Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
Pa liberalan je u smislu da smatra da nije uredu da samo Englez bude gradonačelnik već treba dati šansu i muslimanu. A kad dobije šansu onda postaje manje liberalan :)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
ne bih, hvala.. pokornost i burka mi loše stoje :)epikur37 wrote:Smetao vam je demokršćanon e pa izvolite sad, vi liberali uživati u arapsko, muslimanskom kodeksu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Podržavam potez novog gradonacelnika London ...istana.
Ispravno.
Ispravno.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
HarleenFrancesQ wrote:možda bi mogao ovaj, kad bi ga htjeli malo slušati u nekim stvarimaepikur37 wrote:Naime, na vlast je došao musliman u gradu koji je prilično anarholiberalan, s multikulturnom populacijom i općim trendom spram konzervativizmu.
Tko će mu ponuditi konzervativnu vrijednost i kod, red i pravila?
Kršćanstvo su spalili i multikulturnim ključem izabrali konzervativnog muslimana?
Još se sjećam kad sam stavljao njegova Listen up videa...
Sad je već jasno da to ne može proći bez građanskog rata, nazad nema.
Još uvijek se može spasiti ali i to curi i pri tome nije u pitanju omjer broja ni oružane moći nego stanje duha.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HarleenFrancesQ wrote:ne bih, hvala.. pokornost i burka mi loše stoje :)epikur37 wrote:Smetao vam je demokršćanon e pa izvolite sad, vi liberali uživati u arapsko, muslimanskom kodeksu.
Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
2015-08-06
Ovo je vrh.
Golotinja i lijepe ženske su američka neoliberalna pro-kapitalistička freedom podvala, a mi konzervativci smo protiv toga, jer to mlade navodi na grešne misli.
Zato je super da je pripadnik Britanske RADNIČKE PARTIJE, zabranio pro-kapitalističke pizdarije
Golotinja i lijepe ženske su američka neoliberalna pro-kapitalistička freedom podvala, a mi konzervativci smo protiv toga, jer to mlade navodi na grešne misli.
Zato je super da je pripadnik Britanske RADNIČKE PARTIJE, zabranio pro-kapitalističke pizdarije
Guest- Guest
svi nezaposleni, žive od socijale i dječjeg doplatkaStarhemberg wrote:
Labour party meeting
Guest- Guest
Ovaj muslimanski gradonačelnik je zakon.
Socijalist i konzervativan. To je ono što trebamo. Spoj konzervativizma i socijalizma, sve protiv neoliberalnog kapitalizma i slobodnog tržišta i slobodnog pojedinca
Socijalist i konzervativan. To je ono što trebamo. Spoj konzervativizma i socijalizma, sve protiv neoliberalnog kapitalizma i slobodnog tržišta i slobodnog pojedinca
Guest- Guest
regresivna ljevica
The regressive left (also sometimes referred to as regressive liberals) is a political epithet used to negatively characterize a section of leftists who are accused of holding politically regressive views (as opposed to progressive views) by tolerating illiberal principles and ideologies for the sake of multiculturalism.
https://en.wikipedia.org/wiki/Regressive_left
Guest- Guest
deda getting old wrote:svi nezaposleni, žive od socijale i dječjeg doplatkaStarhemberg wrote:
Labour party meeting
Radnička partija, ekipa sa slike nema dana staža,
Zato sve ljevičarske, od umjerenih "socijal demokrata" do extremnih ljevičara(radnička fronta) svi se zalažu za masovnu imigraciju.
Socijalistima su ovo njihovi glasači
Guest- Guest
nužan razvoj događaja, socijalizam, ljevica, to su sve ne-prirodni pojmovi, zato sa vremenom .. demkracija skrene u boljševizam,deda getting old wrote:regresivna ljevicaThe regressive left (also sometimes referred to as regressive liberals) is a political epithet used to negatively characterize a section of leftists who are accused of holding politically regressive views (as opposed to progressive views) by tolerating illiberal principles and ideologies for the sake of multiculturalism.
https://en.wikipedia.org/wiki/Regressive_left
kršćanstvo>marksizam>"liberalizam, socijal demokracija">regresivna ljevica(protiv neoliberalnog kapitalizma, protiv 1% itd)>te konačna faza komunizma je >šerijat
Guest- Guest
Meni je ovaj Khan skroz normalan.
2014-04-11
2015-08-06
hm. kako i čime sam ja kumovala tome?epikur37 wrote:Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
2014-04-12
nevidim zašto pojedinci buneRayMabus wrote:Meni je ovaj Khan skroz normalan.
socijalist i konzervativan, tako je dio ekipe slavio tu kombinaciju. a golotinja i lijepa tijela navode mlade momke i cure na grešne misli.. a misli se tu i tamo pretvore u djela
Guest- Guest
2015-08-06
ništa čudno, kad ste obojica nenormalniRayMabus wrote:Meni je ovaj Khan skroz normalan.
2014-04-12
Meni je lik skorz normalan. Reklama i gola tijela = tijelo je na prodaju.
Coek je normala totalna.
Coek je normala totalna.
2014-04-11
preko_vode_do_slobode wrote:kršćanstvo>marksizam>"liberalizam, socijal demokracija">regresivna ljevica(protiv neoliberalnog kapitalizma, protiv 1% itd)>te konačna faza komunizma je >šerijat
Guest- Guest
a da ne govorim da privatne korporacije protifiraju od golih zgodnih žena u bikiniju...preko_vode_do_slobode wrote:nevidim zašto pojedinci buneRayMabus wrote:Meni je ovaj Khan skroz normalan.
socijalist i konzervativan, tako je dio ekipe slavio tu kombinaciju. a golotinja i lijepa tijela navode mlade momke i cure na grešne misli.. a misli se tu i tamo pretvore u djela
konzervativac i socijalist će se pobrnuti da nema niti golih žena niti profita..
Guest- Guest
protiv si da brak bude unesen u ustav i podržavaš kurikularnu reformuHarleenFrancesQ wrote:hm. kako i čime sam ja kumovala tome?epikur37 wrote:Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradonačelnik Londona: Škotski nacionalizam jednak rasizmu
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
Page 2 of 5