EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: EURO 2016.
scorpion wrote:
Mogao bi i bracala malo do Mostara, da zajedno zapjevamo Juru i Bobana?
mozemo samo onu nasu: od mostara sve srbija stara...
Guest- Guest
da apsolutno jer si zbog kike spreman i rodjenu mater ubiti ...iskreno osbno smatram da si onako u njega zaljubljen mada decko jeste BRE LEP TAMNA PUT KVARCANJE METROSEKSUALAC ...sve je danas ok u biti GEJ JE OKEJBraćala wrote:pablo_escobar wrote:ma meni najdraze zapaliti tebe sinko no hard FILING .
svakako, svakako...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja bi se volio zapit s tobom i vojvodom, pa šta god da pjevamoBraćala wrote:mozemo samo onu nasu: od mostara sve srbija stara...scorpion wrote:Mogao bi i bracala malo do Mostara, da zajedno zapjevamo Juru i Bobana?
evo samo za bracalu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
i ja se slazem jebo forumsko sranje nakon dva sata samnom i scorpijom bracala bi bio zakleti nacist i arijevac ko sto sam i samtscorpion wrote:Ja bi se volio zapit s tobom i vojvodom, pa šta god da pjevamoBraćala wrote:mozemo samo onu nasu: od mostara sve srbija stara...scorpion wrote:Mogao bi i bracala malo do Mostara, da zajedno zapjevamo Juru i Bobana?
2015-09-13
evo jedna za naseg bracalu pjesma njegovih megalomanskih politicara sve dok nisu pripadnici hrvatske vojske poceli dijeliti samare ...
2015-09-13
Nakon par sati nad Mostarom bi se zaviorila svastika. Ti i ja stojimo pored sa podignutom desnicom, dok bracala diže zastavupablo_escobar wrote:i ja se slazem jebo forumsko sranje nakon dva sata samnom i scorpijom bracala bi bio zakleti nacist i arijevac ko sto sam i samt
tooooooooooooooooooooooooooo brate
2015-09-13
Kranjčar je imao sasvim pristojnu karijeru do Tottenhama, nakon toga je bilo gotovo.operw wrote:Propalih igraca kao.kranjcar mozes naci na svakom skolskom igralistu.
Modric je danas u top1 veznjaka.svijeta.
Guest- Guest
HNS strahuje od novih nereda, policija identificirala 32 izgrednika, najviše u Splitu
kao što i rekoh.muckodjubre wrote:HNS strahuje od novih nereda, policija identificirala 32 izgrednika, najviše u Splitu
Zeko-
2015-08-26
Bezveze natrpaju 3 utalmice u jedan dan. Sta drugacije.to ne raspodjele, utakmica u 15h najlosiji termin vecina ljudi u to vrijeme je na poslu i ne moze gledati prijenos. 2 dana pauze i onda 3 utakmice u jednom danu kakva je to organizacija.
U 15h po najvecoj vrucini igrati, gubi se na.svemu na kvaliteti nogometa i na gledanosti, kakva losa raspodjela. Najgori termin 15h
U 15h po najvecoj vrucini igrati, gubi se na.svemu na kvaliteti nogometa i na gledanosti, kakva losa raspodjela. Najgori termin 15h
Guest- Guest
Velik je on nogometas i ostvario je lijepu karijeru iako po talentu ono sto.se svi.slazemo mogao je i puno vise. No eto bar je.sacuvao tijelo od iznimnih napora a usput potpisao velike ugovore, i odigrao velike utakmice, za njega dobro. uvijek sam ga simpatizirao u reprezentaciji jer je igrac poteza koji je uvijek u stanju rijesiti utakmicu. Takvog igraca mi danas imamo mozda u vidu kovacica koji je u stanju nesto izmislit. i utakmicu usmjerit. u zeljenom smjeru, samo sto.je.on daleko.od statusa prvotimca i pitanje kad ce stasat u ozbiljnog nogometasa koji je standard u klubu, i nacionalnoj selekciji.Fénix wrote:Kranjčar je imao sasvim pristojnu karijeru do Tottenhama, nakon toga je bilo gotovo.operw wrote:Propalih igraca kao.kranjcar mozes naci na svakom skolskom igralistu.
Modric je danas u top1 veznjaka.svijeta.
Guest- Guest
operw wrote:Fénix wrote:operw wrote:No eto bar je.sacuvao tijelo od iznimnih napora
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Do 50 te godine svi moderni nogometasi ce biti starci. A Niko tad tek ulazi u cvijet mladosti. Kakav velikan boze dragi.
Guest- Guest
čmarllina
http://www.vecernji.hr/euro-2016-hrvatska-reprezentacija/collina-sudac-je-morao-ponoviti-11-erac-za-spanjolsku-i-dati-zuti-karton-subasicu-1094589
http://www.vecernji.hr/euro-2016-hrvatska-reprezentacija/collina-sudac-je-morao-ponoviti-11-erac-za-spanjolsku-i-dati-zuti-karton-subasicu-1094589
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nek on kao glavni sudacki delegat preizme inicijativu i poduzme konkretnije korake prema uvodenji video tehnologije isto tako.prema kaunjavanju somulatora koji unistavaju utakmice. O subasicu i penalu nema potrebe izlazit u javnost to su stvari koje suci unaprijed sprijece upozoravanjem izvodaca kaznenog udarca i vratara da se drze.dobro poznatih i.utvrdenih pravila, sto ovaj.sudac vjerojatno nije napravio. Gaf koji ne zasluzuje posebnu polemiku.
Guest- Guest
a nije ništa rekao da je dosuđeni penal ni p od penala?
Pa netreba to nitko reći, to su svi vidjeli.muckodjubre wrote:a nije ništa rekao da je dosuđeni penal ni p od penala?
Zeko-
2015-08-26
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50