Srbi nevidljivim valovima truju Hrvate
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbi nevidljivim valovima truju Hrvate
Srbija odašiljanjem elektromagnetskih valova preko uređaja nazvanog EMP izluđuje građane Hrvatske i Bosne i Hercegovine; potiče iseljavanje mladih, opću depresiju, mržnju i netoleranciju, valovi posebno negativno djeluju na Ustavni sud pa ukidaju pravomoćne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalce, a osuđuju i zatvaraju nevine, pogotovo branitelje Domovinskog rata! I sve one koji se usprotive zlu", tvrdi na stranicama Hrvatske akademske zajednice domovine i dijaspore – HAZUD-a autor članka Zdenko Tibold, koji za potvrdu svoje teorije daje i jednostavan dokaz.
"Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz 'kontrole uma' i 'ispranih mozgova'!" otkriva.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/315786/tuman-markac-gotovina-i-brojni-uglednici-clanovi-udruge-koja-tvrdi-srbi-nevidljivim-valovima-truju-hrvate-i-poticu-iseljavanje
"Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz 'kontrole uma' i 'ispranih mozgova'!" otkriva.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/315786/tuman-markac-gotovina-i-brojni-uglednici-clanovi-udruge-koja-tvrdi-srbi-nevidljivim-valovima-truju-hrvate-i-poticu-iseljavanje
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Srbi nevidljivim valovima truju Hrvate
hahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
"Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz 'kontrole uma' i 'ispranih mozgova'!"
Mislim da bi ponudom bolje alternative lik i djelo druga Broza davno izbljedilo, al konkurencija je da ne kazem u golom kurcu.
Mislim da bi ponudom bolje alternative lik i djelo druga Broza davno izbljedilo, al konkurencija je da ne kazem u golom kurcu.
omni-
2014-04-12
hrvatska nejac uzvraca udarac
2014-04-12
Negdje na Zlatiboru
Naucna stanica za proucavanje migracija kod balkanskih naroda
Naucna stanica za proucavanje migracija kod balkanskih naroda
debotoijusto wrote:Srbija odašiljanjem elektromagnetskih valova preko uređaja nazvanog EMP izluđuje građane Hrvatske i Bosne i Hercegovine; potiče iseljavanje mladih, opću depresiju, mržnju i netoleranciju, valovi posebno negativno djeluju na Ustavni sud pa ukidaju pravomoćne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalce, a osuđuju i zatvaraju nevine, pogotovo branitelje Domovinskog rata! I sve one koji se usprotive zlu", tvrdi na stranicama Hrvatske akademske zajednice domovine i dijaspore – HAZUD-a autor članka Zdenko Tibold, koji za potvrdu svoje teorije daje i jednostavan dokaz.
Kažem ja da je na djelu udbo-srpska zavjera, sva sreća da su karamrle i hasanče na poziciji oni će nas spasiti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
to marcel piše pod pseudonimom...drma mu se u firmi pod dupetom, pa se snalazi
Guest- Guest
Sumnjam da bi se Marčelo bavio tim materijalom. Od forumaša mislim da bi sličan članak mogao napisati Vuk sa Dinare sinuće sloboda.Noor wrote:jastreb wrote:Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Sumnjam da bi se Marčelo bavio tim materijalom. Od forumaša mislim da bi sličan članak mogao napisati Vuk sa Dinare sinuće sloboda.Noor wrote:jastreb wrote:Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
sila ne pita
Guest- Guest
gustan ga citat , jos pozovem ekipu pa se dobro zavaljamo od smijehajastreb wrote:Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
2014-04-12
gustan ga citat , jos pozovem ekipu pa se dobro zavaljamo od smijehajastreb wrote:Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
2014-04-12
jastreb wrote:Sumnjam da bi se Marčelo bavio tim materijalom. Od forumaša mislim da bi sličan članak mogao napisati Vuk sa Dinare sinuće sloboda.Noor wrote:jastreb wrote:Tko je autor članka Icke,Z.K. ili Tvrtko Dolić?
da ovo je rukopis vuka sa dinare
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
rijesenje za napad istocnih susjeda , nemogu nam nista ,djaba trose strujuYehudi wrote:
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbi opet hapse Hrvate
» DAČIĆ PONIZIO HRVATE NAJJAČE DO SADA: Sve su to Srbi
» Mladi Srbi najmanje vole Albance pa Hrvate i Bugare
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
» DAČIĆ PONIZIO HRVATE NAJJAČE DO SADA: Sve su to Srbi
» Mladi Srbi najmanje vole Albance pa Hrvate i Bugare
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
Page 1 of 2