Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
Prije 10-tak godina jedan se stari prdonja,nekakav šef sale,spandžao sa jednom malom od KŽ.
Na kraju je završio u ćorku-zbog silovanja.
Pa ti misli.
Na kraju je završio u ćorku-zbog silovanja.
Pa ti misli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
vuksadinare wrote:ti bi se tako igrala....dođi bitchEva wrote:vuksadinare wrote:oces da case lete...taman sam raspolozen...đido vamo da ti dam samarEva wrote:vuksadinare wrote:
..o's i ti porciju..?...danas sam grrrrr
Odlično, Longi mi je pobjegao s ražnja, uskoči.
Smiri doživljaj, jer ćeš opet u podrum i u lance.
Ne, nego ovako.
Guest- Guest
...moze.....ajde bitch..to ej sve sto imas...slabo je to...Eva wrote:vuksadinare wrote:ti bi se tako igrala....dođi bitchEva wrote:vuksadinare wrote:oces da case lete...taman sam raspolozen...đido vamo da ti dam samarEva wrote:
Odlično, Longi mi je pobjegao s ražnja, uskoči.
Smiri doživljaj, jer ćeš opet u podrum i u lance.
Ne, nego ovako.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma,pusti ga..do'ce maca na vratanca ;-)Eva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
2014-04-12
Jel koja kad izmlatila i vezala?
Guest- Guest
rekao sam da cu ti se sutra ispricati...i pasti ti pred koljena...danas sam zvijer....grrrr....danas je dan za obostrana samaranja..IvyTeasdale wrote:ma,pusti ga..do'ce maca na vratanca ;-)Eva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
2015-09-08
jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
2015-09-08
vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
Mišljenja sam da bi i tebe Ana pospremila kak je Karamarka. Za dlaku si izbjegao
Last edited by Eva on 13/6/2016, 14:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
nisi ti sve probao...
Guest- Guest
....ja takve pospremam u arhivu....mene zanimaju one sa kuhacom...to je neispitan teren...Eva wrote:vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
Mišljenja sam da bi i tebe Ana pospremila kak je Karamarka. Za dlaku si izbjegao
2015-09-08
Ti jesi?Noor wrote:vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
nisi ti sve probao...
..dobro..stolce nisam...Noor wrote:vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
nisi ti sve probao...
2015-09-08
.....volim zene koje se znaju i pošorat...onda ej strast puno bolja i veca....nakon dobre šore...Eva wrote:A možda i nisi.
2015-09-08
Stanojko wrote:Ti jesi?Noor wrote:vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
nisi ti sve probao...
ja sam dobra
Guest- Guest
I ja sam dobarNoor wrote:Stanojko wrote:Ti jesi?Noor wrote:vuksadinare wrote:jos se takva nije rodila..ali da su prema meni letjele case,flase,pinjuri..jesuEva wrote:Jel koja kad izmlatila i vezala?
nisi ti sve probao...
ja sam dobra
...dobrica cosic..
2015-09-08
Ti kojote da cutis. Volis sado-mazo i sorku sa zenama... Nisi dobar.
....pa to ej to..ti samo slinis...a ni's od toga nemasStanojko wrote:Ti kojote da cutis. Volis sado-mazo i sorku sa zenama... Nisi dobar.
2015-09-08
Ja slinim samo za Kajom...vuksadinare wrote:....pa to ej to..ti samo slinis...a ni's od toga nemasStanojko wrote:Ti kojote da cutis. Volis sado-mazo i sorku sa zenama... Nisi dobar.
aha...kaja ce ti perje rascerupat..ona voli cvrstu ruku..pravog ratobornog petlaStanojko wrote:Ja slinim samo za Kajom...vuksadinare wrote:....pa to ej to..ti samo slinis...a ni's od toga nemasStanojko wrote:Ti kojote da cutis. Volis sado-mazo i sorku sa zenama... Nisi dobar.
2015-09-08
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» IZBJEGLI SRBI: “Oluja” je brzo prošla, pakao je počeo tek kad smo došli u Srbiju4
» Zbog srpskog generala koji je negirao genocid poceo progon Srba.Incko ostavio pakao u Bosni
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
» Zbog srpskog generala koji je negirao genocid poceo progon Srba.Incko ostavio pakao u Bosni
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
Page 4 of 6