HDZ je zaražni gnojni čir i nakupina patogenih organizama
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ je zaražni gnojni čir i nakupina patogenih organizama
....problem je kod nas..sto imamo salonske politicare...koji ne zele vidjeti realnost izvan svojih udobnih fotelja...terenski rad gotovo uopce ne postoji...ili ako postoji on je sveden na lokalce koji salju sefovima tocne ili netocne informacije tj informacije koje su njima u interesu....a ovima se ne da dici guzica iz fotelja i elitnih restorana da vide pravo stanje na terenu...to je vidljivo po izbornim anketama...gdje se hvale kako tu i tu imaju najvecu podrsku..a kad prođu izbori doceka ih hladan tus...i ono tipa..'mi smo imali drugacije informacije sa terena'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sdp ima dva iduća mandata bez oporbe, da jebe rak raka, otvoren im je auto put i mogu što hoće
marcellus wrote:asilovski wrote:Tuđman sa svojim arhaičnim idejama nacije, 200 obitelji pomiješanim sa vlaško-banditskim utjecajem i pod budnim okom ostataka UDBA-e dovela je ovu državu u kloaku maksimuSora wrote:ASILA , RESPECT
Hdz i tudman su grobari Hrvatske
inače je bilo baš super dok on nije došao, udbe nije bilo ni 200 obitelji
jebote pa Orban je to sve proveo što je Tuđman htio
Udba je bilo samo zato da vi smutljivci i bezveznjaci imate kaj pisati
Koja to drzava nema svoju udbu ?
Obzirom da se toliko neozstasoida vrstilo u RH , nije udba bila opasna
Ona je zvecka zabebe iz kuhinje adz . Ajmo svi navaliti Udbu .
pa tu isto prevladav vlasko-banditski mentalitet...i u vrhu sdp-a dominiraju vlaski geni...zoki,kotromanovic,maras...asilovski wrote:sdepe nije ništa bolji on je također u dobrim odnosima sa hajdučijomprovocator wrote:Pripadnici hrvatske političke elite nemaju ni minimum osjećaja za opće dobro, nisu ideološki jasno profilirani, mnogi su lišeni i vlastitog stava o bilo čemu, a nisu spremni niti raditi za opće dobro. Iako se jedni deklariraju kao politička desnica, a drugi kao politička ljevica.asilovski wrote:Tuđman sa svojim arhaičnim idejama nacije, 200 obitelji pomiješanim sa vlaško-banditskim utjecajem i pod budnim okom ostataka UDBA-e dovela je ovu državu u kloaku maksimuSora wrote:ASILA , RESPECT
Hdz i tudman su grobari Hrvatske
Ili jednostavnije rečeno smeće... i jedni i drugi... Ili da citiram Petrinu: Isto sranje, drugo pakovanje
2015-09-08
marcellus wrote:sdp ima dva iduća mandata bez oporbe, da jebe rak raka, otvoren im je auto put i mogu što hoće
Nemogu vjerovati
Pises znaci za njih ?
U TELEGRAMU .
vis ja to ne bi zamerila tebi
Konacno sad si sazrijo . Nisi vise mali od kuzine i to ..
uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
Zločinačka organizacija ne želi prodavati, jer subto mjesta za uhljebljavanje. Da prodaju, spasili bi nas.Yehudi wrote:Književnik i aktivist Igor Štiks: 'Radikalna desnica Hrvatsku će doći glave'
Dobar dio ljudi bira tzv. domoljube koji, kao što imamo prilike vidjeti, prodaju Hrvatsku gdje god stignu po svijetu. To je ta desnica koja je već rasturila Hrvatsku i koja bi je najradije uništila ovakvu kakva jest
Inače, Organizacija je preživila i grih struktura, i sanadera, a preživit će i ovo. Jedino privatizacija, tj oduzimanje nagradnih sinekura za vjernost, more rastočiti zločinačku organizaciju.
2014-04-16
pitanje je samo hoće li SDP od jeseni imati dvotrećinsku većinu da može sam mijenjati ustav, ili će mu za to trebati pupovac.
aben wrote:Zločinačka organizacija ne želi prodavati, jer subto mjesta za uhljebljavanje. Da prodaju, spasili bi nas.Yehudi wrote:Književnik i aktivist Igor Štiks: 'Radikalna desnica Hrvatsku će doći glave'
Dobar dio ljudi bira tzv. domoljube koji, kao što imamo prilike vidjeti, prodaju Hrvatsku gdje god stignu po svijetu. To je ta desnica koja je već rasturila Hrvatsku i koja bi je najradije uništila ovakvu kakva jest
Inače, Organizacija je preživila i grih struktura, i sanadera, a preživit će i ovo. Jedino privatizacija, tj oduzimanje nagradnih sinekura za vjernost, more rastočiti zločinačku organizaciju.
Znaci hrvatsku drzi na okupu sinekure?
Grozno.
Ova zemlja ili ce zlo koje je donio adz sasjeci u korijenu ili ce propasti .
kritizirao si karamarka..a sad places za njim..jesi dosljedan...covjek jednostavno niej bio kapacitet za voditi hdz-a..na koji nacin ej dosao na vrh hdz-a pitaj boga...ucjene,reket..pa sam hebrang je nedavno rekao da je sve dozvoljeno u borbi za vlast...kazes jebes hdz-ovce jer se grabe za fotelje?..sto karamarko niej bio doslejdan i niej usao u koaliciju sa most-om nakon izbora?..pa tada se vidjelo da most ucjenjuje jedne i druge...karamarka koliko sam primjetio jedino sto ej zanimalo u ovih par mjeseci je preuzimanje kontrole nad soa i mup-om...na to je samo bio fiksiran..a i vidjeli smo zastomarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
2015-09-08
marcellus wrote:pitanje je samo hoće li SDP od jeseni imati dvotrećinsku većinu da može sam mijenjati ustav, ili će mu za to trebati pupovac.
Aaaa
Go Marcelko ..
marcelo ej vjerovao da ce karamarko sprovest lustraciju..pa to nije vjerovao ni onaj naivni klinac iz osnovne skole...da bi takvo sto sproveo moras imati dvotrecinsku vecinu u saboru...i to samo hdz...bez drugih stranaka...sto ej msilio da ce bez cvrste vlasti sprovesti lustraciju?..to samo moze misliti politicki analfabet.....razmisljanje drota..i onda se sad neki cude
2015-09-08
A ča si ti mislila, zoč izborna baza zločinačke glasuje za zločinačku? Besplatno?Sora wrote:aben wrote:Zločinačka organizacija ne želi prodavati, jer subto mjesta za uhljebljavanje. Da prodaju, spasili bi nas.Yehudi wrote:Književnik i aktivist Igor Štiks: 'Radikalna desnica Hrvatsku će doći glave'
Znaci hrvatsku drze a okupu sinekure?
Grozno.
Ova zemlja ili ce zlo koje je donio adz sasjeci u korijenu ili ce propasti .
2014-04-16
jaca je odala po terenu pa su joj govorili da iskače iz paštete..oda je i milanović, al je mora hitno doma jer mu je pukla cijev..zmajlović je tvrdio da ima dovoljno sredstava za obnovu u fondu za krizne situacije, al se predomislio i preselio u luksuzni ured..vlasnike kuća koji su imali drugi krov nad glavom, a tražili obnovu su medijski razapinjali ko pljačkaše države..neki gunji su se samoubili jer nisu mogli ponovo kretat od nule nakon ratnih razaranja..gdje su okončali humanitarni konvoji?..itd..vuksadinare wrote:....problem je kod nas..sto imamo salonske politicare...koji ne zele vidjeti realnost izvan svojih udobnih fotelja...terenski rad gotovo uopce ne postoji...ili ako postoji on je sveden na lokalce koji salju sefovima tocne ili netocne informacije tj informacije koje su njima u interesu....a ovima se ne da dici guzica iz fotelja i elitnih restorana da vide pravo stanje na terenu...to je vidljivo po izbornim anketama...gdje se hvale kako tu i tu imaju najvecu podrsku..a kad prođu izbori doceka ih hladan tus...i ono tipa..'mi smo imali drugacije informacije sa terena'...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa Karačmarko je uoči izbora najavljivao dvotrćinsku većinu... Pa se, kako su se izbori približavali najavljivao apsolutnu većinu, pa onda većinu za formiranje Vlade... A na kraju SDP je izgubio a HDZ nije pobijedio.vuksadinare wrote:marcelo ej vjerovao da ce karamarko sprovest lustraciju..pa to nije vjerovao ni onaj naivni klinac iz osnovne skole...da bi takvo sto sproveo moras imati dvotrecinsku vecinu u saboru...i to samo hdz...bez drugih stranaka...
vuksadinare wrote:kritizirao si karamarka..a sad places za njim..jesi dosljedan...covjek jednostavno niej bio kapacitet za voditi hdz-a..na koji nacin ej dosao na vrh hdz-a pitaj boga...ucjene,reket..pa sam hebrang je nedavno rekao da je sve dozvoljeno u borbi za vlast...kazes jebes hdz-ovce jer se grabe za fotelje?..sto karamarko niej bio doslejdan i niej usao u koaliciju sa most-om nakon izbora?..pa tada se vidjelo da most ucjenjuje jedne i druge...karamarka koliko sam primjetio jedino sto ej zanimalo u ovih par mjeseci je preuzimanje kontrole nad soa i mup-om...na to je samo bio fiksiran..a i vidjeli smo zastomarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
naravno da je bio fiksiran na to jer je znao da soa i mup ruše premijere po potrebi
književnik, aktivist pa znansveni savjtenik, ljevičar i mrzi konzervativceYehudi wrote:Književnik i aktivist Igor Štiks: 'Radikalna desnica Hrvatsku će doći glave'
Igor Štiks, književnik, aktivist, znanstveni suradnik sveučilišta u Edinburgu, gostovao je u Rijeci na ciklusu tribina »Pisac i građanin«. Tom prilikom Štiks je ustvrdio da radikalna desnica jača i zato što marljivo radi na širenju svojih konzervativnih ideja, dok ljevica sve to gleda s jedne distance, umjesto da krene u pravi politički, terenski rad.
U Rijeci su predstavljene i nove Štiksove knjige, u izdanju Frakture, drama »Brašno u venama«, te »Državljanin, građanin, stranac, neprijatelj - Jedna povijest Jugoslavije i postjugoslavenskih država«, djelo o kojem sam autor kaže da je »povijest naših posljednjih sto godina, ispričana kroz prizmu državljanstva kao statusa, te građanstva kao onoga što definira našu aktivnu ulogu u kreiranju, ali i razaranju vlastitih zajednica.«
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Knjizevnik-i-aktivist-Igor-Stiks-Radikalna-desnica-Hrvatsku-ce-doci-glave
tupko pitaj ga je li za trpanje,
arapima eu ili kurčevima guzice ili oboje
usput vidider šta kaže i za palestince, mor bit da se prijtno izneadiš
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A kaj se tu ima razumjeti pa HDZ je doslovce rastjerao sve kaj je vrijedilo do sredine prošlog desetljeća, od stare garde ostali su samo oni koji su se priklonili "novom valu". A novi val je kadar sa blažom retardacijom, pa daj ih pogledaj, jbt pa jedan Rojs kojem su se nekad svi smijali je jebena intelektualna veličina za ove kretene koji danas čine vrh HDZ-a. Oni nemaju kadar ni za vodit željezničku stanicu u Ličkom Lešću a kamoli kaj drugo.vuksadinare wrote:ali en razumijem hdz-ovce koji ga podrzavaju...
Neće HDZ sada nestati jer je HDZ nestao prije 15-ak godina. To što još uvijek nosi to ime nema NIKAKVE veze, može i govno bit spakirano ko pašteta pa će samo budale mazat na kruh, nažalost kod nas je takvih puno.
Brain32-
2014-04-15
vuksadinare wrote:kritizirao si karamarka..a sad places za njim..jesi dosljedan...covjek jednostavno niej bio kapacitet za voditi hdz-a..na koji nacin ej dosao na vrh hdz-a pitaj boga...ucjene,reket..pa sam hebrang je nedavno rekao da je sve dozvoljeno u borbi za vlast...kazes jebes hdz-ovce jer se grabe za fotelje?..sto karamarko niej bio doslejdan i niej usao u koaliciju sa most-om nakon izbora?..pa tada se vidjelo da most ucjenjuje jedne i druge...karamarka koliko sam primjetio jedino sto ej zanimalo u ovih par mjeseci je preuzimanje kontrole nad soa i mup-om...na to je samo bio fiksiran..a i vidjeli smo zastomarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
kritizirao sam ga zbog njegovih pogrešaka, ne zbog onog što mu se podmeće. Uostalom, ja radim za kog radim, a nije moj posao da branim karamarka. Ali stvar je principa. HDZ je to što je, a pravosuđe, dorh i soa, zajedno s medijima i HRT-om, su sto puta gori gnoj
dobro jutro...karamarko prije svega i hdz su trebali znati da to ne mogu pocistiti ako nemaju cvrstu vlast....a cvrstu vlast mogu imati ako sami imaju bar 70-tak mandata...covjek govori o lustraciji a miljama je bio o dolasku na vlast...karamarko govori kako ce hdz-e i koalicijski partneri za parlamentarne izbore imat uvjerljivu vecinu...a hrabrili su se na tome da je hdz prije toga na lokalnim izborima u puscoj pobjedio uvjerljivo..zaboravljajuci da im je istog dana sdp preoteo vlast na lokalnim izborima na pagu i u jednom gradu na hvaru koji nisu nista manji od pusce...od karamarka su gori samo hdz-ovci koji su pusili njegove price i price josipe rimac...zalosno ali istinito..i takvi bi cistili dorh.sou,htv-e..a ne mogu ni ispred svog dvorista pocistiti...marcellus wrote:vuksadinare wrote:kritizirao si karamarka..a sad places za njim..jesi dosljedan...covjek jednostavno niej bio kapacitet za voditi hdz-a..na koji nacin ej dosao na vrh hdz-a pitaj boga...ucjene,reket..pa sam hebrang je nedavno rekao da je sve dozvoljeno u borbi za vlast...kazes jebes hdz-ovce jer se grabe za fotelje?..sto karamarko niej bio doslejdan i niej usao u koaliciju sa most-om nakon izbora?..pa tada se vidjelo da most ucjenjuje jedne i druge...karamarka koliko sam primjetio jedino sto ej zanimalo u ovih par mjeseci je preuzimanje kontrole nad soa i mup-om...na to je samo bio fiksiran..a i vidjeli smo zastomarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
kritizirao sam ga zbog njegovih pogrešaka, ne zbog onog što mu se podmeće. Uostalom, ja radim za kog radim, a nije moj posao da branim karamarka. Ali stvar je principa. HDZ je to što je, a pravosuđe, dorh i soa, zajedno s medijima i HRT-om, su sto puta gori gnoj
2015-09-08
Šta fali Venezueli, odmah otvaram tariguz firmu i uvozim dok je mogućemarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
2014-04-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» dems su patetična nakupina idiota
» Plenki preživljava zahvaljuči najgorima od nas i Sabor je nakupina lijenosti
» Lijepa vijest subotom - i americki demorati su pljackaska nakupina, a ne samo hdz
» Plenki preživljava zahvaljuči najgorima od nas i Sabor je nakupina lijenosti
» Lijepa vijest subotom - i americki demorati su pljackaska nakupina, a ne samo hdz
Page 2 of 5