ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa! - Page 7 Empty Re: Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!

Post by Brain32 Wed 15 Jun - 16:43

marcellus wrote:
da, da, svi znamo kako je u dorhu i pravosuđu, i zato je trebalo spriječiti da karamarko preuzme dorh i soa-u. 
kakva kvaliteta s mostom jebote to što oni rade nije za ostavku nego za doživotnu robiju???? Ugovorom klijentu se obvezati da će ministri mosta raditi na tome da dođe do podizanja krivične prijave u dorhu u korist onog tko plati???? I nitko ne vidi problem u tome???? Pa ovo nije ni bantustan jebote
Naravno da je trebalo sprječiti udbaško dijete da preuzme službe da.
Što se MOSTA tiče nisu se oni obvezali ugovorom nego PR agencija. Mogu se ja obvezat da ćeš ti nekome prepisat svoj stan ali to ne znači da si ti time obvezan jebemu.

Brain32

2014-04-15

Back to top Go down

Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa! - Page 7 Empty Re: Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!

Post by veber Wed 15 Jun - 16:44

marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote: ma mogu ja i lopatom.
hahahahahahahaha, daj ne seri :P

oš da te lopatom da vidiš? pirat
dođi sutra lopatati kod mene. ima šute koliko želiš.

dobiješ dva piva i u podne sendvić s podrigušom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by abraham Wed 15 Jun - 17:01

Nije Malmö. Da, Malmö je za DNRH , osim Zagreba mozda, velegrad.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 17:13

Brain32 wrote:
marcellus wrote:
da, da, svi znamo kako je u dorhu i pravosuđu, i zato je trebalo spriječiti da karamarko preuzme dorh i soa-u. 
kakva kvaliteta s mostom jebote to što oni rade nije za ostavku nego za doživotnu robiju???? Ugovorom klijentu se obvezati da će ministri mosta raditi na tome da dođe do podizanja krivične prijave u dorhu u korist onog tko plati???? I nitko ne vidi problem u tome???? Pa ovo nije ni bantustan jebote
Naravno da je trebalo sprječiti udbaško dijete da preuzme službe da.
Što se MOSTA tiče nisu se oni obvezali ugovorom nego PR agencija. Mogu se ja obvezat da ćeš ti nekome prepisat svoj stan ali to ne znači da si ti time obvezan jebemu.

da, udbaši su protiv karamarka, od mesića i manolića do jelene lovrić, jer je on njihov.

Što se mosta tiče, da, nisu oni ništa krivi iako su imena mostovih ministara u ugovoru. A Karamarko je kriv što je njegova buduća žena sklopila ugovor s firmom koja radi i za mol. Da, kila mozga dvije marke... kad se u ovako do kosti korumpiranoj državi sve koruptivne strukture udruže protiv jednog čovjeka, onda to znači samo jednu stvar, da on na neki način ugrožava njihove interese.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 17:15

da, most nema veze s tim, osim što piše da će se mostovi ministri pobrinuti da DORH; kojeg vodi Cvitan kojeg oni podržavaju, pobrinuti da se dignu krivične prijave protiv onih protiv kojih je Braunsberger platio da se to napravi.

Da, pravosuđe je neovisno, kao i DORH. Da, Most je nevin ko goblen sa slikom Severine. Nego riješili smo se Karamarka, dobro je, udbaško đubre nije preuzelo DORH i tajne službe, u kojima inače nema udbaša, pa je od sad sve po zakonu nadalje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by red wolf Wed 15 Jun - 17:17

marcellus wrote:da, most nema veze s tim, osim što piše da će se mostovi ministri pobrinuti da DORH; kojeg vodi Cvitan kojeg oni podržavaju, pobrinuti da se dignu krivične prijave protiv onih protiv kojih je Braunsberger platio da se to napravi.

Da, pravosuđe je neovisno, kao i DORH. Da, Most je nevin ko goblen sa slikom Severine. Nego riješili smo se Karamarka, dobro je, udbaško đubre nije preuzelo DORH i tajne službe, u kojima inače nema udbaša, pa je od sad sve po zakonu nadalje.
A uuuu, što su te naljutili...hahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 17:18

nego da DORH stavi neki cjenik, koliko moram platiti ako želim naručiti nečiji krivični progon?

Da ministri isto stave neki cjenik, koliko košta nastup u korist stranke koja plaća na TV?

Da, tu nema sukoba interesa, ugovor je raskinut i ništa se nije dogodilo. Nego ajmo malo o arbitraži. Kad je izgubimo, što svakako hoćemo jer jednostavno nismo u pravu, kriv će biti Karamarko.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ero Wed 15 Jun - 17:36

Šta je bilo s onih 5 mio € podkupnine, koje je MOL uplatio Ježiću?
Šta se desilo s korupcijom u svezi s MIG-ovima? 
A što s korupcijom u svezi s  kupovinom Patria?
A-ha, padaju mi na pamet i ono drago kamenje- primjer "Zagorec".
Nastavi niz...

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Brain32 Wed 15 Jun - 17:44

marcellus wrote:da, udbaši su protiv karamarka, od mesića i manolića do jelene lovrić, jer je on njihov.

Ček jel ti mene zajebavaš? Pa Manoliću je bio šef kabineta kad je ovaj bio predsjednik Vlade aloo! Mesiću je vodio izborni stožer a kasnije mu bio savjetnik za Nacionalnu sigurnost. Ono fakat se mrze u PM

marcellus wrote:Što se mosta tiče, da, nisu oni ništa krivi iako su imena mostovih ministara u ugovoru.

Pa? Mogao sam ih i ja staviti u ugovor...i kaj onda? Koji dio ti nije jasan?

marcellus wrote:A Karamarko je kriv što je njegova buduća žena sklopila ugovor s firmom koja radi i za mol.

Ne ono ženska koja nakon toga otvara frizerski salon i salon za kućne ljubimce je sigurno sama došla do suradnje sa Peritusom. Naravno i ta tvrtku koju je otvorila 2012 (https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:0::NO:28:P28_SBT_MBS:080786454) baš slučajno kad je i Tomica postao predsjednik HDZ-a naglo postaje turbo-uspješna i već u prvoj godini bilježi dobit preko milijun kuna. Čest slučaj u RH gdje je poslovanje odlično a investicijska klima nikad i nigdje bolja, sve jebeno slučajno. Slučajno je i to da je ugovor sa Peritusom sklopljen niti mjesec dana nakon osnivanja tvrtke, jebote možda Zoka ima pravo i ovo je fakat - Slučajna država. 

Ali ja ga isto serem to je isto i kad jedna PR agencija stavi tvoje ime u ugovor sa drugim klijentom, potpuno ista stvar opće nema razlike, jadan Karamarko i žena mu...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Brain32 Wed 15 Jun - 17:45

Ero wrote:Šta je bilo s onih 5 mio € podkupnine, koje je MOL uplatio Ježiću?
Nastavi niz...
I kaj sad? Da odem drmnut benzinsku jer jebiga krade se na sve strane?
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ero Wed 15 Jun - 17:55

Brain32 wrote:
Ero wrote:Šta je bilo s onih 5 mio € podkupnine, koje je MOL uplatio Ježiću?
Nastavi niz...
I kaj sad? Da odem drmnut benzinsku jer jebiga krade se na sve strane?
Nego šta... :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 18:05

Brain32 wrote:
marcellus wrote:da, udbaši su protiv karamarka, od mesića i manolića do jelene lovrić, jer je on njihov.

Ček jel ti mene zajebavaš? Pa Manoliću je bio šef kabineta kad je ovaj bio predsjednik Vlade aloo! Mesiću je vodio izborni stožer a kasnije mu bio savjetnik za Nacionalnu sigurnost. Ono fakat se mrze u PM

marcellus wrote:Što se mosta tiče, da, nisu oni ništa krivi iako su imena mostovih ministara u ugovoru.

Pa? Mogao sam ih i ja staviti u ugovor...i kaj onda? Koji dio ti nije jasan?

marcellus wrote:A Karamarko je kriv što je njegova buduća žena sklopila ugovor s firmom koja radi i za mol.

Ne ono ženska koja nakon toga otvara frizerski salon i salon za kućne ljubimce je sigurno sama došla do suradnje sa Peritusom. Naravno i ta tvrtku koju je otvorila 2012 (https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:0::NO:28:P28_SBT_MBS:080786454) baš slučajno kad je i Tomica postao predsjednik HDZ-a naglo postaje turbo-uspješna i već u prvoj godini bilježi dobit preko milijun kuna. Čest slučaj u RH gdje je poslovanje odlično a investicijska klima nikad i nigdje bolja, sve jebeno slučajno. Slučajno je i to da je ugovor sa Peritusom sklopljen niti mjesec dana nakon osnivanja tvrtke, jebote možda Zoka ima pravo i ovo je fakat - Slučajna država. 

Ali ja ga isto serem to je isto i kad jedna PR agencija stavi tvoje ime u ugovor sa drugim klijentom, potpuno ista stvar opće nema razlike, jadan Karamarko i žena mu...

Znači ako jedna PR agencija stavi moje ime na ugovor ja nisam to odobrio nego su me izvukli iz nosa????

Pa Bauer je Mostovac, jebote a ne neka PR agencija koja s Mostom nema veze, on im je radio izbornu strategiju.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 18:07

a ženska koja otvara frizerski salon je je radila za Petrius i prije nego je pokrenula svoj biznis, jer je bila šef marketinga EPH Holdinga. Ta ženska nema veze s frizerskim salonima, jer je cijeli život radila kao PR stručnjak, i nikad nije radila u frizeraju.

A jasno da joj je Karamarko naštimao posao, da si nešto zaradi, preko frenda.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 18:08

Brain32 wrote:

Da, zato ga Manolić i Mesić sustavno miniraju. Da, Karamarko je udbaš, vidim cijela udba ga je podržala. Muaahahahaa... Od cvitana do manolića i od Perkovića do Jelene Lovrić.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Brain32 Wed 15 Jun - 18:27

marcellus wrote:
Da, zato ga Manolić i Mesić sustavno miniraju. Da, Karamarko je udbaš, vidim cijela udba ga je podržala. Muaahahahaa... Od cvitana do manolića i od Perkovića do Jelene Lovrić. 
Da su mu oni smještali ispalo bi da je silovao po sirotištima i jeo napola žive mačiće, ajmo se ne zajebavat, normalno da ga se odriču jer su i sami umočeni do jaja...tako to kod njih funkcionira.

marcellus wrote:a ženska koja otvara frizerski salon je je radila za Petrius i prije nego je pokrenula svoj biznis

Sama je rekla da je ugovor sklopila 01. veljače 2012. godine, to su njezine riječi ne moje, firmu kao što vidiš na linku koji sam stavio je osnovala 17.01.2012. tj. tog je dana potpisala Izjavu o osnivanju i ostalu dokumentaciju, upis je obavljen 26.01.2012. da bi niti tjedan dana nakon toga uletio ugovor. Posve je jasno da je firmu osnovala samo za to.
Što se tiče usluge marketinga i PR-a mora da to odlično radi obzirom da za Peritus do afere nitko čuo nije.

marcellus wrote:A jasno da joj je Karamarko naštimao posao, da si nešto zaradi, preko frenda.

Pa da pinkicu 2,5milje kuna svake godine - po bilanci također javno dostupnoj.

Ajmo ne srat i priznat da je MOL preko Peritusa i Ančice "motivirao" vrlo utjecajnog hrvatskog političara da utječe na odluke izvršne vlasti u njihovu korist.

Mislim gle nisam ni ja oduševljen načinom kao ni cijelom predstavom i svjestan sam i ja da je u pozadini prava igra ali nemreš tvrdit da je Tomica nevina žrtva i da mu se nešto smješta, odrasli smo obojica i nismo kmetovi nemojmo se zajebavat. Ja kužim da ovo nikada ne bi izašlo van da ne postoji pozadinska agenda i da bi prošlo u tajnosti kao i stotine drugih afera ostalih debeloguzaca ali ovdje nevinih nema i zato kažem - ma tko ga jebe...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Jun - 18:57

Brain32 wrote:
marcellus wrote:
Da su mu oni smještali ispalo bi da je silovao po sirotištima i jeo napola žive mačiće, ajmo se ne zajebavat, normalno da ga se odriču jer su i sami umočeni do jaja...tako to kod njih funkcionira.

marcellus wrote:a ženska koja otvara frizerski salon je je radila za Petrius i prije nego je pokrenula svoj biznis

Sama je rekla da je ugovor sklopila 01. veljače 2012. godine, to su njezine riječi ne moje, firmu kao što vidiš na linku koji sam stavio je osnovala 17.01.2012. tj. tog je dana potpisala Izjavu o osnivanju i ostalu dokumentaciju, upis je obavljen 26.01.2012. da bi niti tjedan dana nakon toga uletio ugovor. Posve je jasno da je firmu osnovala samo za to.
Što se tiče usluge marketinga i PR-a mora da to odlično radi obzirom da za Peritus do afere nitko čuo nije.

marcellus wrote:A jasno da joj je Karamarko naštimao posao, da si nešto zaradi, preko frenda.

Pa da pinkicu 2,5milje kuna svake godine - po bilanci također javno dostupnoj.

Ajmo ne srat i priznat da je MOL preko Peritusa i Ančice "motivirao" vrlo utjecajnog hrvatskog političara da utječe na odluke izvršne vlasti u njihovu korist.

Mislim gle nisam ni ja oduševljen načinom kao ni cijelom predstavom i svjestan sam i ja da je u pozadini prava igra ali nemreš tvrdit da je Tomica nevina žrtva i da mu se nešto smješta, odrasli smo obojica i nismo kmetovi nemojmo se zajebavat. Ja kužim da ovo nikada ne bi izašlo van da ne postoji pozadinska agenda i da bi prošlo u tajnosti kao i stotine drugih afera ostalih debeloguzaca ali ovdje nevinih nema i zato kažem - ma tko ga jebe...

a zašto bi to mol radio preko petriusa i ančice? Nit je karamarko bio blizu vlasti nit je postojao spor RH-MOL. Nastao je dvije godine kasnije jer ga je pokrenuo Milanović

zašto bi to radio preko javnog ugovora?

zašto bi platio 60 000 eura kad bi takvo posredovanje, da je Karamarko i bio javni dužnosnik, koštalo 6 000 000?

Zašto bi odluka o nagodbi bila u njihovu korist, kad oni nagodbu ne žele jer znaju da će dobiti arbitražu, obzirom da je hrvatska ta koja je kršila ugovor i vlastite zakone?

a glede Petriusa i Drimie, čuli smo danas na povjerenstvu da su poslovi s petriusom drimii bili oko 8% ukupnih prihoda, što znači da je njena firma zarađivala od drugih poslova 12 puta više godišnje...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ero Wed 15 Jun - 19:10

Najbolja mi je bila današnja gospđina tvrdnja na HTV, da je eklatantni primjer sukoba interesa bila Karamarkov izjava na neformalnom sastanku nekakve grupe, da je arbitraža škodljiva za HR. Podpredsjednik vlade dao svoje mišljenje, kuš većeg sukoba interesa... drunken
Pokazat će se na kraju da je  Karamarko bio u pravu, ali koga briga...

2014-04-23

Back to top Go down

Post by provocator Wed 15 Jun - 20:32

E moj erica... Ode još jedan u nizu tvojih "ljubimaca"... Sutra odlazi i Orešković... baj,baj.
A onda doskora odlazi i mali Hasanpavelić... I sve tako redom.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Wed 15 Jun - 20:33

Ero wrote:Najbolja mi je bila današnja gospđina tvrdnja na HTV, da je eklatantni primjer sukoba interesa bila Karamarkov izjava na neformalnom sastanku nekakve grupe, da je arbitraža škodljiva za HR. Podpredsjednik vlade dao svoje mišljenje, kuš većeg sukoba interesa... drunken
tako su i sanadera sjebali
najbolje nam sinove diraju

hasan strepi
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Ero Wed 15 Jun - 20:38

debotoijusto wrote:
Ero wrote:Najbolja mi je bila današnja gospđina tvrdnja na HTV, da je eklatantni primjer sukoba interesa bila Karamarkov izjava na neformalnom sastanku nekakve grupe, da je arbitraža škodljiva za HR. Podpredsjednik vlade dao svoje mišljenje, kuš većeg sukoba interesa... drunken

hasan strepi
Zar nije Sanader na slobodi?
Nego, recimo da je mazno 10 meleona, šta s ostalim milijardama, koje to pkra? Rojs? Je, ercegovačka lopina , a ko drugi. :D

PS: Šta bi s Ježićevi' 5 meleona? Jesu li i' pronašli? Ta vaša UDBA je zaqratz. :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by debotoijusto Wed 15 Jun - 20:59

Ero wrote:
debotoijusto wrote:

hasan strepi
Zar nije Sanader na slobodi?
Nego, recimo da je mazno 10 meleona, šta s ostalim milijardama, koje to pkra? Rojs? Je, ercegovačka lopina , a ko drugi. :D

PS: Šta bi s Ježićevi' 5 meleona? Jesu li i' pronašli? Ta vaša UDBA je zaqratz. :D
nisi spomenuo stazica
7 kn ljetovanje srednje ime

nemoj vise da vidim te propuste  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics