Kolinda traži raspuštanje Sabora
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolinda traži raspuštanje Sabora
Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Nama su izbori neprihvatljivi zbog troškova i vremena
hahaha,što ti je politika
hahaha,što ti je politika
vili40-
2015-08-02
Mislim na onog frfljavog gnjusa koji nas 5 dana uvjerava da imaju 76 ruku...Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
Guest- Guest
Noor wrote:Mislim na onog frfljavog gnjusa koji nas 5 dana uvjerava da imaju 76 ruku...Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
vili40-
2015-08-02
Noor wrote:Vili...uljepsao si mi popodne
vili40-
2015-08-02
Oooooo,ko je to nama došao?Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pssst...budi njezanjastreb wrote:Oooooo,ko je to nama došao?Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
Guest- Guest
U pravu si.Noor wrote:Pssst...budi njezanjastreb wrote:Oooooo,ko je to nama došao?Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:Pssst...budi njezanjastreb wrote:Oooooo,ko je to nama došao?Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
HDZ-ov blef s novom saborskom većinom jedan je od najglupljih i najštetnijih blefova u povijesti
Dumb & Dumber
http://www.telegram.hr/wp-content/uploads/2016/06/karamarko-i-milosevic-656x365.jpg
Dumb & Dumber
http://www.telegram.hr/wp-content/uploads/2016/06/karamarko-i-milosevic-656x365.jpg
Guest- Guest
Pazim ja na tebe...Ero wrote:Noor wrote:Pssst...budi njezanjastreb wrote:Oooooo,ko je to nama došao?Ero wrote:Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
Guest- Guest
Milanović, valjda, ni u svojim najluđim mokrim snovima nije sanjao da će mu hadezeovci servirati vlast na pladnju, sa šlagom, šarenim mrvicama i trešnjicom na vrhu.
Guest- Guest
Svo vrijeme je sutio i iz tajne sobe povlacio konce....Vegvísir wrote:Milanović, valjda, ni u svojim najluđim mokrim snovima nije sanjao da će mu hadezeovci servirati vlast na pladnju, sa šlagom, šarenim mrvicama i trešnjicom na vrhu.
Guest- Guest
tako je to kod nas,kod nas se ne dobivaju izbori nego se gube.Nadam se samo da našmrkani neće dobiti izbore sa većinom da može sam sastaviti vladu jer smo onda opet u bananiVegvísir wrote:Milanović, valjda, ni u svojim najluđim mokrim snovima nije sanjao da će mu hadezeovci servirati vlast na pladnju, sa šlagom, šarenim mrvicama i trešnjicom na vrhu.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» KOLINDA NA ELIMINACIJI, DESNICA TRAŽI NOVOG VOĐU !!!!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» KOLINDA NA ELIMINACIJI, DESNICA TRAŽI NOVOG VOĐU !!!!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 2 of 2