Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
Ero wrote:Imat ćete goru situaciju nego što je sad imate.marcellus wrote:Vegvísir wrote:S obzirom da opoziv Oreškovića u ovom trenutku najizglednije vodi do novih izbora, ne bi me čudilo da na kraju odustanu od toga jer im je kristalno jasno da gube na izborima.
Izgeda da je konferencija "Doviđenja i hvala na suradnji" u 16:30
izbori sad ili najesen, svejedno, Orešković ne može opstati bez Karamarka nikako.
to u svakom slučaju, ali jasno ti je da Orešković ne smije ostati premijer. Odigrao je vrlo prljavo.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ero wrote:Priča se o novom crtanju granica na Balkanu. Zna bit veselo...marcellus wrote:naime u hrvatskoj je najlakše dobiti izbore na otvorenom rasizmu spram hercegovaca i "bosančerosa", a HDZ je stranka koja će sve uraditi da zadrži vlast.
priča se svašta, ništa od toga
Putnicima i voznom ososblju zelimo sretan put i ugodnu voznju. Muhahahahahahaaaa
2014-04-14
abraham wrote:Putnicima i voznom ososblju zelimo sretan put i ugodnu voznju. Muhahahahahahaaaa
jel primaju u šveckoj iz rvacke ili moram bit arapin?
Svedska uvodi najrestrektivniji useljenicki zakon. Tako se hvale. U biti isto kao prije. Cuj,arapin, derpe, da si procitao manje od dvije knjige, da si malodoban i sl. Smisli vec nasta. Bilo kako biloali u DNRH za deset godina nece biti normalnog stvora. Samo oni sta drukaju za sinjel sa dva lica.
2014-04-14
Ovo sa Karamarkom u Bosni kazu, okupali ga u fildjanu. Muhahahahahahaaaaa Dobro je vama, jos uvijek, jako dobro.
2014-04-14
Nemalo sam iznenađen, očito je Karamarkov najveći promašaj činjenica da ipak nije uspio postaviti svog kompu na čelo SOA-e...
Brain32-
2014-04-15
Sve je bilo prema uputama. Pitam se 'ko će ako ne može Zoki?marcellus wrote:Ero wrote:Imat ćete goru situaciju nego što je sad imate.marcellus wrote:Vegvísir wrote:S obzirom da opoziv Oreškovića u ovom trenutku najizglednije vodi do novih izbora, ne bi me čudilo da na kraju odustanu od toga jer im je kristalno jasno da gube na izborima.
izbori sad ili najesen, svejedno, Orešković ne može opstati bez Karamarka nikako.
to u svakom slučaju, ali jasno ti je da Orešković ne smije ostati premijer. Odigrao je vrlo prljavo.
Cijela ifrastruktura je u pitanju i ne samo šef SOA-e.Brain32 wrote:Nemalo sam iznenađen, očito je Karamarkov najveći promašaj činjenica da ipak nije uspio postaviti svog kompu na čelo SOA-e...
Brain32 wrote:Nemalo sam iznenađen, očito je Karamarkov najveći promašaj činjenica da ipak nije uspio postaviti svog kompu na čelo SOA-e...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Naravno, da je on tu imao svoje ljude sistem bi bio nepropusan i do ovoga nikada ne bi došlo. Nije da mi je krivo ali čisto komentiram taktički.
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Nemalo sam iznenađen, očito je Karamarkov najveći promašaj činjenica da ipak nije uspio postaviti svog kompu na čelo SOA-e...
zato imamo na čelu soa-e lika kog su kako je sam orešković rekao postavili ameri, uz blagoslov pantovčaka i milanovićevog privatnog špijuna
There is always an element of surprise. Međutoa, teško da Timu i njegovom timu bilo tko može konkurirati. Nightmare stage otišao je s Malnarom.Ero wrote:Imat ćete goru situaciju nego što je sad imate.marcellus wrote:Vegvísir wrote:S obzirom da opoziv Oreškovića u ovom trenutku najizglednije vodi do novih izbora, ne bi me čudilo da na kraju odustanu od toga jer im je kristalno jasno da gube na izborima.
Guest- Guest
Ne da se ovaj...hahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Opa, ide opoziv...hehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahaha kojired wolf wrote:Ne da se ovaj...hahahahahahahahahahaha
2014-04-19
Komedija se nastavlja...hahahahahahahahahaha
Last edited by red wolf on 15/6/2016, 16:53; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Tvoj predsjednik...prckov wrote:hahahahahahahahaha kojired wolf wrote:Ne da se ovaj...hahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Konačno: HDZ-e ukinio Povjerenstvo za sukob interesa
» Plenki u opštem sukobu interesa
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Plenki u opštem sukobu interesa
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
Page 4 of 8