HDZ je zaražni gnojni čir i nakupina patogenih organizama
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ je zaražni gnojni čir i nakupina patogenih organizama
Sj dalmacija,
E da sun baren u meriki...ne pušćaju me:(
E da sun baren u meriki...ne pušćaju me:(
aben- Posts : 35490
2014-04-16
onda da okrunimo putina, tijo-netijo?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Sve isto iz mog kantuna:(frakcija wrote:onda da okrunimo putina, tijo-netijo?
2014-04-16
oš reč da samo budalasti stimuliraju privatni sektor?
2016-03-09
Ne razumin, misliš na državne subvencie?frakcija wrote:oš reč da samo budalasti stimuliraju privatni sektor?
2014-04-16
a reka si da ne bi volija da državu vodu bistri i trizni.aben wrote:Ne razumin, misliš na državne subvencie?frakcija wrote:oš reč da samo budalasti stimuliraju privatni sektor?
2016-03-09
A e, za verovati je da bi pijanci bili neučinkovitiji u donošenju, provedbi i kontroli odredbi koje su po defoltu loše. Svaka subvencija je nužno loša za svih osin za regulatore koji uzmu naknadu za reguliranje i, naravski, njihove prijatelje koji dobiju subvenciju:)frakcija wrote:a reka si da ne bi volija da državu vodu bistri i trizni.aben wrote:Ne razumin, misliš na državne subvencie?frakcija wrote:oš reč da samo budalasti stimuliraju privatni sektor?
2014-04-16
prckov wrote:književnik, aktivist pa znansveni savjtenik, ljevičar i mrzi konzervativceYehudi wrote:Književnik i aktivist Igor Štiks: 'Radikalna desnica Hrvatsku će doći glave'
Dobar dio ljudi bira tzv. domoljube koji, kao što imamo prilike vidjeti, prodaju Hrvatsku gdje god stignu po svijetu. To je ta desnica koja je već rasturila Hrvatsku i koja bi je najradije uništila ovakvu kakva jest
Igor Štiks, književnik, aktivist, znanstveni suradnik sveučilišta u Edinburgu, gostovao je u Rijeci na ciklusu tribina »Pisac i građanin«. Tom prilikom Štiks je ustvrdio da radikalna desnica jača i zato što marljivo radi na širenju svojih konzervativnih ideja, dok ljevica sve to gleda s jedne distance, umjesto da krene u pravi politički, terenski rad.
U Rijeci su predstavljene i nove Štiksove knjige, u izdanju Frakture, drama »Brašno u venama«, te »Državljanin, građanin, stranac, neprijatelj - Jedna povijest Jugoslavije i postjugoslavenskih država«, djelo o kojem sam autor kaže da je »povijest naših posljednjih sto godina, ispričana kroz prizmu državljanstva kao statusa, te građanstva kao onoga što definira našu aktivnu ulogu u kreiranju, ali i razaranju vlastitih zajednica.«
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Knjizevnik-i-aktivist-Igor-Stiks-Radikalna-desnica-Hrvatsku-ce-doci-glave
tupko pitaj ga je li za trpanje,
arapima eu ili kurčevima guzice ili oboje
usput vidider šta kaže i za palestince, mor bit da se prijtno izneadiš
Tko o čemu, ti o - kurčevma, " palestincima " i guzicama -
Nebih ulazio u vašu intimu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Guest- Guest
Samo vi držite ljestve Maršalima i Poglavnicima i ne zaboravite mahnuti djeci kada se odlaze kurvat u tuđinu samo da pobjegnu iz ove pičke materine...tre911 wrote:Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Brain32-
2014-04-15
Mogu se složiti sa time ali reci mi po čemu je onda MOST zaslužio da mu se da glas iako su sve reforme blokirali i ostavili milanovićeva govna na svim mjestima iako ste svi koji ste dali MOSTu glas glasovali da se upravo to promjeni između ostalog?Brain32 wrote:Samo vi držite ljestve Maršalima i Poglavnicima i ne zaboravite mahnuti djeci kada se odlaze kurvat u tuđinu samo da pobjegnu iz ove pičke materine...tre911 wrote:Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Guest- Guest
Most je zasluži da mu se do glos iz jednostavnoga razloga ča je spriječi da biloki ogranak Stranke sun oformi vladu.tre911 wrote:Mogu se složiti sa time ali reci mi po čemu je onda MOST zaslužio da mu se da glas iako su sve reforme blokirali i ostavili milanovićeva govna na svim mjestima iako ste svi koji ste dali MOSTu glas glasovali da se upravo to promjeni između ostalog?Brain32 wrote:Samo vi držite ljestve Maršalima i Poglavnicima i ne zaboravite mahnuti djeci kada se odlaze kurvat u tuđinu samo da pobjegnu iz ove pičke materine...tre911 wrote:Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Jesu li ili nisu blokirali reforme je sporedno pitanje jer su sve reforme ionako socijalističke.
2014-04-16
Jebiga to znači da su milanovićevi uhljebi ostali tamo gdje ih je postavio u svom mandatu. Jel to bolje od promjena za koju su ljudi glasovali ili ne ostaje nam vidjeti. U svakom slučaju milanović za sada debelo profitira na račun upravo onih koji su bili u kampanji najžešči za promjene- MOSTaaben wrote:Most je zasluži da mu se do glos iz jednostavnoga razloga ča je spriječi da biloki ogranak Stranke sun oformi vladu.tre911 wrote:Mogu se složiti sa time ali reci mi po čemu je onda MOST zaslužio da mu se da glas iako su sve reforme blokirali i ostavili milanovićeva govna na svim mjestima iako ste svi koji ste dali MOSTu glas glasovali da se upravo to promjeni između ostalog?Brain32 wrote:Samo vi držite ljestve Maršalima i Poglavnicima i ne zaboravite mahnuti djeci kada se odlaze kurvat u tuđinu samo da pobjegnu iz ove pičke materine...tre911 wrote:Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:
MOST
Jesu li ili nisu blokirali reforme je sporedno pitanje jer su sve reforme ionako socijalističke.
Guest- Guest
MOST reforme nije blokirao nego HDZ koji je tijekom postojanja Vlade htio sve više i više ovlasti i nametao svoju samovolju. Što se tiče Milanovićevih govana za koja se apsolutno slažem da treba smijeniti, grupne čistke su staljinističke metode a i od istih ne bi bilo koristi jer bi ih samo zamijenio HDZ kadar. Po tom pitanju meni je posve svejedno koji parazit mi cucla novce, ključ je u tome da je parazit štetan koje god vrste bio.tre911 wrote:Mogu se složiti sa time ali reci mi po čemu je onda MOST zaslužio da mu se da glas iako su sve reforme blokirali i ostavili milanovićeva govna na svim mjestima iako ste svi koji ste dali MOSTu glas glasovali da se upravo to promjeni između ostalog?Brain32 wrote:Samo vi držite ljestve Maršalima i Poglavnicima i ne zaboravite mahnuti djeci kada se odlaze kurvat u tuđinu samo da pobjegnu iz ove pičke materine...tre911 wrote:Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Nama treba iskorijenjivanje takve prakse općenito a to se ne radi grupnim čistkama nego nametanjem racionalnog upravljanja. To je nešto sa čime se HDZ kao ni SDP koji čak nije pošteno ni razmotrio mogućnost Vlade u kojoj oni ne drže potpunu kontrolu jednostavno po svojoj prirodi nisu i ne mogu pomiriti. Te dvije političke opcije nisu demokratske nego nešto što bi ja nazvao totalitarizmom sa rokom trajanja. Jedan od ključnih razloga zašto sam dao glas MOSTU i zašto će moj glas dobiti opet je sprječavanje tog sustava koji polako i sistematski već desetljećima uništava ovu državu.
Proučavajući zapadne demokracije koliko god u njima bilo i korupcije i nepotizma kao i ostalih gadosti ono što mi je najviše zapelo za oko je činjenica da u Engleskom parlamentu nije čudno kada Laburist glasa za prijedlog Konzervativaca jer mu se prijedlog - sviđa, kada američki republikanski senator podrži prijedlog demokrata jer mu se isti - sviđa a oboje po svojoj savijesti i jer misle da je to u općem interesu države i građana.
Pogledaj na ovoj stranici glasanje u britanskom parlamentu u vezi zračnih napada na Siriju:
http://www.theguardian.com/politics/blog/live/2015/dec/02/syria-airstrikes-mps-debate-vote-cameron-action-against-isis-live
To je kod nas nemoguće a ja želim da postane moguće. Želim da svaki zastupnik razmišlja svojom glavom i po svojoj savjesti zastupa građane koji su mu povjerili mandat.
Brain32-
2014-04-15
Griješiš prika i to jako. HDZ nije mogao prdnuti pa čak ni policajce koji su nelegalno smjenjeni vratiti na posao zbog MOSTa iako je sud još za ostojićevog mandata naložio drugačije. Smjenio je dvojicu koji su opljačkali sami sebe i koji su dozvolili margetiću da praktički može ubiti predsjednicu sa metar udaljenosti. Nadalje ko je od milanovićevog kadra igdje smjenjen osim u HRTu? De mi nabroji te smjene a onda mi objasni kako možeš ikakve reforme raditi sa milanovićevim kadrom na svakom koraku? Trebao je nametnuti ta riješenja ili podjelu odgovornosti kao uvijet ali je bilo bitno da se milanovićevi smjene po svaku cijenu. Sada ćeš vidjeti govana i hapšenja kada se milanović vrati čije i je sve ovo maslo. Prika MOST je usro debelo motku iako je imao šansu, neke ljude iz MOSTa zbog određenih poteza cijenim (Panenić npr) no orepić je teška budaletina na primjer i taj idiot nije smio doći na čelo MUPa ni pod koju cijenu jer apsolutno ništa nije napravio niti je ijednog kriminalca iz prošle vlasti uhapsio unatoč brojnih afera koje su iza njih.Brain32 wrote:MOST reforme nije blokirao nego HDZ koji je tijekom postojanja Vlade htio sve više i više ovlasti i nametao svoju samovolju. Što se tiče Milanovićevih govana za koja se apsolutno slažem da treba smijeniti, grupne čistke su staljinističke metode a i od istih ne bi bilo koristi jer bi ih samo zamijenio HDZ kadar. Po tom pitanju meni je posve svejedno koji parazit mi cucla novce, ključ je u tome da je parazit štetan koje god vrste bio.tre911 wrote:Mogu se složiti sa time ali reci mi po čemu je onda MOST zaslužio da mu se da glas iako su sve reforme blokirali i ostavili milanovićeva govna na svim mjestima iako ste svi koji ste dali MOSTu glas glasovali da se upravo to promjeni između ostalog?Brain32 wrote:Samo vi držite ljestve Maršalima i Poglavnicima i ne zaboravite mahnuti djeci kada se odlaze kurvat u tuđinu samo da pobjegnu iz ove pičke materine...tre911 wrote:Ae, pokazali se se dobri kod držanja ljestvi milanoviću, smjeniše samo dvojicu i to kad su napravili teška sranja,na ostale nisu dali ni zucnuti iako je sud drugačije odlučio kao u slučaju postavljanja ostojićevih milicajaca, njih samo 2600 na čela policijskih uprava.Brain32 wrote:
MOST
Nama treba iskorijenjivanje takve prakse općenito a to se ne radi grupnim čistkama nego nametanjem racionalnog upravljanja. To je nešto sa čime se HDZ kao ni SDP koji čak nije pošteno ni razmotrio mogućnost Vlade u kojoj oni ne drže potpunu kontrolu jednostavno po svojoj prirodi nisu i ne mogu pomiriti. Te dvije političke opcije nisu demokratske nego nešto što bi ja nazvao totalitarizmom sa rokom trajanja. Jedan od ključnih razloga zašto sam dao glas MOSTU i zašto će moj glas dobiti opet je sprječavanje tog sustava koji polako i sistematski već desetljećima uništava ovu državu.
Proučavajući zapadne demokracije koliko god u njima bilo i korupcije i nepotizma kao i ostalih gadosti ono što mi je najviše zapelo za oko je činjenica da u Engleskom parlamentu nije čudno kada Laburist glasa za prijedlog Konzervativaca jer mu se prijedlog - sviđa, kada američki republikanski senator podrži prijedlog demokrata jer mu se isti - sviđa a oboje po svojoj savijesti i jer misle da je to u općem interesu države i građana.
Pogledaj na ovoj stranici glasanje u britanskom parlamentu u vezi zračnih napada na Siriju:
http://www.theguardian.com/politics/blog/live/2015/dec/02/syria-airstrikes-mps-debate-vote-cameron-action-against-isis-live
To je kod nas nemoguće a ja želim da postane moguće. Želim da svaki zastupnik razmišlja svojom glavom i po svojoj savjesti zastupa građane koji su mu povjerili mandat.
Guest- Guest
tre911 wrote:no orepić je teška budaletina na primjer i taj idiot nije smio doći na čelo MUPa ni pod koju cijenu jer apsolutno ništa nije napravio niti je ijednog kriminalca iz prošle vlasti uhapsio unatoč brojnih afera koje su iza njih.
Nije ti to do Orepića i MUP-a nego do Ministarstva Pravosuđa i Državnog odvjetnika jer MUP će sam uhapsiti kriminalca samo ako ga zatekne na djelu.
E sad a tko je GDO? Civtan! Tko ga je postavio? Sabor na prijedlog Vlade. Ali to nije sve. Cvitan je na čelu USKOKA od 2005., svo to vrijeme Bajić je bio GDO pa sve do 2014. kada dolazi Cvitan a Bajić postaje zamjenik GDO. Njih dvojica dramaju jednom od najbitnih funkcija u pravosuđu preko 10 godina i protežu se preko četiri vrlo različite vlade!
Tako nešto u 4 mjeseca nitko ne može razbucati a vjeruj mi da to ne bi dirali ni HDZ-ovci sve da su imali i 100% u Saboru/Vladi
Brain32-
2014-04-15
Pa nije ni pokušao, no kod orepića je znakovit da je zaštitio ostojićeve milicajce unatoč odluke suda da su nelegalno postavljeni i da se smjenjeni načelnici PU moraju vratiti na posao. Zašto jednostavno nije sproveo odluku suda i imao bi svo pokriće za to no nije ih smjenio a on zna zašto. Nije napravio ni izvide u vezi milanovićevog brata kreše a ovaj dobio milijune eura onako slučajno......kako rekoh Panenića bi ostavio, orepića bi poslao ne u tri nego u sto tri pm kukavičke nesposobne kalkulantske.Brain32 wrote:tre911 wrote:no orepić je teška budaletina na primjer i taj idiot nije smio doći na čelo MUPa ni pod koju cijenu jer apsolutno ništa nije napravio niti je ijednog kriminalca iz prošle vlasti uhapsio unatoč brojnih afera koje su iza njih.
Nije ti to do Orepića i MUP-a nego do Ministarstva Pravosuđa i Državnog odvjetnika jer MUP će sam uhapsiti kriminalca samo ako ga zatekne na djelu.
E sad a tko je GDO? Civtan! Tko ga je postavio? Sabor na prijedlog Vlade. Ali to nije sve. Cvitan je na čelu USKOKA od 2005., svo to vrijeme Bajić je bio GDO pa sve do 2014. kada dolazi Cvitan a Bajić postaje zamjenik GDO. Njih dvojica dramaju jednom od najbitnih funkcija u pravosuđu preko 10 godina i protežu se preko četiri vrlo različite vlade!
Tako nešto u 4 mjeseca nitko ne može razbucati a vjeruj mi da to ne bi dirali ni HDZ-ovci sve da su imali i 100% u Saboru/Vladi
Guest- Guest
znao sam ja da oreskovic ima da vrisne.
svako ko je zapadu nesto napravio, ovde nema sanse, kao i obrnuto.
ovde uspevaju i prolaze samo najgori
svako ko je zapadu nesto napravio, ovde nema sanse, kao i obrnuto.
ovde uspevaju i prolaze samo najgori
Guest- Guest
Ne, to su ti oni koji najavjuju reforme, a reformi nigdje s glave. To su ti oni koji ne traže fotelje, ali svaka je njihova iako imaju samo 15 mjesta u saboru.marcellus wrote:Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
to su oni što prodaju krivične prijave kod dorha preko pr agencije?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
di ćeš reforme sa osobama koje se kopulišu su kriminalcima i ološemgargamel0101 wrote:Ne, to su ti oni koji najavjuju reforme, a reformi nigdje s glave. To su ti oni koji ne traže fotelje, ali svaka je njihova iako imaju samo 15 mjesta u saboru.marcellus wrote:Brain32 wrote:MOSTStanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
to su oni što prodaju krivične prijave kod dorha preko pr agencije?
Kermit-
2014-04-17
Misliš di ćeš reforme sa kadrom iz prošle vlasti? Ako to misliš onda si upravu. Ne možeš ništa napraviti dok ti drugi nogu podmeće.asilovski wrote:gargamel0101 wrote:marcellus wrote:Brain32 wrote:Stanojko wrote:di ćeš reforme sa osobama koje se kopulišu su kriminalcima i ološem
Inače je poznato da Mamić drma ekonomijom i školstvom i zdravstvom i..... Nogać je goli da ne kaže što naspram svega ovog što sam nabrojao.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» dems su patetična nakupina idiota
» Plenki preživljava zahvaljuči najgorima od nas i Sabor je nakupina lijenosti
» Lijepa vijest subotom - i americki demorati su pljackaska nakupina, a ne samo hdz
» Plenki preživljava zahvaljuči najgorima od nas i Sabor je nakupina lijenosti
» Lijepa vijest subotom - i americki demorati su pljackaska nakupina, a ne samo hdz
Page 5 of 5