40 dana za život
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 40 dana za život
Patriot_1 wrote:Moj prag i kuću si ti prva počela dirat!Na uvredu vraćam istom mjerom,ljudski je!Odavno sam te zamolio da probaš komunicirati bez zajedljivosti i podmuklosti samnom pa ću i ja prema tebi biti fer!Ili ,čim dalje od mene!Da sam ja taj koji mjenja ženske kao cigan konje,mogla bi mi reći"Kome ti o moralu soliš pamet",no nisam ,moj brak je meni svetinja i držim ga svetim,nemam zašto pred Bogom osjećati krivnju!Trinity wrote:
Drži se ti svoje kuće i svog praga. I teme.
Usput,neznam čemu konstantno ideš đonom na mene?Ako sam te povredio koji put(a jesam),oprosti!
To je ljudski,i grešiti i praštati,a neljudski je zbog neke ružne riječi nositi u sebi gorčinu i netrpeljivost.Pogotovo nije kršćanski!
Patriote, imaš pravo ako se tebe dira, ali oprosti, što je kad se ti petljaš u tuđe? To je onda u redu? Kako??
Sefirot- Posts : 1898
2014-04-29
tako su govorili i za avione.Sefirot wrote:aben wrote:znači, kriterij razgraničenja je trenutak u kojem doktori mogu sigurno izvaditi plod iz utrobe i raznim aparatima održavati na životu i naposlietku, dovesti ga u stanje samoodrživosti?Sefirot wrote:aben wrote:Moželi rođena beba ili luđak samostalno funkcionirati, stiven hoking?
da, može. Ne govorim o funkcioniranju da li može voziti auto, ići na pecanje, voziti avion ili nešto treće, govorim o funkcijama tijela. Rođeno djete ili mentalno poremećena osoba ili osobama sa nedostacima, bez obzira na nedostatke, tijelo radi samostalno. Ako fetus izvadiš iz utrobe prije vremena, velika je vjerojatnost (ovisno i o starosti fetusa) ne može samostalno funkcionirati te se stavlja na aparate. S.Hawking ima manu, da, ali osnovne funkcije rade.
prihvaćaš li, ako je to tako, da je moguće da napredkom tehnologije ta granica bude sve ranije i ranije postavljena?
Čak i da uspiju, prije 10 tjedna teško da će išta uspjeti, a to je i neka granica ako se ne varam.
no, rieč je o principu;
ako se nađe tehnologia koja omogućuje da se in vitro oplođena stanica razvie do osobe u inkubatoru, bi li bia spreman reći da je flushin down the toilet takvog sadržaja posudice ubojstvo?
2014-04-16
Tko je tebe vukao za jezik?U ovom slučaju?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Moj prag i kuću si ti prva počela dirat!Na uvredu vraćam istom mjerom,ljudski je!Odavno sam te zamolio da probaš komunicirati bez zajedljivosti i podmuklosti samnom pa ću i ja prema tebi biti fer!Ili ,čim dalje od mene!Da sam ja taj koji mjenja ženske kao cigan konje,mogla bi mi reći"Kome ti o moralu soliš pamet",no nisam ,moj brak je meni svetinja i držim ga svetim,nemam zašto pred Bogom osjećati krivnju!Trinity wrote:
Usput,neznam čemu konstantno ideš đonom na mene?Ako sam te povredio koji put(a jesam),oprosti!
To je ljudski,i grešiti i praštati,a neljudski je zbog neke ružne riječi nositi u sebi gorčinu i netrpeljivost.Pogotovo nije kršćanski!
Patriote, imaš pravo ako se tebe dira, ali oprosti, što je kad se ti petljaš u tuđe? To je onda u redu? Kako??
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Uzima si za pravo vrijeđati sve i svakoga, petlja se di mu nije mjesto, a kad mu se vrati , onda se čudi ? !Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Moj prag i kuću si ti prva počela dirat!Na uvredu vraćam istom mjerom,ljudski je!Odavno sam te zamolio da probaš komunicirati bez zajedljivosti i podmuklosti samnom pa ću i ja prema tebi biti fer!Ili ,čim dalje od mene!Da sam ja taj koji mjenja ženske kao cigan konje,mogla bi mi reći"Kome ti o moralu soliš pamet",no nisam ,moj brak je meni svetinja i držim ga svetim,nemam zašto pred Bogom osjećati krivnju!Trinity wrote:
Kao što je već većina konstatirala, on uopće nije ni za kakvu raspravu jer izvrće i podmeće drugima što nisu rekli, jednostavno nema taj kapacitet da prati raspravu niti ga to zanima.
Trinity-
2014-04-17
"Kršćanka",,ha ha ha,,koju podržava jedan okultist!Trinity wrote:Patriot_1 wrote:Prava se našla!
A okultiste nas 99% kršćana smatramo sotonskim slugama!Ti si jedna od tih1%
2014-04-30
Lupaš brojkama napamet kao obično.
99% posto kršćana ne vjeruje u krampusa...
Trinity-
2014-04-17
Ja bih se na tvom mjestu ozbiljno zabrinuo za sebe i svoju vjeru!Centralni dio kršćanstva je za mene Uskrsnuće Kristovo i uskrsnuće svih nas u tijelu.Trinity wrote:Lupaš brojkama napamet kao obično.
Također zapovijedi: Ljubi Gospoda Boga svim srcem svojim i bližnjega svoga kao samog sebe.
Npr. sefirot i ostali okultisti tvrde da Isus nije Bog ili da nikad nije postojao!Ne jednom je Isusa sef nazvao hohštaplerom i lažnim prorokom!
I takav tebi aplaudira!Ti si na njegovoj strani,zna on to,ta inteligentan je!Dakle,,,
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Glupa si!
Danas sam te upozorila. Imaš ban na tjedan dana.
Guest- Guest
Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
2014-04-16
Kajgod. Pata progoni vlastita nesposobnost kulturnog ophođenja i ništa drugo.aben wrote:Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
Mad_Vlad-
2014-05-02
Šta ću ja sad tjedan dana ?Vegvísir wrote:Patriot_1 wrote:Glupa si!
Danas sam te upozorila. Imaš ban na tjedan dana.
Trinity-
2014-04-17
U lici je zima oštra pa su i ljudi oštri, a prvi bi židi tribali stat u obranu pojednaca od administracije kad se ovako obračunavaju s glupljima među nama, jer šta misliš ko je sljedeći? Ono šta njemu radi triniti, tebi radi srpski dio administracije.Mad_Vlad wrote:Kajgod. Pata progoni vlastita nesposobnost kulturnog ophođenja i ništa drugo.aben wrote:Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
2014-04-16
Pa proganjaš ga radi nekih njegovih stavova, nisan baš čita, al čini se da se kroz sve teme provlači ista stvar.
2014-04-16
Pa i ne krivin tebe nego administraciu :)
Sama si ustvrdila da se sad sama moraš njihati na stablu.
Sama si ustvrdila da se sad sama moraš njihati na stablu.
2014-04-16
aben wrote:Ovdje se sustavno progoni protestante. Ništa čudno za 86 postotnu katoličku sredinu
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 10