Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
ANTE PRANIĆ iz Nezavisne liste mladih novi je gradonačelnik Vrgorca, a u njegovom stožeru već je započelo slavlje zbog izborne pobjede.
Prema neslužbenim rezultatima, Pranić je na izborima dobio povjerenje 2160 Vrgorčana, dok je njegova protukandidatkinja Nada Jelavić iz HDZ-a osvojila 1636 glasova.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/galerija-slavi-se-pobjeda-protiv-hdza-pogledajte-ludilo-u-stozeru-nezavisnog-pranica/900867.aspx
Prema neslužbenim rezultatima, Pranić je na izborima dobio povjerenje 2160 Vrgorčana, dok je njegova protukandidatkinja Nada Jelavić iz HDZ-a osvojila 1636 glasova.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/galerija-slavi-se-pobjeda-protiv-hdza-pogledajte-ludilo-u-stozeru-nezavisnog-pranica/900867.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
veliki dan za vrgorac
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
darth_vader-
2014-04-17
Ovako treba i u Kaštelima ....neka nezavisna lista i onda na izbore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Umro sam skoro kad sam čuo na RTL-u da se lik bori protiv svoje potencijalne punice, hahahahahahaha.
Guest- Guest
A jadan...kakav zivot ga ceka
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
Je, ekstra verđine djevičansko...
Guest- Guest
vinčina sa akcije iz studenca za feštu..jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
10 % .....Usne Stjepana Gnječa wrote:jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Fénix wrote:Umro sam skoro kad sam čuo na RTL-u da se lik bori protiv svoje potencijalne punice, hahahahahahaha.
? :D
Fura s ćercem, a glavni protukandidat njena majka. Jebote koji pacijenti. Kaže on na tv-u kako je to njegova privatna stvar. Jasno, sve ostaje u obitelji, hahaha.kic wrote:Fénix wrote:Umro sam skoro kad sam čuo na RTL-u da se lik bori protiv svoje potencijalne punice, hahahahahahaha.
Guest- Guest
RayMabus wrote:10 % .....Usne Stjepana Gnječa wrote:jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
10% alkohola? to vino je u kurcu jebote otrov samo taki to mogu pit samo alkosi kroneri i samoubojice.
Guest- Guest
a ka da je vrgorac velik..il'š kontra ujca il kontra strica.Fénix wrote:Fura s ćercem, a glavni protukandidat njena majka. Jebote koji pacijenti. Kaže on na tv-u kako je to njegova privatna stvar. Jasno, sve ostaje u obitelji, hahaha.kic wrote:Fénix wrote:Umro sam skoro kad sam čuo na RTL-u da se lik bori protiv svoje potencijalne punice, hahahahahahaha.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:vinčina sa akcije iz studenca za feštu..jasambrend wrote:Ovo u kanisterima je maslinovo ulje pretpostavljam.
Blazeni i sretan izraz lica ne odaje da je svjestan da će se otrovati...ili u biti je...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:veliki dan za vrgorac
Guest- Guest
Fénix wrote:Fura s ćercem, a glavni protukandidat njena majka. Jebote koji pacijenti. Kaže on na tv-u kako je to njegova privatna stvar. Jasno, sve ostaje u obitelji, hahaha.kic wrote:Fénix wrote:Umro sam skoro kad sam čuo na RTL-u da se lik bori protiv svoje potencijalne punice, hahahahahahaha.
čestitike ekipi iz Vrgorca radi čišćenja parazita iz KRADEZea-- čestitike Orepiću koji je blokirao autobuse koji su trebali glasati za lopine
Guest- Guest
Vrgorac metropola, pravi grad. 6 iljada stanovnika. Antunovac kraj Osijeka 3700 stanovnika, općina. Višnjevac 6680 stanovnika, prigradsko naselje. Tenja 7370 stanovnika, prigradsko naselje.frakcija wrote:a ka da je vrgorac velik..il'š kontra ujca il kontra strica.Fénix wrote:Fura s ćercem, a glavni protukandidat njena majka. Jebote koji pacijenti. Kaže on na tv-u kako je to njegova privatna stvar. Jasno, sve ostaje u obitelji, hahaha.kic wrote:Fénix wrote:Umro sam skoro kad sam čuo na RTL-u da se lik bori protiv svoje potencijalne punice, hahahahahahaha.
Što manje to bolje.
Guest- Guest
Još samo da Lastine buseve netko zaustavi na granici...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svaki dan se slavi neka pobjeda nad fašistima
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» UN: Pobjeda male Slovenije protiv ruske diplomatske mašinerije
» Pobjeda Tomaševića protiv "roditelja odgojitelja", sud odlučio u korist Grada
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» UN: Pobjeda male Slovenije protiv ruske diplomatske mašinerije
» Pobjeda Tomaševića protiv "roditelja odgojitelja", sud odlučio u korist Grada
Page 1 of 4