EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: EURO 2016.
I kad igra lose, pobjedujebafalo wrote:ček idem maknut ronalda puši kurac kristiano
Guest- Guest
odlika velikih. btw cr uopće nije igrao kao i kompletni napad portugala koji je dominacijom modrića u sredini bio potpuno odsječen i to stvari čini samo gorimoperw wrote:I kad igra lose, pobjedujebafalo wrote:ček idem maknut ronalda puši kurac kristiano
je na mobitelu, na pc nema problema. treba spamnjit širinu probat ću nešto. meni je sad dobro, ako treba manje recite
dobro je bracala pokazao si nam. sad ćemo i mi tebi kad izgubi srbija samo da je prvo nađemo
Srbija je prvak sveta i evrope u fidbalu-a bbolje biti na dnu nego puki prosek...
Guest- Guest
kic wrote:pablo_escobar wrote:scorpion wrote:Demo jesi se vozio biciklom danas?
Guest- Guest
Loše jebote, loše. Kako nas je Austrija sjebala s onim glupim golom 20 sekundi prije kraja utakmice s Islandom. Večeras bi slavili nad Islanđanima i igrali s Poljacima, a ne gledali Fernanda Santosa kako nas treći put zaredom razjebava kao i kad je Grčku vodio za Euro 12'.
Jako dobru obranu su Portugalci igrali, neutralizirali su naš cijeli vezni red, a Perišića su potpuno odsjekli od utakmice da ni sam ne znaš koje se to godine zadnji put dogodile. Jedna jedina prava kontra na utakmici i zbogom Hrvatska. Mi smo imali najgoru moguću stvar, a to je ponoviti utakmicu sa Španjolskom što je bilo vrlo teško, a opet naših prvih 11 nije uspjelo u onome što je išarani sastav s 5 drugih igrača napravio.
Ovakvu priliku za dolazak do polufinala smo sada imali i pitanje kad više.
Jako dobru obranu su Portugalci igrali, neutralizirali su naš cijeli vezni red, a Perišića su potpuno odsjekli od utakmice da ni sam ne znaš koje se to godine zadnji put dogodile. Jedna jedina prava kontra na utakmici i zbogom Hrvatska. Mi smo imali najgoru moguću stvar, a to je ponoviti utakmicu sa Španjolskom što je bilo vrlo teško, a opet naših prvih 11 nije uspjelo u onome što je išarani sastav s 5 drugih igrača napravio.
Ovakvu priliku za dolazak do polufinala smo sada imali i pitanje kad više.
Guest- Guest
Takticka bravura od izbornika portugala, dao nam jalov posjed, poslozeni besprijekorno....sretan gol od strinica koji neznam po stoti put sta izvodi na beku i eto rasula, inace bi bila lutrija penala koju su portugalci potpisali unaprijed...i sad sam uvjeren da ce u finale
nowitzki-
2014-04-27
Pepe opet pokazao da je jedan od najacih stopera u sesnaestercu, kad ne cigani, kad igra svoju igru, sto centursuta i duela ce dobit sa pol snage
nowitzki-
2014-04-27
Portugalcima je ovo najgospodskija utakmica u povjesti zemlje
nowitzki-
2014-04-27
Btw. Mandza najgori nas igrac ovo prvenstvo, ili ga maksimalnj alegri uigrava za krilo pa ga je cacke odlucio isprobat lol......kakva kurcina od igraca, kale (o kojem nemam neko misljenje) je za njega van nisterloj
nowitzki-
2014-04-27
Sutra neradan dan u splitu, jebiga, ipak je nedilja
nowitzki-
2014-04-27
tko je tu sve kriv nije vise bitno sve je vec proslost...........jbg kad ti presudi najbolji portugalski igrac na prvenstvu a to je quaresma onda se nemas sta u mislit. ajmo opet kvalifikacije i jos jedno razocarenje po tko zna koji put.. nadam se da ce sada marioneta koja a umislja da je predsjednik hnsa dati ostavku jer trebao bi se ugledati na onog camerona posto je velika britanija rekla cao cao EU i dao otkaz tako bi on trebao isto ako je vratio kockarske dugove
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50