Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
Još samo da Lastine buseve netko zaustavi na granici...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
To je već riješeno. Sjeti se što je Yusip govorio oko toga. Mediji da ne govorim... Odmah kampiraju i pale kamere u Batini, Erdutu, Iloku i izvještavaju kako nitko nije prešao granicu zbog izbora...jasambrend wrote:Još samo da Lastine buseve netko zaustavi na granici...
Guest- Guest
Bubnio sam .....mislim da je oko 8% al zavisi od gradacije ....imam vinograd ovdje a to je opcina Zagvozd al odma do iduce selo je opcina Vrgorac.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:10 % .....Usne Stjepana Gnječa wrote:jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
Je, ekstra verđine djevičansko...
10% alkohola? to vino je u kurcu jebote otrov samo taki to mogu pit samo alkosi kroneri i samoubojice.
Bijelo vino , pravili smo ga prije al ono sad nema tko ic se s time zahebavat al je vinograd tu pa ono valjda netko u selu obađe .....imam tu kamenu kucu tj dio nje i tako al slabo sam tamo .....uglavnom ako je pitanje jesam li ja pravio vino u životu ikad odgovor je : jesam i to više puta.
Evo baš ovakvi mi je vinograd :
To ti je to polje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a imoćanin si ti a?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
RayMabus wrote:Bubnio sam .....mislim da je oko 8% al zavisi od gradacije ....imam vinograd ovdje a to je opcina Zagvozd al odma do iduce selo je opcina Vrgorac.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:10 % .....Usne Stjepana Gnječa wrote:jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
10% alkohola? to vino je u kurcu jebote otrov samo taki to mogu pit samo alkosi kroneri i samoubojice.
Bijelo vino , pravili smo ga prije al ono sad nema tko ic se s time zahebavat al je vinograd tu pa ono valjda netko u selu obađe .....imam tu kamenu kucu tj dio nje i tako al slabo sam tamo .....uglavnom ako je pitanje jesam li ja pravio vino u životu ikad odgovor je : jesam i to više puta.
To ti je to polje.
koje je ovo misto
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:RayMabus wrote:Bubnio sam .....mislim da je oko 8% al zavisi od gradacije ....imam vinograd ovdje a to je opcina Zagvozd al odma do iduce selo je opcina Vrgorac.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:10 % .....Usne Stjepana Gnječa wrote:
To ti je to polje.
koje je ovo misto
Župa (Zagvozd)
Poznate osobe podrijetlom iz Župe:
- Josip Roglić, hrv. akademik
- Vladimir Luetić, hrv. akademik
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDupa_%28Zagvozd%29
PLus i ovaj :
Najbogatiji Dalmatinac
za Dalmaciju Buljubašić, ponosan na svoje imotske korijene, imotsku Župu i pripadnost Splitu, gdje se rodio, kao i radničkoj obitelji iz koje je potekao. “Split je danas mješavina 30 posto Imoćana, 30 posto Bračana i onih ostalih koji se predstavljaju kao Splićani.
http://arhiva.nacional.hr/clanak/13250/najbogatiji-dalmatinac
Rodbina.
2014-04-11
Stvari postaju puno bitnije kad znaš da jedan Buljubašić i jedan Roglić a to su dva lika koji imaju love poprilicno gravitiraju tome tj vrlo vrlo vrlo su blizu , na rubu te opcine i dodiruju je ( Rašćane selo do Župe Biokovske ) i da su sad dobili gradić u kojem nema na vlasti stranke kojom upravlja ni HDZ Ni SDP nego domaci.Fénix wrote:
Vrgorac metropola, pravi grad. 6 iljada stanovnika. Antunovac kraj Osijeka 3700 stanovnika, općina. Višnjevac 6680 stanovnika, prigradsko naselje. Tenja 7370 stanovnika, prigradsko naselje.
Što manje to bolje.
To ti je sad utvrda.
2014-04-11
2016-03-09
zagvođani se nekako vataju za imotski, iako su od makarske udaljeni 10min autom
Guest- Guest
Ma to ok za stranke, ali da su nekakva sela gradovi. Daj me nemoj jebat...RayMabus wrote:Stvari postaju puno bitnije kad znaš da jedan Buljubašić i jedan Roglić a to su dva liak koji imaju love poprilicno gravitiraju tome i da su sad dobili gradić u kojem nema na vlasti stranke kojom upravlja ni HDZ Ni SDP nego domaci.Fénix wrote:
Vrgorac metropola, pravi grad. 6 iljada stanovnika. Antunovac kraj Osijeka 3700 stanovnika, općina. Višnjevac 6680 stanovnika, prigradsko naselje. Tenja 7370 stanovnika, prigradsko naselje.
Što manje to bolje.
To ti je sad utvrda.
Guest- Guest
A el ima tko na forumu,a da
nema rodbine iz kikaslanda?
darth_vader-
2014-04-17
to sad kad ima tunelpreko_vode_do_slobode wrote:zagvođani se nekako vataju za imotski, iako su od makarske udaljeni 10min autom
2016-03-09
lipo je vidjeti kako dalmatinska zagora barem se počinje čistit od HDZa.. najveću štetu dalmatinskoj zagori i jest napravio HDZ, prvo centralizacijom države, drugo lopovlukom pa onda neradom..
i opet ekipa tamo glasuje za njih.. kao "domoljubi su i naši".. sada treba MOST uvaliti u Zagvozd, a onda si već okružio imotski.. pa ako tamo HDZ padne, onda je gotov :D
i opet ekipa tamo glasuje za njih.. kao "domoljubi su i naši".. sada treba MOST uvaliti u Zagvozd, a onda si već okružio imotski.. pa ako tamo HDZ padne, onda je gotov :D
Guest- Guest
Vrgorac je grad , povijesno gledano ....to šta danas tebi izgleda kao malo vece selo to je tako no u suštini je rijec o gradu.Fénix wrote:Ma to ok za stranke, ali da su nekakva sela gradovi. Daj me nemoj jebat...RayMabus wrote:Stvari postaju puno bitnije kad znaš da jedan Buljubašić i jedan Roglić a to su dva liak koji imaju love poprilicno gravitiraju tome i da su sad dobili gradić u kojem nema na vlasti stranke kojom upravlja ni HDZ Ni SDP nego domaci.Fénix wrote:
Što manje to bolje.
To ti je sad utvrda.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vrgorac je grad , povijesno gledano ....to šta danas tebi izgleda kao malo vece selo to je tako no u suštini je rijec o gradu.Fénix wrote:Ma to ok za stranke, ali da su nekakva sela gradovi. Daj me nemoj jebat...RayMabus wrote:Stvari postaju puno bitnije kad znaš da jedan Buljubašić i jedan Roglić a to su dva liak koji imaju love poprilicno gravitiraju tome i da su sad dobili gradić u kojem nema na vlasti stranke kojom upravlja ni HDZ Ni SDP nego domaci.Fénix wrote:
Što manje to bolje.
To ti je sad utvrda.
jebiga prije 50ak godina a još i prije, ta "sela" Vrgorac, Imotski, Zagvozd su imali nekoliko puta više stanovnika nego sada.. bili su gradovi u pravom smislu riječi,
imotski sa okolicom je prije bio veći od splita recimo..
Guest- Guest
Ima. Svi oni koji nisu iz Dalmacije i Hercegovine.jasambrend wrote:A el ima tko na forumu,a da
Guest- Guest
čuj obraz nema cjenu
p niko ga ni ne kupuje
p niko ga ni ne kupuje
2014-04-19
To onda svakako vrijedi i danas ako je kroz povijest isto bio.RayMabus wrote:Vrgorac je grad , povijesno gledano ....to šta danas tebi izgleda kao malo vece selo to je tako no u suštini je rijec o gradu.Fénix wrote:Ma to ok za stranke, ali da su nekakva sela gradovi. Daj me nemoj jebat...
Guest- Guest
ja san mislila da neman, al ispade da su materini za kandijskih ratova pribjegli u omiš iz kikašlenda :DFénix wrote:Ima. Svi oni koji nisu iz Dalmacije i Hercegovine.jasambrend wrote:A el ima tko na forumu,a da
2016-03-09
Moji su preci kratko živjeli i vratili se opet u Herc.frakcija wrote:ja san mislila da neman, al ispade da su materini za kandijskih ratova pribjegli u omiš iz kikašlenda :DFénix wrote:Ima. Svi oni koji nisu iz Dalmacije i Hercegovine.jasambrend wrote:A el ima tko na forumu,a da
Guest- Guest
hahahafrakcija wrote:ja san mislila da neman, al ispade da su materini za kandijskih ratova pribjegli u omiš iz kikašlenda :DFénix wrote:Ima. Svi oni koji nisu iz Dalmacije i Hercegovine.jasambrend wrote:A el ima tko na forumu,a da
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svaki dan se slavi neka pobjeda nad fašistima
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» UN: Pobjeda male Slovenije protiv ruske diplomatske mašinerije
» Pobjeda Tomaševića protiv "roditelja odgojitelja", sud odlučio u korist Grada
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» UN: Pobjeda male Slovenije protiv ruske diplomatske mašinerije
» Pobjeda Tomaševića protiv "roditelja odgojitelja", sud odlučio u korist Grada
Page 2 of 4