EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: EURO 2016.
vidis zajebo bi se kad bi vidio... mi smo europljani i normalno da vise drkamo na EP.. ali ovdje u centralnnoj americi I JUznoj ta COPA je veliki dogadjaj reci mo u brazilu postoje CORINTHIAS I PALMEIRAS NJIMA JE POBJEDA JEDNIH NAD DRUGIMA SVETIJA OD OSVAJANJA SP
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pa i pričam o europljanima...
kakav je uopće sistem igre copa americe,svake 3g,4g pa jel nije prošle godine čile uzeo?
kakav je uopće sistem igre copa americe,svake 3g,4g pa jel nije prošle godine čile uzeo?
MA SLABO ti to i ja pratim interesantnija mi je costaricanska liga nego to
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Aport majmune narkomanski.pablo_escobar wrote:o boze kad citam ove drkotine koje izbacuje ova kurvica kojoj mamic odredjuje kada ici pisati i srati osjecam susramlje boga mi dragoga
Zeko-
2015-08-26
oooooooo vidi vidi vidi koga to moje oci vide....jel pseto mamicevsko tuzno...gazda u vrancuskoj a ti morao cistit kanalizaciju u maksimirskoj 128... BOZE DRAGI tocno mi te zao koliko si glup...bas si ono ljudska slina i izdrkotina... iskreno zalim te majke mi svete MARIJE bas te zalim koliko si jadan.. prava pravcata kujica steta sto nisi u kakvom americkom zatvoru da budes kuja nekom crnji
2015-09-13
zeko moze pitanje....
slabo raumin jezik kuja i cigana ali sta ti znaci to APORT...jel ti to gazda kaze kad ti naredi ciscenje kanalizacije i da obrises kad on ispisa skoljku ili
slabo raumin jezik kuja i cigana ali sta ti znaci to APORT...jel ti to gazda kaze kad ti naredi ciscenje kanalizacije i da obrises kad on ispisa skoljku ili
2015-09-13
pa sad je neka jubilarna copa, sto godina ili nešto pa se zato igra. inače je isto valjda svake 4 godine.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fabio Cannavaro: "Hrvatska je čudo! Imaju toliko kvalitetnih igrača da je to za ne povjerovati. Bez Mandžukića i Modrića, s nekoliko anonimaca su srušili Španjolsku, pa to je zaista nevjerojatno. Oni su u naletu i imaju strašan mentalitet. Bolje nam je igrati s umornom Španjolskom nego s ovakvim Hrvatima."
2015-08-25
Cijela.europa.drhti pred.hrvatima.End1899 wrote:Fabio Cannavaro: "Hrvatska je čudo! Imaju toliko kvalitetnih igrača da je to za ne povjerovati. Bez Mandžukića i Modrića, s nekoliko anonimaca su srušili Španjolsku, pa to je zaista nevjerojatno. Oni su u naletu i imaju strašan mentalitet. Bolje nam je igrati s umornom Španjolskom nego s ovakvim Hrvatima."
Kao nekad.kad.je drhtala pred mocnim wermahtom
Kakva ponosna vremena
Guest- Guest
najbolji dojam eura smo ostavili mi i wales ko bi reko, a na mađarima je sad da se priključe zlatnom trozupcu i našamaraju onog LGBT klošara
2015-08-25
End1899 wrote: a na mađarima je sad da se priključe zlatnom trozupcu i našamaraju onog LGBT klošara
darth_vader-
2014-04-17
Aport pseto. Jebo ti Ante Pavelić mater i tebe u dupe. Govno narkomansko. Jesu te potjerali u pržun da ne navijaš protiv Hrvatske đubre smrdljivo, pa te nije bilo za čuti par dana ? Jebali ti četnici mater pseto neodgojeno. Kad tebe čovjek čita, stvarno se vidi da pička svašta rodi.pablo_escobar wrote:oooooooo vidi vidi vidi koga to moje oci vide....jel pseto mamicevsko tuzno...gazda u vrancuskoj a ti morao cistit kanalizaciju u maksimirskoj 128... BOZE DRAGI tocno mi te zao koliko si glup...bas si ono ljudska slina i izdrkotina... iskreno zalim te majke mi svete MARIJE bas te zalim koliko si jadan.. prava pravcata kujica steta sto nisi u kakvom americkom zatvoru da budes kuja nekom crnji
Zeko-
2015-08-26
Glupane, to se kaže psetu kad mu naređuješ da ti sjedne pored noge. Tak i ja tebi kažem pseto aport.pablo_escobar wrote:zeko moze pitanje....
Zeko-
2015-08-26
End daj neku s Piqueom ili Busquetsom...lako ti je Juanfrana zajebavat kad ne igra u Barci...
darth_vader-
2014-04-17
Luka je bil na klupici kao i Mandžukić, igrao je panj Kalinić kojeg nije ni trebao voditi na EP, a branio je koljeno Subašić koji kao i njegov prethodnik nikad ne spašava...Zeko wrote:
Znači, Luka je obranil penal ? Ajde, bar nešto.
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50