Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
Page 1 of 1
Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
http://www.net.hr/danas/svijet/srbin-na-facebooku-napisao-je-srbi-koji-navijaju-za-hrvate-neka-se-sami-izbrisu-s-liste-mojih-prijatelja-pa-dobio-urnebesan-odgovor/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
zato si dobio neke nove prijatelje stazica,pupavog,pusica
2015-09-08
Re: Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
cuj sendvicaru bolej s ezabrini za svog predjednika vucica taj nece prezivjeti ako postanemo svjetski prvaci..tko ce ti davati nove sendvice-dacic,vulin,šeki
2015-09-08
Nejebica je gladna stvar
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vlada
'To vam je Srbija.Ludak Suljo naredio da se navija protiv Hrvatske i navija se.Samo u Srbiji'
'To vam je Srbija.Ludak Suljo naredio da se navija protiv Hrvatske i navija se.Samo u Srbiji'
2015-09-08
Glupan, pa normalno je da Srbi navijaju za Hrvatsku a i da igra Srbija, Hrvati za Srbiju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Peđa
'Za đubretara je veci smak sveta ako ce Hrvati da postanu prvaci sveta nego da Kosovo postane drzava.Ako se to desi ova budala od nazovi predsednika moze zajedno sa onim ludakom gazdom Seseljom izvrsiti samoubistvo'.
'Za đubretara je veci smak sveta ako ce Hrvati da postanu prvaci sveta nego da Kosovo postane drzava.Ako se to desi ova budala od nazovi predsednika moze zajedno sa onim ludakom gazdom Seseljom izvrsiti samoubistvo'.
2015-09-08
Sneska
'I kako nakon izjava kretencina Vucica o snsovskih smecara,radikale ne nabrajam jer im je to u opisu posla,mozemo da trazimo od Hrvata kad budemo mi bili u prilici da ostvarimo velik uspeh da nas podrze.Ja bi na mestu hrvatskih vlasti zbog ovih ruznih vređanja i medija u Srbiji pod kontrolom kretencine od predsednika i njegovih izjava prekinula svaki odnos sa srbijom.Ovo ej neverovatno,ovakvi ispadi ljubomore,vređanja ja to nisam nigde videla.Komsije ce sad zbog ovog svega itekako da se motivisu da grizu protiv nas ako se susretnemo u nekim mecevima reprezentacija'.
'I kako nakon izjava kretencina Vucica o snsovskih smecara,radikale ne nabrajam jer im je to u opisu posla,mozemo da trazimo od Hrvata kad budemo mi bili u prilici da ostvarimo velik uspeh da nas podrze.Ja bi na mestu hrvatskih vlasti zbog ovih ruznih vređanja i medija u Srbiji pod kontrolom kretencine od predsednika i njegovih izjava prekinula svaki odnos sa srbijom.Ovo ej neverovatno,ovakvi ispadi ljubomore,vređanja ja to nisam nigde videla.Komsije ce sad zbog ovog svega itekako da se motivisu da grizu protiv nas ako se susretnemo u nekim mecevima reprezentacija'.
2015-09-08
normalno je da navijaš za nekoga a ne protiv nekoga ali ovo što srblji i bošnje rade to je van svake pameti, kmečanje na 110% posto. U principu je i bolje tako, nema lažne ljubavi i nek se svako drži svog dvorišta kad već nisu normalniepikur37 wrote:Glupan, pa normalno je da Srbi navijaju za Hrvatsku a i da igra Srbija, Hrvati za Srbiju.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
pa bošnje i ne bas toliko koliko ovi u srbiji...ovi stavrno nisu normalni..ako bi psotali svjetski prvaci ne bi me cudilo d aonaj luđak Suljo ne napravi neku pizdariju..a mi imamo savrsen sada razlog da ih otpilimo dok im ej ovakva vlast na celu..pazi malo predjsednik srbije u bijesu prijeti svakom tko navija za hravtsku mislim tu na srbe u srbiji...pa i nacionalnoj televiziji..otvoreno agitira i trazi da svi navijau protiv hrvatske...jebote ovaj nas rezultat je napravio jos nesto dobro i neocekivano..razgolitio do kraja vucica i dokazao da vuk dlaku mjenja ali cud nikadatre wrote:normalno je da navijaš za nekoga a ne protiv nekoga ali ovo što srblji i bošnje rade to je van svake pameti, kmečanje na 110% posto. U principu je i bolje tako, nema lažne ljubavi i nek se svako drži svog dvorišta kad već nisu normalniepikur37 wrote:Glupan, pa normalno je da Srbi navijaju za Hrvatsku a i da igra Srbija, Hrvati za Srbiju.
2015-09-08
ako budu ovi iz brisela nas kritizirali sto ne zelimo sa ovima imati politicke odnose pokazati im naslove i komentare srpskih medija..izjave vucica i drugih politicara u srbiji..i ende..
2015-09-08
daj onaj mali iz rijeke mu je zavukao šamar i ako to nije bilo dovoljno onda ga jebaji.vuksadinare wrote:pa bošnje i ne bas toliko koliko ovi u srbiji...ovi stavrno nisu normalni..ako bi psotali svjetski prvaci ne bi me cudilo d aonaj luđak Suljo ne napravi neku pizdariju..a mi imamo savrsen sada razlog da ih otpilimo dok im ej ovakva vlast na celu..pazi malo predjsednik srbije u bijesu prijeti svakom tko navija za hravtsku mislim tu na srbe u srbiji...pa i nacionalnoj televiziji..otvoreno agitira i trazi da svi navijau protiv hrvatske...jebote ovaj nas rezultat je napravio jos nesto dobro i neocekivano..razgolitio do kraja vucica i dokazao da vuk dlaku mjenja ali cud nikadatre wrote:normalno je da navijaš za nekoga a ne protiv nekoga ali ovo što srblji i bošnje rade to je van svake pameti, kmečanje na 110% posto. U principu je i bolje tako, nema lažne ljubavi i nek se svako drži svog dvorišta kad već nisu normalniepikur37 wrote:Glupan, pa normalno je da Srbi navijaju za Hrvatsku a i da igra Srbija, Hrvati za Srbiju.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
zaboravilo se ili neki nisu znali d aje Suljo u maldosti bio extremni pripadnik delija zvezdine navijacke grupe..i d ase nerjetko u medijima hvalio da ej bio sudionikom nereda u maximiru 13.5.1990 i da se ponosi time..dakel sve isto bi ponovio da se opet nađe u prilici..dakle samo debil i zlonamjeran je mogao vjerovati d as etaj lik Suljo u osnovi promjenio..i da ne glumi...tre wrote:daj onaj mali iz rijeke mu je zavukao šamar i ako to nije bilo dovoljno onda ga jebaji.vuksadinare wrote:pa bošnje i ne bas toliko koliko ovi u srbiji...ovi stavrno nisu normalni..ako bi psotali svjetski prvaci ne bi me cudilo d aonaj luđak Suljo ne napravi neku pizdariju..a mi imamo savrsen sada razlog da ih otpilimo dok im ej ovakva vlast na celu..pazi malo predjsednik srbije u bijesu prijeti svakom tko navija za hravtsku mislim tu na srbe u srbiji...pa i nacionalnoj televiziji..otvoreno agitira i trazi da svi navijau protiv hrvatske...jebote ovaj nas rezultat je napravio jos nesto dobro i neocekivano..razgolitio do kraja vucica i dokazao da vuk dlaku mjenja ali cud nikadatre wrote:normalno je da navijaš za nekoga a ne protiv nekoga ali ovo što srblji i bošnje rade to je van svake pameti, kmečanje na 110% posto. U principu je i bolje tako, nema lažne ljubavi i nek se svako drži svog dvorišta kad već nisu normalniepikur37 wrote:Glupan, pa normalno je da Srbi navijaju za Hrvatsku a i da igra Srbija, Hrvati za Srbiju.
2015-09-08
...ali uvijek neki događaj u konacnici istjera cistac na vidjelo..i srecom ovaj put je to ucinila reprezentacija....
2015-09-08
pa nije to problem vidjeti kad im nosine vire konstantno u našem dvorištuvuksadinare wrote:...ali uvijek neki događaj u konacnici istjera cistac na vidjelo..i srecom ovaj put je to ucinila reprezentacija....
Šandor Winnetou-
2017-12-31
da..ali uvijek oni onda ovo ono...ovdje su bas otvoreno pokazali bez cimanja i skretanja tko su i sto sutre wrote:pa nije to problem vidjeti kad im nosine vire konstantno u našem dvorištuvuksadinare wrote:...ali uvijek neki događaj u konacnici istjera cistac na vidjelo..i srecom ovaj put je to ucinila reprezentacija....
2015-09-08
Možda znak za naivce, ko se sa njima klao taj zna da tu nema ni poštenja ni dostojanstva kolko je crno ispod nokta. Ta ista ekipa koja sada vlada srbijom je kompletno bila uključena u ratove od RH pa do kosova i jadan je onaj koji misli da se nešto u njihovom mentalnom sklopu kao i sklopu nacije koja ih bira nešto promjenilo.vuksadinare wrote:da..ali uvijek oni onda ovo ono...ovdje su bas otvoreno pokazali bez cimanja i skretanja tko su i sto sutre wrote:pa nije to problem vidjeti kad im nosine vire konstantno u našem dvorištuvuksadinare wrote:...ali uvijek neki događaj u konacnici istjera cistac na vidjelo..i srecom ovaj put je to ucinila reprezentacija....
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tocno..samo su odijela promjenili,zalizali kosu i dobili desetak sijedih vlasi i par bora...ostalo je ostalo isto...ali ratoborni su u tri picke materine i to ej ono sto nije dobro...a srbin kad je ratoboran znaci i problem po ustaljenom obrascu...tu normalnijeg odnosa vise nema...mada realno kad gledas vecina onih iz vlasti i oprbe imali su svoje uloge i sa kraja soamdesetih i narocito devdesetih...nema tu mnogo novih likova...a i ako ih ima oni su definitivno pdo utjecajem ovih pa eto sve ostalo opet istotre wrote:Možda znak za naivce, ko se sa njima klao taj zna da tu nema ni poštenja ni dostojanstva kolko je crno ispod nokta. Ta ista ekipa koja sada vlada srbijom je kompletno bila uključena u ratove od RH pa do kosova i jadan je onaj koji misli da se nešto u njihovom mentalnom sklopu kao i sklopu nacije koja ih bira nešto promjenilo.vuksadinare wrote:da..ali uvijek oni onda ovo ono...ovdje su bas otvoreno pokazali bez cimanja i skretanja tko su i sto sutre wrote:pa nije to problem vidjeti kad im nosine vire konstantno u našem dvorištuvuksadinare wrote:...ali uvijek neki događaj u konacnici istjera cistac na vidjelo..i srecom ovaj put je to ucinila reprezentacija....
2015-09-08
Jupiter Bem je personifikacija prosječnog Srbina.
Guest- Guest
Pa je, nisu samo oni u glavnoj ulozi nego i 99% srpskog parlamenta a to jasno pokazuje u kom smjeru ide srbijakofein wrote:Jupiter Bem je personifikacija prosječnog Srbina.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Similar topics
» Susjedi neka prestanu BiH kroatizirati i srbizirati. Bosna i Hercegovina postoji i postojati će. Svi koji je negiraju i koji je ne vole neka idu iz ove zemlje
» Argentinac koji igra za Crvenu zvezdu:'Srbi ne mogu ni cuti za Hrvate,rivalstvo prelazi sportske okvire'
» Tuzla: Hrvate maltretiraju, incidenti su svakodnevni, životi mojih najmilijih su ugroženi
» Šešelj:Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim-NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE
» Navijaju protiv Hrvatske:'za svaki gol koji prime Hrvatska i Albanija 5% popusta'
» Argentinac koji igra za Crvenu zvezdu:'Srbi ne mogu ni cuti za Hrvate,rivalstvo prelazi sportske okvire'
» Tuzla: Hrvate maltretiraju, incidenti su svakodnevni, životi mojih najmilijih su ugroženi
» Šešelj:Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim-NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE
» Navijaju protiv Hrvatske:'za svaki gol koji prime Hrvatska i Albanija 5% popusta'
Page 1 of 1