Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Ajde Longi dosta spamanja, koliko puta te moram upozoravati?
Guest- Guest
Re: Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Što činiš,čini brzo.Starhemberg wrote:Ajde Longi dosta spamanja, koliko puta te moram upozoravati?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Owo je pozitiwno. Dobre wibracije. Prwo moraju priznat da ne znaju a onda kad čuju odgowor same će se lupit po ćelu i reč : ajme jesam glupa.Starhemberg wrote:Ajde Longi dosta spamanja, koliko puta te moram upozoravati?
Pusti , naučit će nešto. Nije ništa negatiwno.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Šteta jer isti mentalni obrazac obnjašava toliku zaluđenost u religijskom fanatizmu .....a šta je vezano uz ovu temu,Starhemberg wrote:Dosta.
2014-04-11
Ostat ćete u neznanju jer vam je ego jaci od vas. Teško je reč da se ne zna. Nisu svi religijski fanatici agresivni al su svi zaljubljeni. Netko u Isusa netko u Muhameda netko u šta ja znam totem majmuma koji predstavlja Boga. U cemu je trik ?
Eto vratio sam se na temu jer meni je ovo u malom prstu i znam osnovu pa mogu ovo pitanje postavit na miljon nacina al ako ne znaš .....onda ne znaš.
Imamo jednog Omara koji uđe u neku đamiju , postane jako religiozan , Muhamed i/il Alah mu je ono ....zaljubljen je do ušiju u njega ....eto ovaj je konkretno bio i agresivan al ne mora to bit tako može bit samo religijski fanatik.
U cemu je trik ? Zašto su zaljubljeni u ove osobe ( bilo koje jer imamo i po Indiji sekti i drugdje al svi imaju kult licnosti bilo da je to osoba ili Bog ).
Koji je prvi korak ka pranju mozga kod religijskog fanatizma ?
Eto vratio sam se na temu jer meni je ovo u malom prstu i znam osnovu pa mogu ovo pitanje postavit na miljon nacina al ako ne znaš .....onda ne znaš.
Imamo jednog Omara koji uđe u neku đamiju , postane jako religiozan , Muhamed i/il Alah mu je ono ....zaljubljen je do ušiju u njega ....eto ovaj je konkretno bio i agresivan al ne mora to bit tako može bit samo religijski fanatik.
U cemu je trik ? Zašto su zaljubljeni u ove osobe ( bilo koje jer imamo i po Indiji sekti i drugdje al svi imaju kult licnosti bilo da je to osoba ili Bog ).
2014-04-11
Znam da ne znate , dat ću vam odgovor a onda cete shvatit zašto ja imam ćin galaktickog zapovijednika a ne vi.
Odgowor je : NE POZNAJE OSOBU.
Religijski fanatik ne smije poznawati swoje božanstwo.
Razlika između zaljubljenosti i ljubawi je : ne poznaješ osobu.
Vidite kako je to jednostawan odgovor.
MOĆ JEDNOSTAVNOSTI.
Odgowor je : NE POZNAJE OSOBU.
Religijski fanatik ne smije poznawati swoje božanstwo.
Razlika između zaljubljenosti i ljubawi je : ne poznaješ osobu.
Vidite kako je to jednostawan odgovor.
MOĆ JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
Uvijek se poslije ovakvih slucajeva ispostavi da je ovaj ili onaj imao kontakt s ovim ili onim, sve u svemu vise manje svi poznati. 10 minuta napravit listu za odstjel, dan dva otvorit sezonu lova, poredat lovinu na ulici, uslikat, bagerom zatrpat pa rec izvolte sljedecoj turi.
omni-
2014-04-12
RayMabus wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=uuipt15s08c
https://www.youtube.com/watch?v=0iyCPDHplq8
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Dosta.
dopizdilo ti, a?
Nek odmori malo.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Dosta.
dopizdilo ti, a?
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nek odmori malo.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Dosta.
dopizdilo ti, a?
Svaka čast! Jer onog ludila je bilo već previše.
A tek oni monolozi!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
longi mi je as.. krene neka tema.. bude rasprava.. dodje longi.. onda na 2-3 stranice njegovi monolozi o ženama.. i nitko više ništa ne piše :D i na kraju potpis Trpaj :D
Guest- Guest
Je ali ćaća ima veze sa CIA-om i Talibanima te se kandidira za predsjednika Afganistana hehehehe pa ovo je od tragedije postala komedija, da a sin mu pobio gomileomni wrote:Uvijek se poslije ovakvih slucajeva ispostavi da je ovaj ili onaj imao kontakt s ovim ili onim, sve u svemu vise manje svi poznati. 10 minuta napravit listu za odstjel, dan dva otvorit sezonu lova, poredat lovinu na ulici, uslikat, bagerom zatrpat pa rec izvolte sljedecoj turi.
Kermit-
2014-04-17
U Americi bandijere na pola koplja i dan žalosti.
Kad je dan žalosti u RH
Kad je dan žalosti u RH
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
najjača stvar što muslimani nikada neće napasti teroristički crkvu ili tako nešto.. nego udri po pederima koji 90% njih podržavaju "otvorene granice, socijalizam, multikulturalizam, islam" itd :D
kako je život ironičan
kako je život ironičan
Guest- Guest
Yoda...zemo..jel istina da te oce zbarit evva.....tu te stalno spominje...zena ce izdahnut...daj joj se javi...ili zbari to ili odjebi..stalno yoda ovo yoda onopreko_vode_do_slobode wrote:najjača stvar što muslimani nikada neće napasti teroristički crkvu ili tako nešto.. nego udri po pederima koji 90% njih podržavaju "otvorene granice, socijalizam, multikulturalizam, islam" itd :D
kako je život ironičan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kermit-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otac-krvnika-iz-sada-bio-je-dobar-sin-nije-smio-napasti-gayeve-jer-ce-ih-ionako-bog-kazniti/899456.aspx
hahaahha naruga im se..
Otac krvnika iz SAD-a: Bio je dobar sin, nije smio napasti gayeve jer će ih ionako Bog kazniti
hahaahha naruga im se..
Otac krvnika iz SAD-a: Bio je dobar sin, nije smio napasti gayeve jer će ih ionako Bog kazniti
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:najjača stvar što muslimani nikada neće napasti teroristički crkvu ili tako nešto..
nego udri po pederima koji 90% njih podržavaju "otvorene granice, socijalizam ( KAPITALIZAM ), multikulturalizam, islam" itd :D
kako je život ironičan
Dobar
2014-04-20
preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/otac-krvnika-iz-sada-bio-je-dobar-sin-nije-smio-napasti-gayeve-jer-ce-ih-ionako-bog-kazniti/899456.aspx
hahaahha naruga im se..
A baš
2014-04-20
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» EKSKLUZIVNO! OFICIR SA SNIMKA RADIO ZA HRVATE! Šokantni detalji špijunske afere! Evo ko ga je SNIMIO!
» Novi detalji o terorističkoj koaliciji
» Cnogorac koji je prošle nedelje uhapšen u Nemačkoj povezan sa napadom u Parizu
» Crna Gora: Novi detalji istrage u pripremi terorističkih napada
» NOVI DETALJI CROBAROMETRA Predsjednica najpopularnija, donosimo i top listu najomraženijih
» Novi detalji o terorističkoj koaliciji
» Cnogorac koji je prošle nedelje uhapšen u Nemačkoj povezan sa napadom u Parizu
» Crna Gora: Novi detalji istrage u pripremi terorističkih napada
» NOVI DETALJI CROBAROMETRA Predsjednica najpopularnija, donosimo i top listu najomraženijih
Page 4 of 7