Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
Ne znaš ti još ništa.HarleenFrancesQ wrote:nisam vidoviti Milan, i mislim da razmjere koji se događaju gotovo nitko nije mogao predvidjeti, niti je predvidioepikur37 wrote:Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
Europa je oduvijek bila useljenička destinacija za istočni dio globusa, ali još prije 10tak godina nije imala ovako suludu useljeničku politiku
uostalom, još prije dosta godina sam na onom forumu pisala da će npr. nepromišljena liberalno-demokratska politika 'spajanja obitelji' dovesti do nezgodnog rasta imigracijske populacije, velikog kulturnog i socijalnog opterećenja, i mnoštva problema
no istina je, nisam 'na neviđeno' vjerovala da bi neki Europljani i europski političari mogli biti tako užasno glupi i destruktivni kao što jesu :/
Nostradamus, Michel de Nostredame (1503-1566)
Trpaj,
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
epikur37 wrote:onda im dođe sadik ali kan a i onalo dezoprjentiran naleć
i ćena njegov kodeks jer se više nemaju za što boriti
krivo gledaš, ne prihvaćaju oni muslimanske vrijednosti zato što više nemaju svoje, nego su im muslimani saveznici u rušenju kapitalizma, nacije, bijelačke rase, znanstvene metode, logike...
njihova vrijednost je subverzija i rušenje, zapeli su u toj petlji zadnjih 100 godina, pa rade subverziju subverzije
Last edited by deda getting old on Thu 16 Jun - 0:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa dobro, nije tako strašno ako pritom ne moram još i klečatideda getting old wrote:Starhemberg wrote:
Etičko sudište za južnu Hrvatsku, Zadar.
kazna, 30 očenaša i 20 zdravomarija
neva- Posts : 4367
2014-04-12
deda getting old wrote:epikur37 wrote:onda im dođe sadik ali kan a i onalo dezoprjentiran naleć
krivo gledaš, ne prihvaćaju oni muslimanske vrijednosti, nego su im muslimani saveznici u rušenju kapitalizma, nacije, bijelačke rase, znanstvene metode, logike...
Pa ti si u stvari glup :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Khan je ok. Napokon se vracamo normalnim ljudskim vrijednostima.
2014-04-11
A ti nisi nikad pročitao što piše suprotna strana, što joj je cilj.epikur37 wrote:
Guest- Guest
Sad treba uvest onaj policijski sat za žene kad padne noć a nije u muškoj pratnji......
2014-04-11
deda getting old wrote:A ti nisi nikad pročitao što piše suprotna strana, što joj je cilj.epikur37 wrote:
Deda,što se širi zapadom? Ljevičarski pokreti li islamske četvrti?
2015-08-06
uostalom jedino ja imam adekvatne sposobnosti procjeniti tko je glup
Guest- Guest
frakcija wrote:s obzirom na sve učestaliju pojavnost melanoma, svi ćemo nosit burke.kic wrote:deda getting old wrote:Za desetak godina će uvesti obvezno nošenje Burki
https://www.rt.com/news/346118-burqini-swimming-pool-germany/
:/ a kolika je raspostranjenost? čitao sam da je vrlo čest, a sad, Njemci razvijaju neku imunološku terapiju kako sam čitao, izvade imunološke stanice reprogramiraju ih i vrate u "sustav", samo što jel, jedna terapija mjesečno košta 10.000€ xD ali uspješnost je prilična za test fazu..
ma da, ne postoji ništa drugo na svijetu osim kršćanske vjere i dogmatike s jedne strane i šerijatske s drugeepikur37 wrote:Niti mislim da si zagovornik toga, međutim agresivnom akcijom protiv Crkve kao nositeljice konzervativizma ove zajednice ti razaraš tkivo a netko će morati popuniti tu prazninu.
Stvari treba gledati šire, Crkva nije samo vjerovanje, crkva je i neradni dan nedjeljom, vjenčanje i prstenje, usrkrs, božić, temeljne zapovijedi, naš umjetnički i kulturni kodeks, ponašanje i pristup drugima, prava i sloboda...
e sad aj ti to objasni nekoj nadobudnoj feministici ili liberalu koji se uznoje da sjebu crkvu i onda im dođe sadik ali kan a i onalo dezoprjentiran naleć
pa ako se odupireš onom prvom, onda ustvari radiš za ono drugo... pojednostavljivanje na najjače :)
2014-04-12
U ostalom pred spavanje se idem odmoriti na temama kako srbi valovima upravljau hrvatskom državnošću te udba regrutira kontra lustracije...to je zakon :D
2015-08-06
rođaka mi ćopilo..kod nas nema imunoterapije jer je hzzo nešto zeznuo, pa odlazi u srbiju na eksperimentalno liječenje..danas bio u austriji..inače zdravo kršno seljačko dite..jedino svakodnevno na vruji, godinama..jer je ovisan o ronjenjukic wrote:frakcija wrote:s obzirom na sve učestaliju pojavnost melanoma, svi ćemo nosit burke.kic wrote:deda getting old wrote:Za desetak godina će uvesti obvezno nošenje Burki
:/ a kolika je raspostranjenost? čitao sam da je vrlo čest, a sad, Njemci razvijaju neku imunološku terapiju kako sam čitao, izvade imunološke stanice reprogramiraju ih i vrate u "sustav", samo što jel, jedna terapija mjesečno košta 10.000€ xD ali uspješnost je prilična za test fazu..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
epikur37 wrote:Deda,što se širi zapadom? Ljevičarski pokreti li islamske četvrti?deda getting old wrote:A ti nisi nikad pročitao što piše suprotna strana, što joj je cilj.epikur37 wrote:
Vrati se u povijest na završetak prvog svijetskog rata, pa vidi koji su zaključci nakog tog pokolja stvoreni o nacijama te koji su filozofski pravci krenuli.
Muslimani su tu da razore nacije, da unište etnički identitet naroda, a ne zato što su liberali slabi i naivni.
Guest- Guest
deda getting old wrote:epikur37 wrote:onda im dođe sadik ali kan a i onalo dezoprjentiran naleć
krivo gledaš, ne prihvaćaju oni muslimanske vrijednosti zato što više nemaju svoje, nego su im muslimani saveznici u rušenju kapitalizma, nacije, bijelačke rase, znanstvene metode, logike...
njihova vrijednost je subverzija i rušenje, zapeli su u toj petlji zadnjih 100 godina, pa rade subverziju subverzije
https://www.radnicka-fronta.org/2015/01/10/kome-uopce-treba-pojam-multikulturalizma/
... uglavnom njihovo mišljenje jest da je "multikulturalizam" ali i sami pojam "nacije, kulture, religije" podvala neoliberalnog fašističkog kapitalizma, iz dva glavna razloga.. prvi je razlog da neoliberalni kapitalisti imaju veći profit ako tipa fracusko društvo podjele na muslimane, francuze, starce, a druga je ideja da tako neoliberalni kapitalisti djeluju fašistički jer dijele radničku klasu između imigranata i domicilnog stanovništva da bi lakše vladali... uglavnom prema njima treba odbaciti sam pojam multikulturalizam, i svi ljudi trebaju odbaciti nacionalne i religijske i rasne i rodne stereotipe i udružiti se u klasnoj borbi protiv kapitalizma :D :D ...
to su vam razmišljanja RH socijalista/komunista koji si poklapaju sa 95% ostalih zapadnih komunista
Guest- Guest
jesi li možda čitao priču 'Frankenstein' ili gledao film?epikur37 wrote:Deda,što se širi zapadom? Ljevičarski pokreti li islamske četvrti?
to ti je ono kad čudovišno stvorenje ojača i okrene se protiv svog stvoritelja
2014-04-12
frakcija wrote:rođaka mi ćopilo..kod nas nema imunoterapije jer je hzzo nešto zeznuo, pa odlazi u srbiju na eksperimentalno liječenje..danas bio u austriji..inače zdravo kršno seljačko dite..jedino svakodnevno na vruji, godinama..jer je ovisan o ronjenjukic wrote:frakcija wrote:s obzirom na sve učestaliju pojavnost melanoma, svi ćemo nosit burke.kic wrote:deda getting old wrote:Za desetak godina će uvesti obvezno nošenje Burki
u srbiju xD hm sretno, dolazi vrijeme kad će ne-oboljeli od malignih bolesti biti manjina..
HarleenFrancesQ wrote:jesi li možda čitao priču 'Frankenstein' ili gledao film?epikur37 wrote:Deda,što se širi zapadom? Ljevičarski pokreti li islamske četvrti?
to ti je ono kad čudovišno stvorenje ojača i okrene se protiv svog stvoritelja
kako kome, priče su uvijek podložne interpretacijama, to je priča o neshvaćenom pojedincu kojeg društvo smatra čudovištem i progoni ga
Last edited by deda getting old on Thu 16 Jun - 0:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:
2014-04-11
i ja mu kažem..ne bi ti ja četniku pod nož, pa da je stoput mukte :p..ovi dalmatinci tvrde da ih u beogradu dočekuju ko superzvjezdekic wrote:u srbiju xD hm sretno, dolazi vrijeme kad će ne-oboljeli od malignih bolesti biti manjina..frakcija wrote:rođaka mi ćopilo..kod nas nema imunoterapije jer je hzzo nešto zeznuo, pa odlazi u srbiju na eksperimentalno liječenje..danas bio u austriji..inače zdravo kršno seljačko dite..jedino svakodnevno na vruji, godinama..jer je ovisan o ronjenjukic wrote:frakcija wrote:s obzirom na sve učestaliju pojavnost melanoma, svi ćemo nosit burke.kic wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradonačelnik Londona: Škotski nacionalizam jednak rasizmu
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
Page 4 of 5