HDZ je zaražni gnojni čir i nakupina patogenih organizama
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ je zaražni gnojni čir i nakupina patogenih organizama
Šta fali Venezueli, odmah otvaram tariguz firmu i uvozim dok je mogućemarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
vuksadinare wrote:dobro jutro...karamarko prije svega i hdz su trebali znati da to ne mogu pocistiti ako nemaju cvrstu vlast....a cvrstu vlast mogu imati ako sami imaju bar 70-tak mandata..marcellus wrote:vuksadinare wrote:kritizirao si karamarka..a sad places za njim..jesi dosljedan...covjek jednostavno niej bio kapacitet za voditi hdz-a..na koji nacin ej dosao na vrh hdz-a pitaj boga...ucjene,reket..pa sam hebrang je nedavno rekao da je sve dozvoljeno u borbi za vlast...kazes jebes hdz-ovce jer se grabe za fotelje?..sto karamarko niej bio doslejdan i niej usao u koaliciju sa most-om nakon izbora?..pa tada se vidjelo da most ucjenjuje jedne i druge...karamarka koliko sam primjetio jedino sto ej zanimalo u ovih par mjeseci je preuzimanje kontrole nad soa i mup-om...na to je samo bio fiksiran..a i vidjeli smo zastomarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
kritizirao sam ga zbog njegovih pogrešaka, ne zbog onog što mu se podmeće. Uostalom, ja radim za kog radim, a nije moj posao da branim karamarka. Ali stvar je principa. HDZ je to što je, a pravosuđe, dorh i soa, zajedno s medijima i HRT-om, su sto puta gori gnoj
točno i ako si me slušao na TV, to je ono što sam rekao. Malo se zaletio, malo je prerano zakukurikao, i nipošto nije smio pristati da ne bude premijer u vladi, trebao je ići na nove izbore makar ih izgubio.
Ali nije stvar u Karamarku, nije bila ni u Kosorici kao takvoj.
Stvar je da je ovo fašistička diktatura s antifašističkim predznakom, i to će i ostati. A tko se usudi dirnuti u gnojni čir pravosuđa i udbe, pardon soa-e, najebat će.
n_razbojnik wrote:Šta fali Venezueli, odmah otvaram tariguz firmu i uvozim dok je mogućemarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
plati mito i reket i uvozi, samo ne talasaj.
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Šta fali Venezueli, odmah otvaram tariguz firmu i uvozim dok je mogućemarcellus wrote:uglavnom, za prodaju ine će se suditi karamarku, za prodaju dorha i pravosuđa preko pr agencije neće nikom. Imat ćemo dosadan period stabilne vlasti, bez talasanja, a HDZ da izabere Isusa Krista da ih vodi ne može dobit izbore dok sam ja živ. Dobro, nije jednostranačje ni loše, venezuela scenarij.
plati mito i reket i uvozi, samo ne talasaj.
#CRO #samokontrakrupnogkapitala #Zokiisback
2014-04-15
Rojs je legenda samo takva. Svima je falila njegova prisutnost u Krčmi. Davno je on govorio ali baš ništa, ni mikrometar pomaka.Brain32 wrote:A kaj se tu ima razumjeti pa HDZ je doslovce rastjerao sve kaj je vrijedilo do sredine prošlog desetljeća, od stare garde ostali su samo oni koji su se priklonili "novom valu". A novi val je kadar sa blažom retardacijom, pa daj ih pogledaj, jbt pa jedan Rojs kojem su se nekad svi smijali je jebena intelektualna veličina za ove kretene koji danas čine vrh HDZ-a. Oni nemaju kadar ni za vodit željezničku stanicu u Ličkom Lešću a kamoli kaj drugo.vuksadinare wrote:ali en razumijem hdz-ovce koji ga podrzavaju...
Neće HDZ sada nestati jer je HDZ nestao prije 15-ak godina. To što još uvijek nosi to ime nema NIKAKVE veze, može i govno bit spakirano ko pašteta pa će samo budale mazat na kruh, nažalost kod nas je takvih puno.
A sad računa preko glave.
Guest- Guest
marcellus wrote:asilovski wrote:Tuđman sa svojim arhaičnim idejama nacije, 200 obitelji pomiješanim sa vlaško-banditskim utjecajem i pod budnim okom ostataka UDBA-e dovela je ovu državu u kloaku maksimuSora wrote:ASILA , RESPECT
Hdz i tudman su grobari Hrvatske
inače je bilo baš super dok on nije došao, udbe nije bilo ni 200 obitelji
jebote pa Orban je to sve proveo što je Tuđman htio
Yeah right !
2014-04-18
mda.. da se dočepao, Karamarko bi to zasigurno fino posložio, sredio i očistio, jer kad su UDBA, SOA i pravosuđe pod šapom HDZ-a, onda to automatski nije gnojni čir, nego svijetleći primjer pravde, zakona i poštenjamarcellus wrote:Ali nije stvar u Karamarku, nije bila ni u Kosorici kao takvoj.
Stvar je da je ovo fašistička diktatura s antifašističkim predznakom, i to će i ostati. A tko se usudi dirnuti u gnojni čir pravosuđa i udbe, pardon soa-e, najebat će.
vidim, zbilja računaš na to da većina forumaša ovdje ima IQ u broju mog grudnjaka
neva- Posts : 4367
2014-04-12
HarleenFrancesQ wrote:mda.. da se dočepao, Karamarko bi to zasigurno fino posložio, sredio i očistio, jer kad su UDBA, SOA i pravosuđe pod šapom HDZ-a, onda to automatski nije gnojni čir, nego svijetleći primjer pravde, zakona i poštenjamarcellus wrote:Ali nije stvar u Karamarku, nije bila ni u Kosorici kao takvoj.
vidim, zbilja računaš na to da većina forumaša ovdje ima IQ u broju mog grudnjaka
a koji je broj tvog grudnjaka, ako se smije znati?
Last edited by marcellus on Fri 17 Jun - 15:31; edited 1 time in total
meni ponekad neugodno citat ove @marc poslaniceHarleenFrancesQ wrote:mda.. da se dočepao, Karamarko bi to zasigurno fino posložio, sredio i očistio, jer kad su UDBA, SOA i pravosuđe pod šapom HDZ-a, onda to automatski nije gnojni čir, nego svijetleći primjer pravde, zakona i poštenjamarcellus wrote:Ali nije stvar u Karamarku, nije bila ni u Kosorici kao takvoj.
jedinica za uvredu zdrava razuma
jedan @marc = 100 karamarka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Stanojko wrote:Molim cenjene forumase da se ocituju za koga glasuju na predstojecim izborima?
Za Vučića!
odnosno, njegovu hrvatsku varijantu
šta pitaš i kod vas je isti kurac, ko dirne u močvaru i interese ambasade taj je veliki sotona i dark lord sith
...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
i irska, i singapur.
zanimljivo mi kako mladež koja ne može podnijeti kleforašizam i katolibaniju u hrvatskoj giba u katolibansku irsku gdje je pobačaj zabranjen čak i u slučaju silovanja, bavarsku gdje je križ na svakom uglu ulice i u svim školama i državnim institucijama i gdje spd nije bio na vlasti nikad, i singapur koji je otvorena fašistička diktatura.
si dobro ?Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
popio saberin ?
a unda idemo dalje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ništa, dobra je stvar da povratkom zokija otpada pokretanje stečajnog postupka koji je pokrenula karamarkova vlada...
Dobro će im doći preodgoj.marcellus wrote:Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
i irska, i singapur.
zanimljivo mi kako mladež koja ne može podnijeti kleforašizam i katolibaniju u hrvatskoj giba u katolibansku irsku gdje je pobačaj zabranjen čak i u slučaju silovanja, bavarsku gdje je križ na svakom uglu ulice i u svim školama i državnim institucijama i gdje spd nije bio na vlasti nikad, i singapur koji je otvorena fašistička diktatura.
Dolazit će na Jadran s lovom, kao naturalizirani Irci,Bavarci i slično, a to će biti dobro za domaće indijance.
debotoijusto wrote:Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
a unda idemo dalje
Dalje i još dalje...doleko, doleko.
Lako za vas doli, možete prodavat karte na parkingu, ako ništa drugo...
Ja? Jesam li kad rekao da mi je slabo? Radi se, ima se...zdravlje služi, Bogu hvala.debotoijusto wrote:si dobro ?Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
Ti si dobro? Račune ćeš morat platit, jbga...I Grčka ih plaća i vi ćete.
Samo dok ne idu u Sloveniju, dobro je.. Nešto gaaadno učini ljudima boravak tamo. Zrak, voda, tko li će znati.Ero wrote:Dobro će im doći preodgoj.marcellus wrote:Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
i irska, i singapur.
Dolazit će na Jadran s lovom, kao naturalizirani Irci,Bavarci i slično, a to će biti dobro za domaće indijance.
Guest- Guest
Zašto tako misliš? Šta fali Sloveniji?Starhemberg wrote:Samo dok ne idu u Sloveniju, dobro je.. Nešto gaaadno učini ljudima boravak tamo. Zrak, voda, tko li će znati.Ero wrote:Dobro će im doći preodgoj.marcellus wrote:Ero wrote:...neka se pripremi novih 200.000, Njemčaka čeka na njih.
i irska, i singapur.
Kažem vam ono što mislim, a to nije uvijek vašem uhu ugodno.
Bankrota vas ne može spasiti ni dragi Bog...To vas neumitno stiže.
Situacija vam je takva kakva je, nema je smisla uljepšavati.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» dems su patetična nakupina idiota
» Plenki preživljava zahvaljuči najgorima od nas i Sabor je nakupina lijenosti
» Lijepa vijest subotom - i americki demorati su pljackaska nakupina, a ne samo hdz
» Plenki preživljava zahvaljuči najgorima od nas i Sabor je nakupina lijenosti
» Lijepa vijest subotom - i americki demorati su pljackaska nakupina, a ne samo hdz
Page 3 of 5