40 dana za život
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 40 dana za život
aben wrote:Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
A ti progoniš administraciju...aben wrote:Pa i ne krivin tebe nego administraciu :)
Sama si ustvrdila da se sad sama moraš njihati na stablu.
Trinity-
2014-04-17
Kao heretici još dobro i prolaze...zanstr wrote:aben wrote:Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
Trinity-
2014-04-17
pa što?Trinity wrote:A ti progoniš administraciju...aben wrote:Pa i ne krivin tebe nego administraciu :)
Sama si ustvrdila da se sad sama moraš njihati na stablu.
2014-04-16
U Kanadi je i oštrija pa se nađe i uljuđenijih Hrvata. Nije zima kriva ak je čovjek blesav.aben wrote:U lici je zima oštra pa su i ljudi oštri, a prvi bi židi tribali stat u obranu pojednaca od administracije kad se ovako obračunavaju s glupljima među nama, jer šta misliš ko je sljedeći? Ono šta njemu radi triniti, tebi radi srpski dio administracije.Mad_Vlad wrote:Kajgod. Pata progoni vlastita nesposobnost kulturnog ophođenja i ništa drugo.aben wrote:Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
To god pretjeruje, sam si je kriv. Ti si prvi stao u njegovu obranu pa si Žid?
Triniti mu ništ ne radi. Lijepo ga pita što i kako a ovaj pizdi.
Ne poznam srpski dio administracije, nit me zanima.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Nije isto doselit u kanadu iz zagreba i biti rođen i odolievati studeni u kanadi ili lici od rođenja. Kanadski drvosječe su vjerjatno jednako ošrti oko rubova ka naši međedi.
Nije rieč o krivnji, kad se očešeš o morskoga pasa, prokrvariš. To je tako.
Rkoh da bi prvi židi trebali stati u obranu, a ne da židovi uvik prvi staju u obranu.
Triniti ga lipo prca po temama, vjerojatno postoji neki sleng kako se to zove, ja ne znam. To je školski primjer, nađeš nekome živac, uzmeš čačkalicu i iiihaaa.
Poznaš,poznaš.
Nije rieč o krivnji, kad se očešeš o morskoga pasa, prokrvariš. To je tako.
Rkoh da bi prvi židi trebali stati u obranu, a ne da židovi uvik prvi staju u obranu.
Triniti ga lipo prca po temama, vjerojatno postoji neki sleng kako se to zove, ja ne znam. To je školski primjer, nađeš nekome živac, uzmeš čačkalicu i iiihaaa.
Poznaš,poznaš.
2014-04-16
Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
Mad_Vlad-
2014-05-02
aben wrote:Triniti ga lipo prca po temama, vjerojatno postoji neki sleng kako se to zove, ja ne znam. To je školski primjer, nađeš nekome živac, uzmeš čačkalicu i iiihaaa.
Ti nas samo hoćeš zavaditi...cccccc...
Trinity-
2014-04-17
Da. Niko ga ne vata puškn po lici.Mad_Vlad wrote:Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
2014-04-16
Naprotiv, mislin da bi bili dobar par. Je da on ima ženu, al lički čovik vridi tri ženeTrinity wrote:aben wrote:Triniti ga lipo prca po temama, vjerojatno postoji neki sleng kako se to zove, ja ne znam. To je školski primjer, nađeš nekome živac, uzmeš čačkalicu i iiihaaa.
Ti nas samo hoćeš zavaditi...cccccc...
2014-04-16
Ja bih prije rekla da on progoni sve ostale na forumu.aben wrote:Da. Niko ga ne vata puškn po lici.Mad_Vlad wrote:Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:Naprotiv, mislin da bi bili dobar par. Je da on ima ženu, al lički čovik vridi tri žene
Misliš po kilaži ?
Trinity-
2014-04-17
I to je točno, al ne ništi da se i njemu slično radi;Trinity wrote:Ja bih prije rekla da on progoni sve ostale na forumu.aben wrote:Da. Niko ga ne vata puškn po lici.Mad_Vlad wrote:Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
Šta ne rečeš da imaš omiljenog protestanta na nišanu i gotovo?
2014-04-16
Po poslu, dok ti isfrigaš dva jaja on vjerojatno nacipa kubik drvaTrinity wrote:aben wrote:Naprotiv, mislin da bi bili dobar par. Je da on ima ženu, al lički čovik vridi tri žene
Misliš po kilaži ?
2014-04-16
Imam i Dalmatinca...aben wrote:I to je točno, al ne ništi da se i njemu slično radi;Trinity wrote:Ja bih prije rekla da on progoni sve ostale na forumu.aben wrote:Da. Niko ga ne vata puškn po lici.Mad_Vlad wrote:Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
btw, samo mu vraćam, nije lijepo ostati dužan...
Last edited by Trinity on 1/11/2014, 10:23; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Snaga klade valja, a....aben wrote:Po poslu, dok ti isfrigaš dva jaja on vjerojatno nacipa kubik drvaTrinity wrote:aben wrote:Naprotiv, mislin da bi bili dobar par. Je da on ima ženu, al lički čovik vridi tri žene
Misliš po kilaži ?
Trinity-
2014-04-17
A kojeg?Trinity wrote:Imam i Dalmatinca...aben wrote:I to je točno, al ne ništi da se i njemu slično radi;Trinity wrote:Ja bih prije rekla da on progoni sve ostale na forumu.aben wrote:Da. Niko ga ne vata puškn po lici.Mad_Vlad wrote:Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
[size=43]Ma, vratiš, nakon servisa:)[/size]
2014-04-16
Ma da, nema u lici koristi od uma, ili ćeš zasukat rukave ili ćeš se smrznuti.Trinity wrote:Snaga klade valja, a....aben wrote:Po poslu, dok ti isfrigaš dva jaja on vjerojatno nacipa kubik drvaTrinity wrote:aben wrote:[size=41]Naprotiv, mislin da bi bili dobar par. Je da on ima ženu, al lički čovik vridi tri žene[/size]
Misliš po kilaži ?
Eventualno ako si baš nikola tesla, pa izumiš neko drugo grijanje
2014-04-16
Kao ne znaš...aben wrote:A kojeg?Trinity wrote:Imam i Dalmatinca...aben wrote:I to je točno, al ne ništi da se i njemu slično radi;Trinity wrote:Ja bih prije rekla da on progoni sve ostale na forumu.aben wrote:Da. Niko ga ne vata puškn po lici.Mad_Vlad wrote:Whatever...Ali pata nitko ne progoni.
Trinity-
2014-04-17
Onda biram Teslu...aben wrote:Ma da, nema u lici koristi od uma, ili ćeš zasukat rukave ili ćeš se smrznuti.Trinity wrote:Snaga klade valja, a....aben wrote:Po poslu, dok ti isfrigaš dva jaja on vjerojatno nacipa kubik drvaTrinity wrote:aben wrote:Naprotiv, mislin da bi bili dobar par. Je da on ima ženu, al lički čovik vridi tri žene
Misliš po kilaži ?
Eventualno ako si baš nikola tesla, pa izumiš neko drugo grijanje
Trinity-
2014-04-17
A kako bi zna?
E, takve se nikad ne udaju:)
E, takve se nikad ne udaju:)
2014-04-16
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 7 of 10