ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama - Page 3 Empty Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama

Post by Guest 16/6/2016, 00:16

HarleenFrancesQ wrote:
epikur37 wrote:Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
hm. kako i čime sam ja kumovala tome?
protiv si da brak bude unesen u ustav i podržavaš kurikularnu reformu

Guest
Guest

Back to top Go down

Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama - Page 3 Empty Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama

Post by epikur37 16/6/2016, 00:18

HarleenFrancesQ wrote:

Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.

Tvoj liberalno-lijevi zanos je predugo trajao u odnosu na tvoje godine ali i nije na vrijeme predvidio promjenu konteksta.

Podbacila si neve, mislio sam da ćeš gledati malo dalje, međutim moralo je doći do gužve pa da se preneš.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva 16/6/2016, 00:20

epikur37 wrote:Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama - Page 3 920x920
izgleda kao neki hippie ili roker.. ali čovjek vjerojatno doma ima dvije bucke u pubertetu, koje se iskompleksiraju kad vide modele na plakatima
pa koji otac može s tim izaći na kraj? :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:20

preko_vode_do_slobode wrote:
nužan razvoj događaja, socijalizam, ljevica, to su sve ne-prirodni pojmovi, zato sa vremenom .. demkracija skrene u boljševizam,

kršćanstvo>marksizam>"liberalizam, socijal demokracija">regresivna ljevica(protiv neoliberalnog kapitalizma, protiv 1% itd)>te konačna faza komunizma je >šerijat

niš, morat ćemo bježat u planine ili na sjever u polarna područja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/6/2016, 00:20

Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:20

epikur37 wrote:
HarleenFrancesQ wrote:

Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem  sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.

Tvoj liberalno-lijevi zanos je predugo trajao u odnosu na tvoje godine ali i nije na vrijeme predvidio promjenu konteksta.

Podbacila si neve, mislio sam da ćeš gledati malo dalje, međutim moralo je doći do gužve pa da se preneš.

Etičko sudište za južnu Hrvatsku, Zadar.
B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:22

deda getting old wrote:
nužan razvoj događaja, socijalizam, ljevica, to su sve ne-prirodni pojmovi, zato sa vremenom .. demkracija skrene u boljševizam,

kršćanstvo>marksizam>"liberalizam, socijal demokracija">regresivna ljevica(protiv neoliberalnog kapitalizma, protiv 1% itd)>te konačna faza komunizma je >šerijat

niš, morat ćemo bježat u planine ili na sjever u polarna područja
otiću u neolibrealni čile, iako i tamo pomalo "marksisti" dobijaju sve veći utjecaj u društvu..
ali neoliberalni diktator Pinochet je diktaturom kupio par desetljeća mira u toj državi.. potaraca vodeće boljševike i marksiste i osigurao mir u kući 50ak godina..

jedino možeš bježati u aziju, u Kinu, Koreju, Japan, Vjetnam, Tajaland(popularna destinacaija zapadnjaka).. u Indiji u GOAu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/6/2016, 00:22

HarleenFrancesQ wrote:
epikur37 wrote:Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama - Page 3 920x920
izgleda kao neki hippie ili roker.. ali čovjek vjerojatno doma ima dvije bucke u pubertetu, koje se iskompleksiraju kad vide modele na plakatima
pa koji otac može s tim izaći na kraj? :D

Ma ne on uopće nije meritum za moje vrijednosti, lik je notorni lijevi liberal ali ima paradigmu pokoravanja i vrlo dobro ju je i na mjestu plasirao.

Neš vjerovari, uspavao sam oboje djece da se žena odori sama u sobi, ja pijem i u diskursu sam :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:23

Starhemberg wrote:

kazna, 30 očenaša i 20 zdravomarija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 16/6/2016, 00:24

epikur37 wrote:Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem  sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.

prenula sam se ja odavno, davno prije valova imigracije na obalama Europe
i da, kritizirala sam ono što smatram lošim i negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru, što ne znači da sam automatski zagovornik civilizacijske promjene u islam i šerijat :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:25

deda getting old wrote:
Starhemberg wrote:

:nb
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/6/2016, 00:25

deda getting old wrote:
Starhemberg wrote:

neka i toga
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:26

jedino možeš bježati u aziju, u Kinu, Koreju, Japan, Vjetnam, Tajaland(popularna destinacaija zapadnjaka).. u Indiji u GOAu :D

odgovara mi sredozemna klima, ne bih na hladni pacifik
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2016, 00:27

HarleenFrancesQ wrote:
i da, kritizirala sam ono što smatram lošim i negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru, što ne znači da sam automatski zagovornik civilizacijske promjene u islam i šerijat :)
Treba prihvacati nove / stare vrijednosti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2016, 00:32

HarleenFrancesQ wrote:negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru

negativno je pokušavati tumačiti današnja aktualna zbivanja i tražiti rješenja za današnje probleme u knjizi napisanoj pred 2500 godina

o čemu god da se radi svećenička elita izvadi neki citat iz starog zavjeta i prezentira ga kao relevantno objašnjenje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by rigbi 16/6/2016, 00:34

u cemu je razlika Suspect , ono krscanski konzervatizam i serijat lice ko jaje jajetu, ne smijes gledat, ne smijes pipkat, al mozes prodavat kontracepcijska sredstva :)
rigbi
rigbi

2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 16/6/2016, 00:35

HarleenFrancesQ wrote:
epikur37 wrote:Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem  sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.

prenula sam se ja odavno, davno prije valova imigracije na obalama Europe

Niti mislim da si zagovornik toga, međutim agresivnom akcijom protiv Crkve kao nositeljice konzervativizma ove zajednice ti razaraš tkivo a netko će morati popuniti tu prazninu.

Stvari treba gledati šire, Crkva nije samo vjerovanje, crkva je i neradni dan nedjeljom, vjenčanje i prstenje, usrkrs, božić, temeljne zapovijedi, naš umjetnički i kulturni kodeks, ponašanje i pristup drugima, prava i sloboda...

e sad aj ti to objasni nekoj nadobudnoj feministici ili liberalu koji se uznoje da sjebu crkvu i onda im dođe sadik ali kan a i onalo dezoprjentiran naleć
i ćena njegov kodeks jer se više nemaju za što boriti

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 16/6/2016, 00:35

deda getting old wrote:
HarleenFrancesQ wrote:negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru

negativno je pokušavati tumačiti današnja aktualna zbivanja i tražiti rješenja za današnje probleme u knjizi napisanoj pred 2500 godina

o čemu god da se radi svećenička elita izvadi neki citat iz starog zavjeta i prezentira ga kao relevantno objašnjenje

nisi kompetentan
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva 16/6/2016, 00:36

epikur37 wrote:Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
nisam vidoviti Milan, i mislim da razmjere koji se događaju gotovo nitko nije mogao predvidjeti, niti je predvidio
Europa je oduvijek bila useljenička destinacija za istočni dio globusa, ali još prije 10tak godina nije imala ovako suludu useljeničku politiku

uostalom, još prije dosta godina sam na onom forumu pisala da će npr. nepromišljena liberalno-demokratska politika 'spajanja obitelji' dovesti do nezgodnog rasta imigracijske populacije, velikog kulturnog i socijalnog opterećenja, i mnoštva problema
no istina je, nisam 'na neviđeno' vjerovala da bi neki Europljani i europski političari mogli biti tako užasno glupi i destruktivni kao što jesu :/
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by frakcija 16/6/2016, 00:37

kic wrote:
deda getting old wrote:Za desetak godina će uvesti obvezno nošenje Burki :)

https://www.rt.com/news/346118-burqini-swimming-pool-germany/

Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama - Page 3 575ac1b1c46188b6328b45da
s obzirom na sve učestaliju pojavnost melanoma, svi ćemo nosit burke.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2016, 00:37

HarleenFrancesQ wrote:
epikur37 wrote:Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
nisam vidoviti Milan, i mislim da razmjere koji se događaju gotovo nitko nije mogao predvidjeti, niti je predvidio
Europa je oduvijek bila useljenička destinacija za istočni dio globusa, ali još prije 10tak godina nije imala ovako suludu useljeničku politiku

uostalom, još prije dosta godina sam na onom forumu pisala da će npr. nepromišljena liberalno-demokratska politika 'spajanja obitelji' dovesti do nezgodnog rasta imigracijske populacije, velikog kulturnog i socijalnog opterećenja, i mnoštva problema
no istina je, nisam 'na neviđeno' vjerovala da bi neki Europljani i europski političari mogli biti tako užasno glupi i destruktivni kao što jesu :/
Ne znaš ti još ništa.

Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama - Page 3 Nostradamus_sm_trans
Nostradamus, Michel de Nostredame (1503-1566)

Trpaj,
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics