Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Znate šta je vaš osnovni problem ?
MISLITE DA ĆE NETKO PLAKAT ZA VAMA.
JA VAM GARANTIRAM DA NEĆE.
TRPAJ.
MISLITE DA ĆE NETKO PLAKAT ZA VAMA.
JA VAM GARANTIRAM DA NEĆE.
TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
Kad ste bili mali onda vam je mama brisala sline a kad ste odrasli onda ste državu zamijenili mamom.
Ja vama garantiram da cete svi biti pobijeni i da ja necu niti trepunuti ako se ne odbijete od sise i ne odrastete i prestane si umišljati da ste bitni i da ce netko drugi.
Neće.
ZVONA ZVONE ZA ................VAS.
DA BAŠ TEBI GOVORIM.
Ja vama garantiram da cete svi biti pobijeni i da ja necu niti trepunuti ako se ne odbijete od sise i ne odrastete i prestane si umišljati da ste bitni i da ce netko drugi.
Neće.
ZVONA ZVONE ZA ................VAS.
DA BAŠ TEBI GOVORIM.
2014-04-11
Vaše vlade .....vaše vlade su u vlasništvu korporacija i nisu vaše ...nema mame ....ostavljeni ste da odrastete ....imate nekoliko izbora ....možete biti pasivni i biti POBIJENI ....ili možete odrasti i pružiti otpor i neki od vas ce preživjeti ..............vi birate.
Ja znam tocno šta radim.
VI CETE EVOLUIRATI.
MILOM ILI SILOM.
Vi nemate pojma koliko sam ja u licu mrtav hladan i bezizražajan dok govorim riječ : Trpaj.....iako znam da to vodi uništenju ove civilizacije i svega toga.
TOTALNO SAM .....HLADNOKRVAN.
A VI SE ZAPITAJTE : ZAŠTO ?
Ja znam tocno šta radim.
VI CETE EVOLUIRATI.
MILOM ILI SILOM.
Vi nemate pojma koliko sam ja u licu mrtav hladan i bezizražajan dok govorim riječ : Trpaj.....iako znam da to vodi uništenju ove civilizacije i svega toga.
TOTALNO SAM .....HLADNOKRVAN.
A VI SE ZAPITAJTE : ZAŠTO ?
2014-04-11
Hmmmm slabo mi ide pravopis ....jel se kaže đelat ili dželat ?Noor wrote:ray...dobro
2014-04-11
dž
2014-04-12
RayMabus wrote:Hmmmm slabo mi ide pravopis ....jel se kaže đelat ili dželat ?Noor wrote:ray...dobro
ma ko ga šiša....
Guest- Guest
Šalim se.IvyTeasdale wrote:dž
Bez obzira na moju visoku razinu znanja i duhovnosti ne mogu ja brez crnog humora.
Kad bih bio ozbiljan onda bi se mogao desiti sindrom vođe i slijedbenika a ovako vas odbijam od toga.
Aj pušite k.
2014-04-11
DŽelati nadiru,
2014-04-11
naučit ćeš ti svašta od mene, samo budi spreman na učenje..
2014-04-12
Tata uredno daje izjave po televiziji, čudi se, što se dogodilo malom...
Ma da. Već mislim da znam na šta vi žene ciljate šta cete vi nas poducit.IvyTeasdale wrote:naučit ćeš ti svašta od mene, samo budi spreman na učenje..
Eto testirat ću te samo da ti dokažem koliko malo znaš.
Reci mi s dvije riječi što čini razliku između zaljubljenosti i ljubavi ? Ili da ovako preformuliram pitanje da bude odgovor sa dvije riječi : Po cemu znamo da je nešto zaljubljenost a ne ljubav ?
2014-04-11
Bojim se da cu se nacekat na odgovor, Sad je 2016. Cekamo. Dvije riječi mora bit odgovor.RayMabus wrote:
Reci mi s dvije riječi što čini razliku između zaljubljenosti i ljubavi ? Ili da ovako preformuliram pitanje da bude odgovor sa dvije riječi : Po cemu znamo da je nešto zaljubljenost a ne ljubav ?
2014-04-11
I usput ti pokazati KOLIKO MALO TI ZNAŠ.RayMabus wrote:
Eto testirat ću te samo da ti dokažem koliko malo znaš.
I TKO OD KOGA TREBA UCITI.
2014-04-11
Sve žive ispite bi pali. Kao vi žene nešto pametujete. Vi znate sve. Dođete na maturu i ovaj tamo neki entitet s krilima vas pita ovo i šta se desi : blokada.RayMabus wrote:
NEMATE POJMA.
SJEDI JEDAN.
2014-04-11
ZNAM DA NE ZNAŠ.
2014-04-11
s kim se ti svadiš?
Guest- Guest
Ne svađam se s nikim nego vas spuštam na zemlju.Noor wrote:s kim se ti svadiš?
Eto ja učim od vas ....aj baš da vidimo.
Odgovor je : dvije riječi.
Vi ste žemske kao neki eksperti u tim stvarima , veze i to ....pročitale ste masu literature , stalno pametujete ko neke kokoši ....eto sad si došla na državnu maturu i entitet s krilima ti je postavio jednostavno pitanje a odgovor mora imati dvije riječi.
Sad je 2016 ......da priznate da ne znate ili da čekamo do beskonaćno.
2014-04-11
Potrajat će ovo. Možete i guglati. ILi reči da ne znate odgwor na owo pitanje šta je u biti priznanje da niste pametnije od mene ha ha ha ha a to je malo bockanje tog vašeg ega baš na ovom području gdjev i stalno nešto pametujete kao vi znate .......
Guglajte slobodno.
Malo muzike da brže prođe wrijeme.
Entitet s krilima ....čeka .....odgowor.
Guglajte slobodno.
Malo muzike da brže prođe wrijeme.
Entitet s krilima ....čeka .....odgowor.
2014-04-11
Pomoči ću wam : tri su riječi s tim da je prwa negacija a kako se piše po prawopisu odwojeno onda to ispada kao tri riječi a u suštini su dwije jer je owa prwa negačija.RayMabus wrote:Bojim se da cu se nacekat na odgovor, Sad je 2016. Cekamo. Dvije riječi mora bit odgovor.RayMabus wrote:
2014-04-11
Ajde Longi dosta spamanja, koliko puta te moram upozoravati?
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» EKSKLUZIVNO! OFICIR SA SNIMKA RADIO ZA HRVATE! Šokantni detalji špijunske afere! Evo ko ga je SNIMIO!
» Novi detalji o terorističkoj koaliciji
» Cnogorac koji je prošle nedelje uhapšen u Nemačkoj povezan sa napadom u Parizu
» Crna Gora: Novi detalji istrage u pripremi terorističkih napada
» NOVI DETALJI CROBAROMETRA Predsjednica najpopularnija, donosimo i top listu najomraženijih
» Novi detalji o terorističkoj koaliciji
» Cnogorac koji je prošle nedelje uhapšen u Nemačkoj povezan sa napadom u Parizu
» Crna Gora: Novi detalji istrage u pripremi terorističkih napada
» NOVI DETALJI CROBAROMETRA Predsjednica najpopularnija, donosimo i top listu najomraženijih
Page 3 of 7