Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Današnje spoznaje..
zombi je zombiju čovjek-pardon-čovjek je čovjeku zombi
mizantrop- Posts : 300
2017-05-01
što veća vlaga u zraku manje me muči reuma,ko bi to reko,valjda obrnuta fiziologija
mizantrop-
2017-05-01
31 stupanj.. u kući ugodno.. po odrinom još ugodnije.. svetac je ništa se ne radi.. ljepota života
Guest- Guest
metilda wrote:jesu, samo sam tih 5 uspjela uhvatiti na okupu, imam ih 15
Primas donacije u macjoj hrani?
Guest- Guest
pa uhranjene su dovoljno,das joj samo gablec a za ostalo nek se snadje,nisu to debele americke macke koje se shopaa ko prasca 'ranjeniika holesterol free cats
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
jesi probao kad dati pive macki psu ii nekoj zivini?
2017-04-17
eeeeeee...mislim da nisam..zato sam jednom rakijom opio glavnom pijetla u kokosharniku...e cirkusa...
Guest- Guest
ovo nisu pokućne nego vanjske mačke i kod njih je nastupilo ljetno linjanje zato izgledaju mršavo... kakav li je ovaj pismejker on bi mene optužio za zlostavljanje mačaka
Kod vanjskih mačaka linjanje se javlja dva puta godišnje, u proljeće i jesen. Kod kućnih mačaka, koje borave u zagrijanim prostorima, ispadanje dlake je prisutno tijekom cijele godine, jer njihov organizam nije izložen promjenama temperatura, odnosno godišnjih doba.
Dakle, linjanje je prirodan fiziološki proces i nemate razloga za brigu, osim ako se radi o ekstremnom ili neprirodnom gubljenju dlake s pojedinih dijelova tijela.
Kod vanjskih mačaka linjanje se javlja dva puta godišnje, u proljeće i jesen. Kod kućnih mačaka, koje borave u zagrijanim prostorima, ispadanje dlake je prisutno tijekom cijele godine, jer njihov organizam nije izložen promjenama temperatura, odnosno godišnjih doba.
Dakle, linjanje je prirodan fiziološki proces i nemate razloga za brigu, osim ako se radi o ekstremnom ili neprirodnom gubljenju dlake s pojedinih dijelova tijela.
Guest- Guest
hehehehe..ma Meti...cim si rekla 15 macaka,zavolio sam te svom svojom dusom...da si mladja i netkanuta,ozenijo bih te promptno..metilda wrote:ovo nisu pokućne nego vanjske mačke i kod njih je nastupilo ljetno linjanje zato izgledaju mršavo... kakav li je ovaj pismejker on bi mene optužio za zlostavljanje mačaka
Guest- Guest
to je zlocin protiv covjecnosti,da te vide neki.necu reci koji kozu bi ti derali sa ledja ja jednom dadoh pice nekom psicu,ja pijem a on gleda,pa gdje ces da mu nedas malo,odmah se razveselio jadnicak zar je htio piti rakiju pjetao?pismejker wrote:eeeeeee...mislim da nisam..zato sam jednom rakijom opio glavnom pijetla u kokosharniku...e cirkusa...
2017-04-17
Linjaju se bas kad je najbolje,kako je majka priroda sve to fino namjestilametilda wrote:ovo nisu pokućne nego vanjske mačke i kod njih je nastupilo ljetno linjanje zato izgledaju mršavo... kakav li je ovaj pismejker on bi mene optužio za zlostavljanje mačaka
2017-04-17
šokantni su prelazi sa usijanog parkinga u klimatizirani dućan i obratno,zato nerado palim klimu u autu,ofkors doma je uopće nemam,nažalost čak nina poslu trenutno..
mizantrop-
2017-05-01
svaki dan na forumu osvane novoregistrirani korisnik koji nikad ne napiše ni jedan post... danas je to JoeannWe .. možda to kicioran povećava tiražu foruma...
Guest- Guest
Tvoji su zakljucci uvijek nenadjebivo glupi. Ili je to bio pokusaj duhovitosti?
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bot
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bot
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 48 of 50