Omar porijeklom iz afganistana pobio preko 20ljudi u gay klubu
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Omar porijeklom iz afganistana pobio preko 20ljudi u gay klubu
i treba tako, vi bi i ovog pod plin, a ni luk jeo ni mirisodeda getting old wrote:marcellus wrote:pa ono trebaju izgovor očito da bi motrili ljude
osim toga kad bi proganjali teroriste ne bi se stigli baviti sankcioniranjem "govora mržnje" na internetu
teroriste je lako otkriti, većina su muslimani
no zbog zakona o diskriminaciji, manjinama i ljudskih prava, policiji i odvjetništvu su vezane ruke
udba- Posts : 4945
2015-11-10
preko_vode_do_slobode wrote:Ubio 20ak glasača Hillary Clinton, a oni homosexualci koji su preživjeli napad, dva puta će promisliti hoće li opet glasovati za Sandersa/Clinton ili možda Trumpa
A štaj tebi rodjo da si sedam postova posla jean za drugim.
Tamo neki Arap - pederčina je iša pobiti svoju ekipu a ti se usparipa
gore nego da se to dogodilo u Rusiji .....................
u tom bi slučaju već izvadio podatke sa Wickipedije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jastreb wrote:deda getting old wrote:Otac napadača izjavio je da napad nema veze s religijom, već da je njegov sin postao vrlo ljut kada je vidio dvojicu muškaraca kako se ljube u gradu.
Moš mislit. Tako su tvrdili i za Keljmendija,kad je ono pobio vojnike u Paraćinu.
I to na spavanju..................
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Čudno da još u Europi nije bilo (koliko se zna) tih sranja s obzirom da lgbtovci furaju tu "no borders" spiku.
Bilo bi zabavno kad bi islamisti umješali se u gay pride povorku,pitam se jeli bi i onda podržavali,,no borders"dawson wrote:Čudno da još u Europi nije bilo (koliko se zna) tih sranja s obzirom da lgbtovci furaju tu "no borders" spiku.
Iskreno,u svemu ovome najbolje je i navijati.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
catabbath-
2015-08-22
Tu si, u pičku materinu , nešto važno sam ti htio reć i sad sam zaboravio.Iknar je gay wrote:Bilo bi zabavno kad bi islamisti umješali se u gay pride povorku,pitam se jeli bi i onda podržavali,,no borders"dawson wrote:Čudno da još u Europi nije bilo (koliko se zna) tih sranja s obzirom da lgbtovci furaju tu "no borders" spiku.
Islamisti su postali kreativni,gay club, nadam se da će sljedeća meta biti neka katolčadska procesija,pa neka i onda glupi kreten Papan Franjo,ponovno podržava,,no borders"idiotizam,kao i glupi gayevi.
Last edited by Iknar je gay on 6/12/2016, 20:01; edited 1 time in total
2015-07-23
Nisam detaljno čitao, šta je Afganistanac doktor ili inžinjer?
Pa sjeti seudba wrote:Tu si, u pičku materinu , nešto važno sam ti htio reć i sad sam zaboravio.Iknar je gay wrote:Bilo bi zabavno kad bi islamisti umješali se u gay pride povorku,pitam se jeli bi i onda podržavali,,no borders"dawson wrote:Čudno da još u Europi nije bilo (koliko se zna) tih sranja s obzirom da lgbtovci furaju tu "no borders" spiku.
2015-07-23
Islam opet širi ljubav
udba wrote:i treba tako, vi bi i ovog pod plin, a ni luk jeo ni mirisodeda getting old wrote:marcellus wrote:pa ono trebaju izgovor očito da bi motrili ljude
osim toga kad bi proganjali teroriste ne bi se stigli baviti sankcioniranjem "govora mržnje" na internetu
teroriste je lako otkriti, većina su muslimani
no zbog zakona o diskriminaciji, manjinama i ljudskih prava, policiji i odvjetništvu su vezane ruke
mi ne generaliziramo, nismo antifašisti pobogu
Misliš da bi kršćanstvo i judaizam bili manje entuzijastični u širenju takve vrste ljubavi,kad bi im se ukazala prilika.dawson wrote:Islam opet širi ljubav
2015-07-23
Judaizam ne strijemi širenju svoje vjere na ostatak svijeta. Dapače,oni svoju vjeru ljubomorno čuvaju i u nju primaju samo dokazane i prokušane konvertite.Iknar je gay wrote:Misliš da bi kršćanstvo i judaizam bili manje entuzijastični u širenju takve vrste ljubavi,kad bi im se ukazala prilika.dawson wrote:Islam opet širi ljubav
Islam i kršćanstvo su pak,svojim nastojanjima da sav svijet bude islamski/kršćanski napravili samo ono što je ona bivša SKJ dobila omasovljenjem partije. Mangupe i škart u vlastitim redovima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Iknar je gay wrote:Misliš da bi kršćanstvo i judaizam bili manje entuzijastični u širenju takve vrste ljubavi,kad bi im se ukazala prilikadawson wrote:Islam opet širi ljubav
A čuješ nisam prijetio neke sl. akcije kod kršćana, na židove neznam. Ono dođe kršćan omotan eksplozivom i detonira se u kebabđžirnici
aha, mali off topic da ujednačimo stavove partijskih ćelija. Znaš one kampanje o građanskom ratu hdz sdp i to, i sad se najebo ovaj Most. Kako da dejstvujemo? Da smatramo Most ko ustaše ili partizane?Iknar je gay wrote:Pa sjeti seudba wrote:Tu si, u pičku materinu , nešto važno sam ti htio reć i sad sam zaboravio.Iknar je gay wrote:Bilo bi zabavno kad bi islamisti umješali se u gay pride povorku,pitam se jeli bi i onda podržavali,,no borders"dawson wrote:Čudno da još u Europi nije bilo (koliko se zna) tih sranja s obzirom da lgbtovci furaju tu "no borders" spiku.
Mislio sam na širenje ljubavi prema homoseksualcima,na isti način koji je zajednički svim tim religijama,na kraju krajeva,islam i kršćanstvo su tek razgranata krošnja judaističkog debla.jastreb wrote:Judaizam ne strijemi širenju svoje vjere na ostatak svijeta. Dapače,oni svoju vjeru ljubomorno čuvaju i u nju primaju samo dokazane i prokušane konvertite.Iknar je gay wrote:Misliš da bi kršćanstvo i judaizam bili manje entuzijastični u širenju takve vrste ljubavi,kad bi im se ukazala prilika.dawson wrote:Islam opet širi ljubav
Islam i kršćanstvo su pak,svojim nastojanjima da sav svijet bude islamski/kršćanski napravili samo ono što je ona bivša SKJ dobila omasovljenjem partije. Mangupe i škart u vlastitim redovima.
2015-07-23
Pa ja ih smatram kao domobrane,koji će najebat i od ustaša i od partizana.udba wrote:aha, mali off topic da ujednačimo stavove partijskih ćelija. Znaš one kampanje o građanskom ratu hdz sdp i to, i sad se najebo ovaj Most. Kako da dejstvujemo? Da smatramo Most ko ustaše ili partizane?Iknar je gay wrote:Pa sjeti seudba wrote:Tu si, u pičku materinu , nešto važno sam ti htio reć i sad sam zaboravio.Iknar je gay wrote:Bilo bi zabavno kad bi islamisti umješali se u gay pride povorku,pitam se jeli bi i onda podržavali,,no borders"dawson wrote:Čudno da još u Europi nije bilo (koliko se zna) tih sranja s obzirom da lgbtovci furaju tu "no borders" spiku.
2015-07-23
Pa bio je onaj napad manijakalnog židova nožem na gay pride u Jeruzalemu.Ma sve je to ista sorta abrahamskog zika virusa.dawson wrote:Iknar je gay wrote:Misliš da bi kršćanstvo i judaizam bili manje entuzijastični u širenju takve vrste ljubavi,kad bi im se ukazala prilikadawson wrote:Islam opet širi ljubav
A čuješ nisam prijetio neke sl. akcije kod kršćana, na židove neznam. Ono dođe kršćan omotan eksplozivom i detonira se u kebabđžirnici
2015-07-23
Razumijem, zasad ih tolerišemo, a poslije ćemo im pošaljemo besplatne crne vune materama.Iknar je gay wrote:Pa ja ih smatram kao domobrane,koji će najebat i od ustaša i od partizana.udba wrote:aha, mali off topic da ujednačimo stavove partijskih ćelija. Znaš one kampanje o građanskom ratu hdz sdp i to, i sad se najebo ovaj Most. Kako da dejstvujemo? Da smatramo Most ko ustaše ili partizane?Iknar je gay wrote:Pa sjeti seudba wrote:Tu si, u pičku materinu , nešto važno sam ti htio reć i sad sam zaboravio.Iknar je gay wrote:
Bilo bi zabavno kad bi islamisti umješali se u gay pride povorku,pitam se jeli bi i onda podržavali,,no borders"
Kad smo se već dotakli te teme,zanima me kako se izjasnio drug jastreb po tom pitanju.udba wrote:Razumijem, zasad ih tolerišemo, a poslije ćemo im pošaljemo besplatne crne vune materama.Iknar je gay wrote:Pa ja ih smatram kao domobrane,koji će najebat i od ustaša i od partizana.udba wrote:aha, mali off topic da ujednačimo stavove partijskih ćelija. Znaš one kampanje o građanskom ratu hdz sdp i to, i sad se najebo ovaj Most. Kako da dejstvujemo? Da smatramo Most ko ustaše ili partizane?Iknar je gay wrote:Pa sjeti seudba wrote:
Tu si, u pičku materinu , nešto važno sam ti htio reć i sad sam zaboravio.
2015-07-23
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Maradona je porijeklom Hrvat!
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Maradona je porijeklom Hrvat!
Page 5 of 12