Blesimetrija.Peratović:Sestrična Ranka Ostojića napala me braneći falsificirani popis
Page 1 of 1
Blesimetrija.Peratović:Sestrična Ranka Ostojića napala me braneći falsificirani popis
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/51049/Peratović-Sestrična-Ranka-Ostojića-napala-me-braneći-falsificirani-popis.htm
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Blesimetrija.Peratović:Sestrična Ranka Ostojića napala me braneći falsificirani popis
..koje mulje na sve strane...
2015-09-08
Re: Blesimetrija.Peratović:Sestrična Ranka Ostojića napala me braneći falsificirani popis
Peratovic je. Sitni kokosar . Ni to .
Piskaralo po narudzbi .
No nije jedini .
Piskaralo po narudzbi .
No nije jedini .
daj molim te....koje to piskaralo nije placeno da pise po naruđbi...jelena lovric?..Sora wrote:Peratovic je. Sitni kokosar . Ni to .
Piskaralo po narudzbi .
No nije jedini .
2015-09-08
vuksadinare wrote:daj molim te....koje to piskaralo nije placeno da pise po naruđbi...jelena lovric?..Sora wrote:Peratovic je. Sitni kokosar . Ni to .
Piskaralo po narudzbi .
No nije jedini .
Svaki onaj kojeg ne voli hdz
Jergovic , tomic ..
Svaki koji pise za kazaliste , nor. Frljic
Jeboga vrag pa sta ste se za TO BORILI .
Za uhljebe, prodane duse i kokosarenje.
Fuj i to se zove SLOBODAMEDIJA
sora imas ti decka?
2015-09-08
taj baš traži da opet dobije po pički,..i kad ne treba
Guest- Guest
zasto?..covjek razotkriva udbase i mutikase..Noor wrote:taj baš traži da opet dobije po pički,..i kad ne treba
2015-09-08
vuksadinare wrote:zasto?..covjek razotkriva udbase i mutikase..Noor wrote:taj baš traži da opet dobije po pički,..i kad ne treba
pa, baš zato...izlaže se previše
Guest- Guest
Similar topics
» Za Zokija doista vrijedi ona vuk dlaku mjenja ali cud nikada..za veleposlanike predlaze Ranka Ostojica,Ivu Goldsteina,Mihaela Zmajlovica..
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Plenki priznao braneci 'zambijce':'U Hrvatskoj mrznja sve veca.To nije normalno.'
» Pošteno?Lokalpatriotizam Ostojića:Svi koji pokušaju prijeći granicu na jugu bit će vračeni
» Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Plenki priznao braneci 'zambijce':'U Hrvatskoj mrznja sve veca.To nije normalno.'
» Pošteno?Lokalpatriotizam Ostojića:Svi koji pokušaju prijeći granicu na jugu bit će vračeni
» Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Page 1 of 1