Starija žena i mlađi muškarac
Page 3 of 26
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
Trinity wrote:
Ono što ja vidim je to da im ljudi sa strane opterećeni stereotipima otežavaju život.
Misao dana...ima li sta goreg od predrasude?!
Guest- Guest
.
Last edited by Kristinka on 21/10/2014, 23:14; edited 1 time in total
Kristinka-
2014-10-14
bogomdani : sto,zanima te moja kci???
Nemaš ti kćer. Ovakve neukusne primjedbe ne daju oni koji imaju kćeri.
Kristinka-
2014-10-14
U nacelu ne,u praksi ne..Kristinka wrote:bogomdani : sto,zanima te moja kci???
Naravnop da nemam,da imam,odnosno imam obitelj,ne bih dolazio ovdje u kontakt po ovom pitanu,jer bih se posvetio obitelji.Posto sam slobodan,maksimalno se zezama na netu,a ono sto mi treba,priskbim si sto mi je pod nosem..vrlo prakticno..
Dobro,povlacim neukusnu primjedbu,jer je ionako ispucana ,ono,bez veze..
Guest- Guest
ne bi bilo milo moje..Zagy wrote:Da ne bi bilo:"tko se tuče taj se voli..."
Guest- Guest
Nah iako zvuci kao klisej ..ima tu istine... starije ribe znaju sto zele i kad to zele..nema okolisanja i nepotrebnog kompliciranja kao kod mladjih
U krevetu su ziva vatra ...nisu pasivne i ne srame se ...samopuzdanje i inicijativa su seksi...najstarija koju sam/koja me obradila je 6 godina starija ..i moram priznati jedno od boljih iskustava
U krevetu su ziva vatra ...nisu pasivne i ne srame se ...samopuzdanje i inicijativa su seksi...najstarija koju sam/koja me obradila je 6 godina starija ..i moram priznati jedno od boljih iskustava
Guest- Guest
Potpis..nema kod Starki tabua..rokaju se sve u 16....no onda covjek pozeli mladu,svilenkastu i zategnutu kožu na Mlatkama..najbolje kombinirati od oba Svijeta..
Guest- Guest
Ajm super mi je ova tema
Jedna od rijetkih koju sam s gustom pročitala.
Šteta pa ste prestali pisati :P
Jedna od rijetkih koju sam s gustom pročitala.
Šteta pa ste prestali pisati :P
Guest- Guest
Kao da je bitno... Ionako muški sazriju tek kad postanu Impotentni to je mala sala, nemojte me sada za zub...
I normalno da se starije koke ne srame kada su kurca već vidjele i seksale se, sta ju ima sram bit. Zna da je starija, prihvatila je sebe i uživa. Dok su mlađe i toliko nepoducene sramežljive jer nisu neke stvari prošle.... Iako i Tunisa iznimaka.
I normalno da se starije koke ne srame kada su kurca već vidjele i seksale se, sta ju ima sram bit. Zna da je starija, prihvatila je sebe i uživa. Dok su mlađe i toliko nepoducene sramežljive jer nisu neke stvari prošle.... Iako i Tunisa iznimaka.
Guest- Guest
Kod mene ima jedan mali koji dostavlja robu,presladak je i uvijek se tako zavodljivo smješka al parim da nema vise od 23.....da nisam udana zavodila bih ga...:D
Guest- Guest
inace susjedovi starci... mama ima 46 godina i sina od 5 godina i muza iz drugog braka od 32
Guest- Guest
da... izgleda kao da joj je sin...on je imao 24 kad su se spetljali i navodno mu je ona prva
a iz prvog braka ima tog mog susjeda mojih godina i kcer od 27
muskarci vole mlade... tu ne pricamo o razlici od cetiri godine, ma i pet kada razlike niti skoro nema... ovo od 13-14 je jako velika razlika... psihicka prvenstveno
a iz prvog braka ima tog mog susjeda mojih godina i kcer od 27
muskarci vole mlade... tu ne pricamo o razlici od cetiri godine, ma i pet kada razlike niti skoro nema... ovo od 13-14 je jako velika razlika... psihicka prvenstveno
Guest- Guest
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 3 of 26