Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Tatica u Vošigotnu prima upute
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
asilovski wrote:Čuj relgija mira ili ne ali svuda brate CIA-a samo što mu nisu organizirali momačku za 72 djeviceEva wrote:Pa i nije sumnjivo. Jer tko bi to očekivao od religije mira?
Stoljetna tradicija. Pa i Indijance su pospremili u rezervate, tak misle i ove.
Guest- Guest
Samo trpaj.
Multikulti.
Omar.
Trpaj.
Dok vam svima ovi ne prislone pištolj na glavu i ne opale ništa necete shvatit.
PRIJETNJA JE NA TIJELU
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
BEZ MILOSTI.
Multikulti.
Omar.
Trpaj.
PRIJETNJA JE NA TIJELU
BEZ MILOSTI.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ćaća fali Talibane oće za šeika hehehe
Kermit-
2014-04-17
Zasto zene prelaze u islam... Pa svaka propoved pocinje sa "Ja, Veliki I(i)mam..." :)
I onda je slučajno vidio 2 drepera na ulici kako se ljube.asilovski wrote:U biti mali je odredio što je ćaća rekao, a ćaća je vjerojatno u SAD-u preko CIA-e, a mali je išao na konzultacije u đamiju koju vodi vehabije ex CIA hahahah pa jebemuježa
Multikulti.
Omar.
Svi su ljudi braca.
Omar.
Svi su ljudi braca.
2014-04-11
Gluposti Hillary, Žutrarnji kažu da je ovo homofbni napad duševnog bolesnika, a za sve su krivi zakonu o oružjuRayMabus wrote:Samo trpaj.
Multikulti.
Omar.
Trpaj.
PRIJETNJA JE NA TIJELU
BEZ MILOSTI.
Kermit-
2014-04-17
inače u 30 godina (koliko živi u SAD-u) nije vidio pedera hehehe, tatica je inač isto CIA operativac iz 80-tih tako je i dobio azilmutava baštarda wrote:I onda je slučajno vidio 2 drepera na ulici kako se ljube.asilovski wrote:U biti mali je odredio što je ćaća rekao, a ćaća je vjerojatno u SAD-u preko CIA-e, a mali je išao na konzultacije u đamiju koju vodi vehabije ex CIA hahahah pa jebemuježa
Kermit-
2014-04-17
Vid sto asila zali za homicima.
Da se radi o obicnom diskacu ne bi bio ovako aktivan:)
Da se radi o obicnom diskacu ne bi bio ovako aktivan:)
dijagram-
2015-08-09
Stanojko wrote:Zasto zene prelaze u islam... Pa svaka propoved pocinje sa "Ja, Veliki I(i)mam..." :)
Fala, ne bih.
Guest- Guest
bmk za Hilary.asilovski wrote:Gluposti Hillary, Žutrarnji kažu da je ovo homofbni napad duševnog bolesnika, a za sve su krivi zakonu o oružjuRayMabus wrote:Samo trpaj.
Multikulti.
Omar.
Trpaj.
PRIJETNJA JE NA TIJELU
BEZ MILOSTI.
U svom postojanju kao duhovni entitet uništavao sam citave rase bez da sam iti trepnuo.
Ovi misle da ću žalit njihovu zapadnu civilzaciju ....plakat za njihovom poklanom zapadnjackom djecicom.
TRPAJ.
PRIJETNJA JE NA TIJELU.
Sami su pobili svoju djecu sa tim trpanjem.
Moja savjest je čista kao suza.
TRPAJ.
Last edited by RayMabus on 13/6/2016, 10:58; edited 1 time in total
2014-04-11
Jebeš ti 15 minuta gušta radi 23,45 kaveza.
Guest- Guest
Mateen was born as Omar Mir Seddique[1] in the state of New York to Afghan parents, with his father being a supporter of theMujahideen
“Our brothers in Waziristan, our warrior brothers in [the] Taliban movement and national Afghan Taliban are rising up,” he said. “Inshallah the Durand Line issue will be solved soon.”
“Our brothers in Waziristan, our warrior brothers in [the] Taliban movement and national Afghan Taliban are rising up,” he said. “Inshallah the Durand Line issue will be solved soon.”
Kermit-
2014-04-17
Islam je religija mira.
Omar.
PS : Morate se odbit od toga da je smak zapada kraj svega. Ja sam pobio cijele rase nit ne trpnuvši i zato meni to nije ništa strašno da taj zapad propadne i nestane.
Opusti te se. Proširite svoje vidike.
Nemojte biti ograniceni , zatucani .......ništa nije vjecno.
TRPAJ.
Omar.
PS : Morate se odbit od toga da je smak zapada kraj svega. Ja sam pobio cijele rase nit ne trpnuvši i zato meni to nije ništa strašno da taj zapad propadne i nestane.
Opusti te se. Proširite svoje vidike.
Nemojte biti ograniceni , zatucani .......ništa nije vjecno.
TRPAJ.
2014-04-11
ajde, 50 pedera za 72 djevice, momak je napravio deal s alahom, šta sad
asilovski wrote:Gluposti Hillary, Žutrarnji kažu da je ovo homofbni napad duševnog bolesnika, a za sve su krivi zakonu o oružjuRayMabus wrote:Samo trpaj.
Multikulti.
Omar.
Trpaj.
PRIJETNJA JE NA TIJELU
BEZ MILOSTI.
pa trumpovi su već uzvratili da nije problem jedan naoružan nego ona 103 nenaoružana koje je upucao. Trebali su se naoružati.
Pa eto baš ništa. Zemlja se i dalje vrti oko Sunca.marcellus wrote:ajde, 50 pedera za 72 djevice, momak je napravio deal s alahom, šta sad
2014-04-11
Zemlja se i dalje vrti oko Sunca ....sve planete su i dalje tu gdje su bile prije ....brodovi glakticke federacije su na mjestu ...Amerika je samo pola jednog od šest kontinenata na ovoj planeti ....može i cijela goriti nece ništa biti.
Sve je kao i obicno.
Imate nekih problema da zapadna civilizacija nestane u plamenu ?
JA NE.
Sve je kao i obicno.
Imate nekih problema da zapadna civilizacija nestane u plamenu ?
JA NE.
2014-04-11
Znate šta je vaš osnovni problem ?
MISLITE DA ĆE NETKO PLAKAT ZA VAMA.
JA VAM GARANTIRAM DA NEĆE.
TRPAJ.
MISLITE DA ĆE NETKO PLAKAT ZA VAMA.
JA VAM GARANTIRAM DA NEĆE.
TRPAJ.
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» EKSKLUZIVNO! OFICIR SA SNIMKA RADIO ZA HRVATE! Šokantni detalji špijunske afere! Evo ko ga je SNIMIO!
» Novi detalji o terorističkoj koaliciji
» Cnogorac koji je prošle nedelje uhapšen u Nemačkoj povezan sa napadom u Parizu
» NOVI DETALJI CROBAROMETRA Predsjednica najpopularnija, donosimo i top listu najomraženijih
» Crna Gora: Novi detalji istrage u pripremi terorističkih napada
» Novi detalji o terorističkoj koaliciji
» Cnogorac koji je prošle nedelje uhapšen u Nemačkoj povezan sa napadom u Parizu
» NOVI DETALJI CROBAROMETRA Predsjednica najpopularnija, donosimo i top listu najomraženijih
» Crna Gora: Novi detalji istrage u pripremi terorističkih napada
Page 2 of 7