Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
mislim da to muškarci neNoor wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:...mogu da se oprostim sa sexom...Eva wrote:Stanojko wrote:
E pa `bem mu misa, ne moz` bas da biras! Kad ti se neko svidi, nema tu... :)
Ubuduće u takvim situacijama misli usredotoči na lice svoje punice i kada si ju vizualiziraš ...
Nema jače kontracepcije ni prevencije.
vele da ima...vikleri na glavi
bi ni primijetili..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
Noor wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:...mogu da se oprostim sa sexom...Eva wrote:Stanojko wrote:
E pa `bem mu misa, ne moz` bas da biras! Kad ti se neko svidi, nema tu... :)
Ubuduće u takvim situacijama misli usredotoči na lice svoje punice i kada si ju vizualiziraš ...
Nema jače kontracepcije ni prevencije.
vele da ima...vikleri na glavi
Guest- Guest
...je...da...a di je ona godine idu a ja vjecno mlada...IvyTeasdale wrote:s čim?s godinama?naravno da imam, idem starija kao i ostali..vuksadinare wrote:sto imas iskustva sa time?IvyTeasdale wrote:Nije baš da nemaju, ajde..vuksadinare wrote:..godine nemaju veze s iskustvom...tko zna sutjet..o ljubavnoj vezi nije najebo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to u duši..i ne lažem..vuksadinare wrote:...je...da...a di je ona godine idu a ja vjecno mlada...IvyTeasdale wrote:s čim?s godinama?naravno da imam, idem starija kao i ostali..vuksadinare wrote:sto imas iskustva sa time?IvyTeasdale wrote:Nije baš da nemaju, ajde..vuksadinare wrote:..godine nemaju veze s iskustvom...tko zna sutjet..o ljubavnoj vezi nije najebo...
2014-04-12
...pusti to...IvyTeasdale wrote:to u duši..i ne lažem..vuksadinare wrote:...je...da...a di je ona godine idu a ja vjecno mlada...IvyTeasdale wrote:s čim?s godinama?naravno da imam, idem starija kao i ostali..vuksadinare wrote:sto imas iskustva sa time?IvyTeasdale wrote:
Nije baš da nemaju, ajde..
2015-09-08
kako pusti..tebi jednako mrtvo puhalo i živahna ženskica, onda..vuče, razočarao si me..vuksadinare wrote:...pusti to...IvyTeasdale wrote:to u duši..i ne lažem..vuksadinare wrote:...je...da...a di je ona godine idu a ja vjecno mlada...IvyTeasdale wrote:s čim?s godinama?naravno da imam, idem starija kao i ostali..vuksadinare wrote:
sto imas iskustva sa time?
2014-04-12
..boli me quratz sto ti mislis i jesi li razocarana...moja stvar volim li mrtvo puhalo ili atraktivnu koku..ne znam u koju kategoriju ti spadasIvyTeasdale wrote:kako pusti..tebi jednako mrtvo puhalo i živahna ženskica, onda..vuče, razočarao si me..vuksadinare wrote:...pusti to...IvyTeasdale wrote:to u duši..i ne lažem..vuksadinare wrote:...je...da...a di je ona godine idu a ja vjecno mlada...IvyTeasdale wrote:
s čim?s godinama?naravno da imam, idem starija kao i ostali..
2015-09-08
vidim da si fino raspoložen i sveukupno vrlo fin..
2014-04-12
..tako ej danas.....sutra cu ti se ispricatIvyTeasdale wrote:vidim da si fino raspoložen i sveukupno vrlo fin..
2015-09-08
Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
Guest- Guest
c,cc,c,c...Nije ni cudo sto cure begaju ovamo...vuksadinare wrote:..boli me quratz sto ti mislis i jesi li razocarana...moja stvar volim li mrtvo puhalo ili atraktivnu koku..ne znam u koju kategoriju ti spadasIvyTeasdale wrote:kako pusti..tebi jednako mrtvo puhalo i živahna ženskica, onda..vuče, razočarao si me..vuksadinare wrote:...pusti to...IvyTeasdale wrote:to u duši..i ne lažem..vuksadinare wrote:
...je...da...a di je ona godine idu a ja vjecno mlada...
..o's i ti porciju..?...danas sam grrrrrEva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
2015-09-08
..tebi?....ahahahhaha...folerStanojko wrote:c,cc,c,c...Nije ni cudo sto cure begaju ovamo...vuksadinare wrote:..boli me quratz sto ti mislis i jesi li razocarana...moja stvar volim li mrtvo puhalo ili atraktivnu koku..ne znam u koju kategoriju ti spadasIvyTeasdale wrote:kako pusti..tebi jednako mrtvo puhalo i živahna ženskica, onda..vuče, razočarao si me..vuksadinare wrote:...pusti to...IvyTeasdale wrote:
to u duši..i ne lažem..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..o's i ti porciju..?...danas sam grrrrrEva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
Odlično, Longi mi je pobjegao s ražnja, uskoči.
Guest- Guest
oces da case lete...taman sam raspolozen...đido vamo da ti dam samarEva wrote:vuksadinare wrote:..o's i ti porciju..?...danas sam grrrrrEva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
2015-09-08
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:..tebi?....ahahahhaha...folerStanojko wrote:c,cc,c,c...Nije ni cudo sto cure begaju ovamo...vuksadinare wrote:..boli me quratz sto ti mislis i jesi li razocarana...moja stvar volim li mrtvo puhalo ili atraktivnu koku..ne znam u koju kategoriju ti spadasIvyTeasdale wrote:kako pusti..tebi jednako mrtvo puhalo i živahna ženskica, onda..vuče, razočarao si me..vuksadinare wrote:
...pusti to...
Pa viš da se otkrio da je dok je radila u EPH u BG ševio Karamarkovu Anu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:oces da case lete...taman sam raspolozen...đido vamo da ti dam samarEva wrote:vuksadinare wrote:..o's i ti porciju..?...danas sam grrrrrEva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
Smiri doživljaj, jer ćeš opet u podrum i u lance.
Guest- Guest
ti bi se tako igrala....dođi bitchEva wrote:vuksadinare wrote:oces da case lete...taman sam raspolozen...đido vamo da ti dam samarEva wrote:vuksadinare wrote:..o's i ti porciju..?...danas sam grrrrrEva wrote:Furaš se na Longija, ha Vučino? Sam imaš sreće jer je Megi pristojna, a i nekak mi smrdi da si zato i hrabar.
Smiri doživljaj, jer ćeš opet u podrum i u lance.
2015-09-08
Pa gde si bre ti mala!?kaja_333 wrote:kreten
Prije 10-tak godina jedan se stari prdonja,nekakav šef sale,spandžao sa jednom malom od KŽ.
Na kraju je završio u ćorku-zbog silovanja.
Pa ti misli.
Na kraju je završio u ćorku-zbog silovanja.
Pa ti misli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» IZBJEGLI SRBI: “Oluja” je brzo prošla, pakao je počeo tek kad smo došli u Srbiju4
» Zbog srpskog generala koji je negirao genocid poceo progon Srba.Incko ostavio pakao u Bosni
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
» Zbog srpskog generala koji je negirao genocid poceo progon Srba.Incko ostavio pakao u Bosni
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
Page 3 of 6