Srbi nevidljivim valovima truju Hrvate
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbi nevidljivim valovima truju Hrvate
Ajde Hrvate. Ali satreše Hrvatice.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
''Da, u Mrčajevcima u Šumadiji je ispod baba Živadininog kokošinjca otvoreno tajno postojenje za proizvodnju telemetrijskih blue tooth kokardi i šajkača sa USB konektorom specijalno projektovane za čitanje misli hrvata. A Donjem Prćilovcu su postavljeni specijalne srpske HARP turbo folk pečenjare za prasiće koje iz roštilja i ražnjeva emituju infra crvene mirise koji služe da utiču na ponašanje i opadanje borbene gotovosti kod hrvatske omladine. U Klipvcu ispod jednog poljskog wc je sušara digitalne slanine koja kada se ubaci u hrvatski hard disk skenira sve podatke i šalje preko srpskih satelita naguranih u hrvatskom vazdušnom prostoru direktno Putinu''
Haha komentar.
Haha komentar.
Guest- Guest
Ujke počele ozbiljno da hiperventiliraju.
dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
dunavske ;P
2014-04-12
NjamIvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
Guest- Guest
Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
salji ;DNoor wrote:NjamIvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
2014-04-12
ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
2014-04-12
Speciljalno osmišljen za letnje mesece. Ima sve da se usija. Ni klima neće da pomogne.IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
to su tzv.fen valovi..trebat ce vatrogasno odijelo ;Ddzango wrote:Speciljalno osmišljen za letnje mesece. Ima sve da se usija. Ni klima neće da pomogne.IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
2014-04-12
Može i drvoseča ili kako god ti voliš.IvyTeasdale wrote:to su tzv.fen valovi..trebat ce vatrogasno odijelo ;Ddzango wrote:Speciljalno osmišljen za letnje mesece. Ima sve da se usija. Ni klima neće da pomogne.IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
tko ce bit treci!?IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
Guest- Guest
FreDdy Krueger?;D
sakrit cu se pod krevet ;P
2014-04-12
vuk skica i place 8-)Noor wrote:tko ce bit treci!?IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
2014-04-12
A ni stanojko se ne bi bunio...hehIvyTeasdale wrote:vuk skica i place 8-)Noor wrote:tko ce bit treci!?IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:Erotske. Ima skroz da te sludim.IvyTeasdale wrote:dzani,kakve mi to valove saljes ;D
dunavske ;P
Guest- Guest
Pod svaku cijenu mora se prestati prikazivati srpske filmove i serije na hrvatskim tv kanalima.
Negdje sam čitao da se u filmu Maratonci nalaze tajne poruke koje se kroz grimase glumaca poput Bojana Diklića (pogotovo ona zadnja scena),Pavla Vuisića,Mije Aleksića,i Zorana Radmilovića šire na umove gledalaca nesrpske nacionalnosti,prvenstveno na Hrvate.
Najviše te negativne energije na gledatelje prenosi lik kojeg se u filmu nigdje ne vidi,ali se o njemu priča i vidi ga se tek na jednoj staroj požutjeloj slici.
Deda Pantelija. Ona paklena grimasa koja sa fotografije u nas bulji nekakvim dijaboličnim pogledom,posebno je opasna i,kaže autor teksta,ima hipnotička dejstva.
Ako ste gledali navedeni film i na kraju filma se fokusirali na paklenski smijeh najmlađeg Topalovića dok ga proždire plamen,vrlo je vjerovatno da ste se kontaminirali.
Srpski filmovi sa doduše nešto manjim djelovanjem zloga,ali nikako bezopasni su Balkanski špijun, Beogradski davitelj,Beogradski fantom,Plastični Isus i Misterije organizma.
Negdje sam čitao da se u filmu Maratonci nalaze tajne poruke koje se kroz grimase glumaca poput Bojana Diklića (pogotovo ona zadnja scena),Pavla Vuisića,Mije Aleksića,i Zorana Radmilovića šire na umove gledalaca nesrpske nacionalnosti,prvenstveno na Hrvate.
Najviše te negativne energije na gledatelje prenosi lik kojeg se u filmu nigdje ne vidi,ali se o njemu priča i vidi ga se tek na jednoj staroj požutjeloj slici.
Deda Pantelija. Ona paklena grimasa koja sa fotografije u nas bulji nekakvim dijaboličnim pogledom,posebno je opasna i,kaže autor teksta,ima hipnotička dejstva.
Ako ste gledali navedeni film i na kraju filma se fokusirali na paklenski smijeh najmlađeg Topalovića dok ga proždire plamen,vrlo je vjerovatno da ste se kontaminirali.
Srpski filmovi sa doduše nešto manjim djelovanjem zloga,ali nikako bezopasni su Balkanski špijun, Beogradski davitelj,Beogradski fantom,Plastični Isus i Misterije organizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
haha,ne bi,ne bu..;PNoor wrote:A ni stanojko se ne bi bunio...hehIvyTeasdale wrote:vuk skica i place 8-)Noor wrote:tko ce bit treci!?IvyTeasdale wrote:ovo je stvarno specijalni rat..i macak mijauce ;Pudzango wrote:
Erotske. Ima skroz da te sludim.
2014-04-12
Treba i ispod kreveta probati. Ne znaš dok ne probap. Mada je stari Fredi mala beba za Savu Savanovića.IvyTeasdale wrote:FreDdy Krueger?;D
ni ne probavaj..tu ti valovi ne dosizu 8-)dzango wrote:Treba i ispod kreveta probati. Ne znaš dok ne probap. Mada je stari Fredi mala beba za Savu Savanovića.IvyTeasdale wrote:FreDdy Krueger?;D
tko je taj SS?
:-o
2014-04-12
http://rs.sputniknews.com/autori/20160615/1106493947/sputnjik-na-lokaciji-srpskog-harpa-hrvati.html
Ma, vjeruj mi. Slušaj ovo! - Zapovjedi, a na video-bimu veličine parketa u maloj dvorani sportskog centra "Gripe" u Splitu, pojavi se zajapurena prepoznatljiva glava Zdravka Mamića. "I protiv tebe spodobo, j ... Joca Amterdam m ..., još jedanput ga spomeni ... onom zločincu i zlikovcu ..."
- Jedino njemu ništa ne možemo. Zato Zdravko ovako pjeni na konferencijama, izludesmo čovjeka. Naloženo je da ga više ne obrađujemo.
- A Karamarko? Je l 'i on na mjerama?
- Jok, nego ću Darka Hudelista da im nametnem za vođu. Naravno da jest. Tomislav je pravo rješenje. Bave se sami sobom više od pola godine. A, ne, ne Sanader više ne smije nam se desi! Pa vidio si kakav je to bio potencijal, mogao je balkanski De Gaulle..................................
Ma, vjeruj mi. Slušaj ovo! - Zapovjedi, a na video-bimu veličine parketa u maloj dvorani sportskog centra "Gripe" u Splitu, pojavi se zajapurena prepoznatljiva glava Zdravka Mamića. "I protiv tebe spodobo, j ... Joca Amterdam m ..., još jedanput ga spomeni ... onom zločincu i zlikovcu ..."
- Jedino njemu ništa ne možemo. Zato Zdravko ovako pjeni na konferencijama, izludesmo čovjeka. Naloženo je da ga više ne obrađujemo.
- A Karamarko? Je l 'i on na mjerama?
- Jok, nego ću Darka Hudelista da im nametnem za vođu. Naravno da jest. Tomislav je pravo rješenje. Bave se sami sobom više od pola godine. A, ne, ne Sanader više ne smije nam se desi! Pa vidio si kakav je to bio potencijal, mogao je balkanski De Gaulle..................................
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbi opet hapse Hrvate
» DAČIĆ PONIZIO HRVATE NAJJAČE DO SADA: Sve su to Srbi
» Mladi Srbi najmanje vole Albance pa Hrvate i Bugare
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
» DAČIĆ PONIZIO HRVATE NAJJAČE DO SADA: Sve su to Srbi
» Mladi Srbi najmanje vole Albance pa Hrvate i Bugare
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
Page 2 of 2