Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
cuj vucinu a jes lukav, vuce, da ti nijesi lisac a, prvo naljutis zensku a onda se fino izvines i hop a, :D
morat cu tu taktiku spremit u arsenal za barenje :D
morat cu tu taktiku spremit u arsenal za barenje :D
Re: Hi,hi...Radnica iz Križevaca:Odbila sam seks sa direktorom.Tada je počeo pakao
nije to odanost, neznam kak da to objasnimIvyTeasdale wrote:duznost uvijek prije svega..;-)Leviathan2 wrote:njet, kao instruktor nemam nis placeno, to je duznost :)IvyTeasdale wrote:Dobijas vecu lovu po satu kad si mentor ? :-)
pa ti si odan,levi 8-)
Ma i mene nekad strefi nervoza..jucer sam popio malo vise...pa danss glavobojlja i manjak samokontrole a jos si me bocnula..i eto vragaIvyTeasdale wrote:nisi me napao,samo si bio neugodan..sve ok,nema zle krvi..no,ako se ponovi..sve znas..@_@vuksadinare wrote:Ivy oprosti sto sam te napao popodne..ma neka nervoza me prala ...hladnom krpom sam dobio po glavi...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
budes li se ugledao u vuka,daleko ces stici ;D
2014-04-12
A sto sad fali meni?...mozda sam malo ofenzivniji.....otvoreniji...ali kako je jednom rekao pok.muhamed ali...'ja sam macka a ti mis...pojedime ako mozes'IvyTeasdale wrote:budes li se ugledao u vuka,daleko ces stici ;D
2015-09-08
radna etika..odgovornost ;-)Leviathan2 wrote:nije to odanost, neznam kak da to objasnimIvyTeasdale wrote:duznost uvijek prije svega..;-)Leviathan2 wrote:njet, kao instruktor nemam nis placeno, to je duznost :)IvyTeasdale wrote:Dobijas vecu lovu po satu kad si mentor ? :-)
pa ti si odan,levi 8-)
2014-04-12
nisam ni rekla da ti nesto fali :-)vuksadinare wrote:A sto sad fali meni?...mozda sam malo ofenzivniji.....otvoreniji...ali kako je jednom rekao pok.muhamed ali...'ja sam macka a ti mis...pojedime ako mozes'IvyTeasdale wrote:budes li se ugledao u vuka,daleko ces stici ;D
2014-04-12
Pa malo mi je sa dozom cinizma zazvucalo 'ugledaj se na vuka daleko ces stici'...no dobro...ako ti kazes da mi ne fali..onda sve 5IvyTeasdale wrote:nisam ni rekla da ti nesto fali :-)vuksadinare wrote:A sto sad fali meni?...mozda sam malo ofenzivniji.....otvoreniji...ali kako je jednom rekao pok.muhamed ali...'ja sam macka a ti mis...pojedime ako mozes'IvyTeasdale wrote:budes li se ugledao u vuka,daleko ces stici ;D
2015-09-08
Tu sam vise zezala levija,nego tebe..8-)
2014-04-12
nesto kao odgovornost, uvijek mogu reci necu al svjestan si da ako ne napravis to sto treba automatski fali dio u mozaikuIvyTeasdale wrote:radna etika..odgovornost ;-)Leviathan2 wrote:nije to odanost, neznam kak da to objasnimIvyTeasdale wrote:duznost uvijek prije svega..;-)Leviathan2 wrote:njet, kao instruktor nemam nis placeno, to je duznost :)IvyTeasdale wrote:Dobijas vecu lovu po satu kad si mentor ? :-)
pa ti si odan,levi 8-)
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» IZBJEGLI SRBI: “Oluja” je brzo prošla, pakao je počeo tek kad smo došli u Srbiju4
» Zbog srpskog generala koji je negirao genocid poceo progon Srba.Incko ostavio pakao u Bosni
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
» Zbog srpskog generala koji je negirao genocid poceo progon Srba.Incko ostavio pakao u Bosni
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
Page 6 of 6