Chat Room....
Page 16 of 34
Page 16 of 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Re: Chat Room....
fridrih_niche wrote:Cat Power?Ithildin wrote:kic wrote:haha, o da! :)
Pošalji djedu link foruma pa ćemo nas dvoje fino otvorit` topic o stablima..
:D
Zamjećuješ li stabla? Ili samo kad ti se pripiša?
Guest- Guest
Zašto?Ithildin wrote:fridrih_niche wrote:Cat Power?Ithildin wrote:kic wrote:haha, o da! :)
;)
Guest- Guest
Indulge wrote:duh s utegom je bio prosle godine..
gradska knjiznica, koja je free..
Pa i ova tvoja sisika je bila prošle godine..
Gradski parkovi isto. :p Listam.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zašto?Ithildin wrote:fridrih_niche wrote:Cat Power?Ithildin wrote:kic wrote:haha, o da! :)
;)
Dog power.
Guest- Guest
Ithildin wrote:Indulge wrote:duh s utegom je bio prosle godine..
ona je :)
Ma aludira san samo na činjenicu da je Cat Power imala performans di je svoje pisme svirala stablima...
And that's it...
And that's it...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma aludira san samo na činjenicu da je Cat Power imala performans di je svoje pisme svirala stablima...
And that's it...
Kako lijepo. :) Nisam bila toga svjesna. Evo slušam. Hvala.
Guest- Guest
Indulge wrote:Ithildin wrote:Indulge wrote:duh s utegom je bio prosle godine..
Jesi li čuo za krsnike? :)
http://www.istrapedia.hr/hrv/1423/krsnik/istra-a-z/
Guest- Guest
Indulge wrote:instant frendovi :) yes !
:) Hej, pronašla sam još jednu tužnu vrbu! Kako sam bila radosna.. :)
Guest- Guest
Ithildin wrote:Indulge wrote:Ithildin wrote:Indulge wrote:duh s utegom je bio prosle godine..
Jesi li čuo za krsnike? :)
http://www.istrapedia.hr/hrv/1423/krsnik/istra-a-z/
nisam, this is mye dream job !
'Troverai più nei boschi che nei libri.
Gli alberi ti insegneranno le cose che nessun maestro ti dirà.'
Guest- Guest
As an aphorist, Cioran has no rivals other than perhaps Nietzsche, and many of his philosophies are echoed by Ligotti. But Ligotti is far more disturbing than Cioran, who is actually very funny. In exploring these philosophies, nobody I’ve read has expressed the idea of humanity as aberration more powerfully than Cioran and Ligotti.
Nic Pizzolatto, as quoted by Michael Calia (2014) "Writer Nic Pizzolatto on Thomas Ligotti and the Weird Secrets of ‘True Detective’"
http://blogs.wsj.com/speakeasy/2014/02/02/writer-nic-pizzolatto-on-thomas-ligotti-and-the-weird-secrets-of-true-detective/
Nic Pizzolatto, as quoted by Michael Calia (2014) "Writer Nic Pizzolatto on Thomas Ligotti and the Weird Secrets of ‘True Detective’"
http://blogs.wsj.com/speakeasy/2014/02/02/writer-nic-pizzolatto-on-thomas-ligotti-and-the-weird-secrets-of-true-detective/
''prije nego se dogodilo /lijepo sam zamolio / ne tražio / ne zahtijevao /zamolio sam ga / da me pusti sjesti / s druge strane // jedino mjesto u busu bilo je ono naopako / ono mjesto za trudnice i invalide / znate ono / gdje sjednete leđima prema vozaču / pa morate gledati / kako stvari promiču unatrag / kako odlaze od vas / kao život koji se odmotava / i bježi / a vi ga ne možete zaustaviti //rekao sam / 'prebacite se ovamo, vama je svejedno /dok se vozim ne mogu gledati unatrag' / mogao je i ljepše reći da neće /mogao je ne reći ništa /mogao je bilo što // mogao sam i ja / možda / ostati stajati / ali / žeravica je zakuhala u želucu / vatra je suknula kroz crijeva /para je pisnula kroz vene /razum se pregrijao kao kotlovnica // povukao sam ga za ruku / odgurnuo me / udario sam / jednom, dva puta, tri... / sve sam ih poslagao i gazio / krv je prskala po prozorima /neka žena je vrištala /raspao joj se najlon i naranče su se kotrljale autobusom / vozač je zaustavio nasred ceste /ljudi su bježali glavom bez obzira / netko vas je pozvao i sada ste tu //nikome ne želim zla / tog sam jutra na stanici /odlučio / da ću se ponašati pristojno / ali nisam mogao znati da će me ta vožnja unatrag / podsjetiti / kako su me jednom vezanog / posjeli naopako da gledam van /kroz prtljažnik teretnog kamiona / dok su nas vozili u šumu / da nas ne vrate kućama''
Guest- Guest
Page 16 of 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Similar topics
» War room u središnjici zločinačke organizacije
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» not 4 sale [chat]
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» not 4 sale [chat]