Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
KWAChance4668 wrote:Što kraće, to manje grešaka. Ovaj put se stvarno potrudio.Vegvísir wrote:Bezveze, niti 25 sekundi, baš antiklimaktično
Govorna vježba zagrijavanja za sutrašnje obraćanje u Saboru.
Guest- Guest
Ode i Petrov, a čini mi se i Tim.Jel' tu netko stvarno misli kako ovo vodi Milanovića na premijersku funkciju?
Prije bi došlo do raspada države i dolaska nekakvog visokog predstavnika UN-a, nego što bi moglo doći do toga, jer to ne bi dozvolila Trilaterala. Ne podnose oni poraz.
ero ode ti karamrle a saće i hase....
saš ti reći da je to sve onako kako si ti već pisao ;) :D
E sad, ako je suditi po dosadasnjim tvojim predvidanjima otkad se pojavih ovdje, vodeci se za dosadasnjim rezultatima, redom potpuno suprotnima od pocetnih predvidanja, dvojica spomenutih imaju realne sanse za uspostavljanje stoljetne dinastije na celu zemlje :)
Guest- Guest
opa batored wolf wrote:Koliko je Svemir širok i više od toga...prckov wrote:hahahhahahahahahahahaha a kolko šrokored wolf wrote:Oni su kozmopoliti, ali u jednom širem smislu...prckov wrote:pa da me otmured wolf wrote:
Šetaj desničaru...Godit će ti...
vanzemalljci ljevičari, uostalom di ću u 1 po pol noći šetat
hahahahahahahahahaha
jesul i oni za milanovića
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
čekam kaju u suknjici, rekla da će doći, a da ja držim lojtru.prckov wrote:zar ti nisi na trešnji?veber wrote:od kuda ti na vip-u?Vegvísir wrote:Bezveze, niti 25 sekundi, baš antiklimaktično
2014-12-30
ahaVegvísir wrote:veber wrote:od kuda ti na vip-u?Vegvísir wrote:Bezveze, niti 25 sekundi, baš antiklimaktično
Kad u menstrualnim grčevima proklinjem svijet, dozvolim si poneku malu ludost tog tipa.
A možda je i do analgetičke natabletiranosti...
krivo ti rekoh ime
2014-12-30
veber wrote:ahaVegvísir wrote:veber wrote:od kuda ti na vip-u?Vegvísir wrote:Bezveze, niti 25 sekundi, baš antiklimaktično
Kad u menstrualnim grčevima proklinjem svijet, dozvolim si poneku malu ludost tog tipa.
A možda je i do analgetičke natabletiranosti...
krivo ti rekoh ime
Thanks. Ma nema frke, ionako na kraju nismo išli, ali dobro je znati za neku drugu priliku.
Guest- Guest
Kako to misliš "pretvara"? Dobro mi je poznato stanje u pravosuđu a isto je već dugo insturment odabranih, do javnosti većina gadarija niti ne prolazi pa čak niti ljudi koji govore da je pravosuđe u banani zapravo niti ne znaju koliko je u banani. Pitaj Asilu što misli o našem pravosuđu naprimjer...marcellus wrote: pretvara u indijanski rezervat gdje se pravosuđe može kupiti za perle i ogledalca.
Inače za ovo u što je bio upetljan Karamarko na Zapadu bi bilo koji političar dao ostavku davno prije povjerenstva, davno. Japanac bi okinuo Seppuku na javnoj televiziji.
To što smo mi navikli da razni Maršali Federativne Narodne Republike Hrvatistan rade i daleko gore stvari je problem našeg kmetovskog mentaliteta.
Najviše me smetaju komentari koji na ovo sa Karamarkom nude kao protu-argument sranja koja su radili drugi političari, kao da ih ja i većina normalnih ljudi također ne bi bacili u buksu i izgubili ključ.
Ovakve stvari moraju postati pravilo a ne iznimka i baš je tu kvaliteta ovoga sa Mostom, jer po prvi puta nisamo izabrali četverogodišnji apsolutizam.
Naravno kmetovi će si razočarani ovom situacijom opet izabrati Maršala. E pa jebiga ako ljudi žele da Rumunjska za nas postane prijestolnica civilizacije onda će tako i biti.
Brain32-
2014-04-15
no frxs, slože meni i za tebe.Vegvísir wrote:Thanks. Ma nema frke, ionako na kraju nismo išli, ali dobro je znati za neku drugu priliku.
2014-12-30
Zanimljivo.Naime nista se nije promijenilo od osamostaljenja do danas. Nasi i njihovi. Lumpenproletaraijat, seljacka politika i grebanje. Boljsevicko-mediteranski mentalitet. Kuka i motika. Privatizacija je Tudjmanova i lopovska ali stan ne bum vratil Eeeee to je postena privatizacija. To se ogleda sve. Sva poganost mentaliteta. Kmet-kmet. Kila mozga, ko je jamio, jamio.a u picku materinu......marcellus wrote:Najtragičnije u svemu je što će most, koji prodaje usluge DORH-a i obećava ugovorom podizanje krivičnih prijava protiv onog tko se zamjerio kupcu njihovih usluga, trgovcu Braunsbergeru, ispasti "najpoštenija stranka" jer su protiv HDZ-a i SDP-a, u biti nakupina kriminalaca koja zemlju pretvara u indijanski rezervat gdje se pravosuđe može kupiti za perle i ogledalca.
2014-04-14
abraham wrote:Zanimljivo.Naime nista se nije promijenilo od osamostaljenja do danas. Nasi i njihovi. Lumpenproletaraijat, seljacka politika i grebanje. Boljsevicko-mediteranski mentalitet. Kuka i motika. Privatizacija je Tudjmanova i lopovska ali stan ne bum vratil Eeeee to je postena privatizacija. To se ogleda sve. Sva poganost mentaliteta. Kmet-kmet. Kila mozga, ko je jamio, jamio.a u picku materinu......marcellus wrote:Najtragičnije u svemu je što će most, koji prodaje usluge DORH-a i obećava ugovorom podizanje krivičnih prijava protiv onog tko se zamjerio kupcu njihovih usluga, trgovcu Braunsbergeru, ispasti "najpoštenija stranka" jer su protiv HDZ-a i SDP-a, u biti nakupina kriminalaca koja zemlju pretvara u indijanski rezervat gdje se pravosuđe može kupiti za perle i ogledalca.
pusti, reci ti meni kako je u šveckoj, jel ima nešto za novinare, informatičare, ma mogu ja i lopatom. Ladno al standard, da ga jebeš. Arapi crnci i kinezi, ono malo bijelih pederi i feministi, al nije ni to najveće zlo.
Brain32 wrote:Kako to misliš "pretvara"? Dobro mi je poznato stanje u pravosuđu a isto je već dugo insturment odabranih, do javnosti većina gadarija niti ne prolazi pa čak niti ljudi koji govore da je pravosuđe u banani zapravo niti ne znaju koliko je u banani. Pitaj Asilu što misli o našem pravosuđu naprimjer...marcellus wrote: pretvara u indijanski rezervat gdje se pravosuđe može kupiti za perle i ogledalca.
Inače za ovo u što je bio upetljan Karamarko na Zapadu bi bilo koji političar dao ostavku davno prije povjerenstva, davno. Japanac bi okinuo Seppuku na javnoj televiziji.
To što smo mi navikli da razni Maršali Federativne Narodne Republike Hrvatistan rade i daleko gore stvari je problem našeg kmetovskog mentaliteta.
Najviše me smetaju komentari koji na ovo sa Karamarkom nude kao protu-argument sranja koja su radili drugi političari, kao da ih ja i većina normalnih ljudi također ne bi bacili u buksu i izgubili ključ.
Ovakve stvari moraju postati pravilo a ne iznimka i baš je tu kvaliteta ovoga sa Mostom, jer po prvi puta nisamo izabrali četverogodišnji apsolutizam.
Naravno kmetovi će si razočarani ovom situacijom opet izabrati Maršala. E pa jebiga ako ljudi žele da Rumunjska za nas postane prijestolnica civilizacije onda će tako i biti.
da, da, svi znamo kako je u dorhu i pravosuđu, i zato je trebalo spriječiti da karamarko preuzme dorh i soa-u.
kakva kvaliteta s mostom jebote to što oni rade nije za ostavku nego za doživotnu robiju???? Ugovorom klijentu se obvezati da će ministri mosta raditi na tome da dođe do podizanja krivične prijave u dorhu u korist onog tko plati???? I nitko ne vidi problem u tome???? Pa ovo nije ni bantustan jebote
hahahahahahahaha, daj ne serimarcellus wrote: ma mogu ja i lopatom.
2014-12-30
Bas.
2014-04-14
veber wrote:hahahahahahahaha, daj ne serimarcellus wrote: ma mogu ja i lopatom.
oš da te lopatom da vidiš?
Juznom.
2014-04-14
Sve ispod Stockholm-a je juzna Svedska.
2014-04-14
abraham wrote:Sve ispod Stockholm-a je juzna Svedska.
južnjaci, da, vjerojatno vas ovi sa sjevera smatraju ciganijom?
Naravno da je trebalo sprječiti udbaško dijete da preuzme službe da.marcellus wrote:kakva kvaliteta s mostom jebote to što oni rade nije za ostavku nego za doživotnu robiju???? Ugovorom klijentu se obvezati da će ministri mosta raditi na tome da dođe do podizanja krivične prijave u dorhu u korist onog tko plati???? I nitko ne vidi problem u tome???? Pa ovo nije ni bantustan jeboteda, da, svi znamo kako je u dorhu i pravosuđu, i zato je trebalo spriječiti da karamarko preuzme dorh i soa-u.
Što se MOSTA tiče nisu se oni obvezali ugovorom nego PR agencija. Mogu se ja obvezat da ćeš ti nekome prepisat svoj stan ali to ne znači da si ti time obvezan jebemu.
Brain32-
2014-04-15
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Konačno: HDZ-e ukinio Povjerenstvo za sukob interesa
» Plenki u opštem sukobu interesa
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Plenki u opštem sukobu interesa
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
Page 6 of 8