ode u SAD a nitko ne zna kome i zašto i zbog čega? Koji to predsjednici ili premijeri putuju tako a da im nacija pojma nema? A sad kažu iz njezina ureda da je službeno??? Pa ako je službeno onda se red zna.
Aha... Onda mi navedi te predsjednike država ili premijere koji su došli u službeni posjet RH ali samo da bi obišli Sabor.vuksadinare wrote:
da kad dođe na pantovscak i ispred vlade..ali ne kad dođe odrzat govor u sabor ili ga obici
da...samo ako si citao ameri su na ovom posjetu inzistirali dok ne prođe da bude u svojevrsnoj tajnosti...jer je sastanak sa buducom americkom administracijom i takvi razgovori i sastanci vecinom prolaze u tisiniprovocator wrote:A kam je uopće išla i zbog čega? Tko ju je zvao i kome treba?vuksadinare wrote:...a kolinda nije dosla u sluzbeni posjet obami
Kako to predsjednica naše države ode u SAD a nitko ne zna kome i zašto i zbog čega? Koji to predsjednici ili premijeri putuju tako a da im nacija pojma nema? A sad kažu iz njezina ureda da je službeno??? Pa ako je službeno onda se red zna.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
da...samo ako si citao ameri su na ovom posjetu inzistirali dok ne prođe da bude u svojevrsnoj tajnosti...jer je sastanak sa buducom americkom administracijom i takvi razgovori i sastanci vecinom prolaze u tisini
i to ti ej argument..tjaprovocator wrote:vuksadinare wrote:
da...samo ako si citao ameri su na ovom posjetu inzistirali dok ne prođe da bude u svojevrsnoj tajnosti...jer je sastanak sa buducom americkom administracijom i takvi razgovori i sastanci vecinom prolaze u tisini
2015-09-08
Ne treba se petokolonašima ništa objašnjavati...Konačno ništa od Juge, zato su nervozni.
daj ero odjebi.
da je merkelica otisla u moskvu kao kolinda u vasington, mogla bi iz moskve dati ostavku i tamo ostati.
kada se vrati, ako ne podnese ostavku treba pokrenut opoziv.
da je merkelica otisla u moskvu kao kolinda u vasington, mogla bi iz moskve dati ostavku i tamo ostati.
2014-12-30
Kao prvo, sa doskočicom"odjebi" možeš komunicirati samo sa svojim bližima, ako ste već tako navikli, i ne sa mnom.veber wrote:daj ero odjebi.
Kao drugo, puno se predsjednika trenutno mota po Washingtonu...možda čak i Merkel.
Kao teće, ne mora svatko sve znati, važno je da zna onaj tko treba znati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PS:
Rezultate predsjedničine posjete Americi će te moće procjenjivati kroz par mjeseci...
Nešto o ovome znam...Ima puno lipi stvari, ali ne smin reć...
Rezultate predsjedničine posjete Americi će te moće procjenjivati kroz par mjeseci...
Nešto o ovome znam...Ima puno lipi stvari, ali ne smin reć...
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iranski predsjednik dočekao Grabar-Kitarović
» Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Službeni posjet predsjednika Republike Bugarske Republici Hrvatskoj
» Ministri Medved i Hasanbegović idu u službeni posjet Republici Kosovo
» Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Službeni posjet predsjednika Republike Bugarske Republici Hrvatskoj
» Ministri Medved i Hasanbegović idu u službeni posjet Republici Kosovo
Page 1 of 7