Chat Room....
Page 17 of 34
Page 17 of 34 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34
Re: Chat Room....
Zagy wrote:Otkud je to?
"Zapisano metkom", zbirka antiratne poezije Zorana Žmirića.
Guest- Guest
Zagy wrote:Hvala....sigurno teško štivo?
A na neke sam jako plakala.. Vidi, ovdje imaš nekoliko pjesama pa, ako smatraš da je vrijedno čitanja, potraži.. :)
http://gkr.hr/Magazin/Prikazi/Uz-Zapisano-metkom-Zorana-Zmirica-muzej-slika-ispaljenih-i-neispaljenih-hitaca
Guest- Guest
Nekada mi se nije moglo dogoditi da prođe jedan jedini dan a da ne slušam nekoliko sati muziku ili čitam poeziju. Sada, proza mi zamijenjuje sve. Kakav gubitak, kakav pad!
Cioran :-)
Guest- Guest
Ithildin wrote:Nekada mi se nije moglo dogoditi da prođe jedan jedini dan a da ne slušam nekoliko sati muziku ili čitam poeziju. Sada, proza mi zamijenjuje sve. Kakav gubitak, kakav pad!
čovjek volio padati :D
Pola ekipe Stalkera je uvatilo rak zbog snimanja na užasnim, tvorničkim lokacijama...Ithildin wrote:Nekada mi se nije moglo dogoditi da prođe jedan jedini dan a da ne slušam nekoliko sati muziku ili čitam poeziju. Sada, proza mi zamijenjuje sve. Kakav gubitak, kakav pad!
;)
Guest- Guest
kic wrote:Ithildin wrote:Nekada mi se nije moglo dogoditi da prođe jedan jedini dan a da ne slušam nekoliko sati muziku ili čitam poeziju. Sada, proza mi zamijenjuje sve. Kakav gubitak, kakav pad!
čovjek volio padati :D
Silna su mu krila smetala pri normalnom hodu.. :)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Pola ekipe Stalkera je uvatilo..;)
Da, zajedno s njime, međutim zašto od svega što si mogao napisati, napišeš baš to..?
Guest- Guest
kic wrote:
gifovi + poezija, ic a new art form !
Ma glavno da se dijete zabavlja. :D
Guest- Guest
Page 17 of 34 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34
Similar topics
» War room u središnjici zločinačke organizacije
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat