Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
protiv si da brak bude unesen u ustav i podržavaš kurikularnu reformuHarleenFrancesQ wrote:hm. kako i čime sam ja kumovala tome?epikur37 wrote:Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
Guest- Guest
Re: Muslimanski gradonačelnik Londona zabranio reklamne plakate s lijepim ženama
HarleenFrancesQ wrote:hm. kako i čime sam ja kumovala tome?epikur37 wrote:Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.
Tvoj liberalno-lijevi zanos je predugo trajao u odnosu na tvoje godine ali i nije na vrijeme predvidio promjenu konteksta.
Podbacila si neve, mislio sam da ćeš gledati malo dalje, međutim moralo je doći do gužve pa da se preneš.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
izgleda kao neki hippie ili roker.. ali čovjek vjerojatno doma ima dvije bucke u pubertetu, koje se iskompleksiraju kad vide modele na plakatimaepikur37 wrote:
pa koji otac može s tim izaći na kraj? :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
preko_vode_do_slobode wrote:
nužan razvoj događaja, socijalizam, ljevica, to su sve ne-prirodni pojmovi, zato sa vremenom .. demkracija skrene u boljševizam,
kršćanstvo>marksizam>"liberalizam, socijal demokracija">regresivna ljevica(protiv neoliberalnog kapitalizma, protiv 1% itd)>te konačna faza komunizma je >šerijat
niš, morat ćemo bježat u planine ili na sjever u polarna područja
Guest- Guest
Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
2015-08-06
Etičko sudište za južnu Hrvatsku, Zadar.epikur37 wrote:HarleenFrancesQ wrote:hm. kako i čime sam ja kumovala tome?epikur37 wrote:Ti si trezvena ali si dijelom kumovala ovom zastrajenju.
Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.
Tvoj liberalno-lijevi zanos je predugo trajao u odnosu na tvoje godine ali i nije na vrijeme predvidio promjenu konteksta.
Podbacila si neve, mislio sam da ćeš gledati malo dalje, međutim moralo je doći do gužve pa da se preneš.
Guest- Guest
otiću u neolibrealni čile, iako i tamo pomalo "marksisti" dobijaju sve veći utjecaj u društvu..deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
nužan razvoj događaja, socijalizam, ljevica, to su sve ne-prirodni pojmovi, zato sa vremenom .. demkracija skrene u boljševizam,
kršćanstvo>marksizam>"liberalizam, socijal demokracija">regresivna ljevica(protiv neoliberalnog kapitalizma, protiv 1% itd)>te konačna faza komunizma je >šerijat
niš, morat ćemo bježat u planine ili na sjever u polarna područja
ali neoliberalni diktator Pinochet je diktaturom kupio par desetljeća mira u toj državi.. potaraca vodeće boljševike i marksiste i osigurao mir u kući 50ak godina..
jedino možeš bježati u aziju, u Kinu, Koreju, Japan, Vjetnam, Tajaland(popularna destinacaija zapadnjaka).. u Indiji u GOAu :D
Guest- Guest
HarleenFrancesQ wrote:izgleda kao neki hippie ili roker.. ali čovjek vjerojatno doma ima dvije bucke u pubertetu, koje se iskompleksiraju kad vide modele na plakatimaepikur37 wrote:
pa koji otac može s tim izaći na kraj? :D
Ma ne on uopće nije meritum za moje vrijednosti, lik je notorni lijevi liberal ali ima paradigmu pokoravanja i vrlo dobro ju je i na mjestu plasirao.
Neš vjerovari, uspavao sam oboje djece da se žena odori sama u sobi, ja pijem i u diskursu sam :)
2015-08-06
Starhemberg wrote:
Etičko sudište za južnu Hrvatsku, Zadar.
kazna, 30 očenaša i 20 zdravomarija
Guest- Guest
prenula sam se ja odavno, davno prije valova imigracije na obalama Europeepikur37 wrote:Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.
i da, kritizirala sam ono što smatram lošim i negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru, što ne znači da sam automatski zagovornik civilizacijske promjene u islam i šerijat :)
2014-04-12
deda getting old wrote:Starhemberg wrote:
Guest- Guest
deda getting old wrote:Starhemberg wrote:
neka i toga
2015-08-06
preko_vode_do_slobode wrote:
jedino možeš bježati u aziju, u Kinu, Koreju, Japan, Vjetnam, Tajaland(popularna destinacaija zapadnjaka).. u Indiji u GOAu :D
odgovara mi sredozemna klima, ne bih na hladni pacifik
Guest- Guest
Treba prihvacati nove / stare vrijednosti.HarleenFrancesQ wrote:
i da, kritizirala sam ono što smatram lošim i negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru, što ne znači da sam automatski zagovornik civilizacijske promjene u islam i šerijat :)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HarleenFrancesQ wrote:negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru
negativno je pokušavati tumačiti današnja aktualna zbivanja i tražiti rješenja za današnje probleme u knjizi napisanoj pred 2500 godina
o čemu god da se radi svećenička elita izvadi neki citat iz starog zavjeta i prezentira ga kao relevantno objašnjenje
Guest- Guest
u cemu je razlika , ono krscanski konzervatizam i serijat lice ko jaje jajetu, ne smijes gledat, ne smijes pipkat, al mozes prodavat kontracepcijska sredstva
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
HarleenFrancesQ wrote:prenula sam se ja odavno, davno prije valova imigracije na obalama Europeepikur37 wrote:Pa ustrajnim i prilično temeljitim napadanjem i karikiranjem sveg kršćanskog, temeljno-konzervativnog u Hrvatskoj pa tako i u Europi.
Niti mislim da si zagovornik toga, međutim agresivnom akcijom protiv Crkve kao nositeljice konzervativizma ove zajednice ti razaraš tkivo a netko će morati popuniti tu prazninu.
Stvari treba gledati šire, Crkva nije samo vjerovanje, crkva je i neradni dan nedjeljom, vjenčanje i prstenje, usrkrs, božić, temeljne zapovijedi, naš umjetnički i kulturni kodeks, ponašanje i pristup drugima, prava i sloboda...
e sad aj ti to objasni nekoj nadobudnoj feministici ili liberalu koji se uznoje da sjebu crkvu i onda im dođe sadik ali kan a i onalo dezoprjentiran naleć
i ćena njegov kodeks jer se više nemaju za što boriti
2015-08-06
deda getting old wrote:HarleenFrancesQ wrote:negativnim stvarima u kršćansko-temeljno-konzervativnom svjetonazoru
negativno je pokušavati tumačiti današnja aktualna zbivanja i tražiti rješenja za današnje probleme u knjizi napisanoj pred 2500 godina
o čemu god da se radi svećenička elita izvadi neki citat iz starog zavjeta i prezentira ga kao relevantno objašnjenje
nisi kompetentan
2015-08-06
nisam vidoviti Milan, i mislim da razmjere koji se događaju gotovo nitko nije mogao predvidjeti, niti je predvidioepikur37 wrote:Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
Europa je oduvijek bila useljenička destinacija za istočni dio globusa, ali još prije 10tak godina nije imala ovako suludu useljeničku politiku
uostalom, još prije dosta godina sam na onom forumu pisala da će npr. nepromišljena liberalno-demokratska politika 'spajanja obitelji' dovesti do nezgodnog rasta imigracijske populacije, velikog kulturnog i socijalnog opterećenja, i mnoštva problema
no istina je, nisam 'na neviđeno' vjerovala da bi neki Europljani i europski političari mogli biti tako užasno glupi i destruktivni kao što jesu :/
2014-04-12
s obzirom na sve učestaliju pojavnost melanoma, svi ćemo nosit burke.kic wrote:deda getting old wrote:Za desetak godina će uvesti obvezno nošenje Burki
https://www.rt.com/news/346118-burqini-swimming-pool-germany/
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ne znaš ti još ništa.HarleenFrancesQ wrote:nisam vidoviti Milan, i mislim da razmjere koji se događaju gotovo nitko nije mogao predvidjeti, niti je predvidioepikur37 wrote:Hoću reći, dobro je da lociraš problem ali sam malo razočaran što to nisi uspjela predvidjeti.
Europa je oduvijek bila useljenička destinacija za istočni dio globusa, ali još prije 10tak godina nije imala ovako suludu useljeničku politiku
uostalom, još prije dosta godina sam na onom forumu pisala da će npr. nepromišljena liberalno-demokratska politika 'spajanja obitelji' dovesti do nezgodnog rasta imigracijske populacije, velikog kulturnog i socijalnog opterećenja, i mnoštva problema
no istina je, nisam 'na neviđeno' vjerovala da bi neki Europljani i europski političari mogli biti tako užasno glupi i destruktivni kao što jesu :/
Nostradamus, Michel de Nostredame (1503-1566)
Trpaj,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradonačelnik Londona: Škotski nacionalizam jednak rasizmu
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
Page 3 of 5