Omar porijeklom iz afganistana pobio preko 20ljudi u gay klubu
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Omar porijeklom iz afganistana pobio preko 20ljudi u gay klubu
Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ključ se navodno krije u tarot kartama.Iknar je gay wrote:Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ludilo je svetinja.Iknar je gay wrote:
Ma znam da si lud,možda čak i više nego ja,ali nisam mislio na tu vrstu ludila,već sam konkretno mislio na ovu temu oko homo sklonosti,jer koliko se sjećam,nedavno si priznao da si debeli bisexualac.
Ja sam u suštini NULA.
A = heteroseksualnost
B = biseksualnost
A.............................B
Između je NULA.
Meni ženski spol ne može ništa,
NULA SAM.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Cigani i knjige?Iknar je gay wrote:Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
2014-04-15
Počeo sam danas čitati Araličinu "Fukaru".
Nisam do sad čitao Aralicu.
Može li mi netko tko ga je čitao preporučiti ili reći neku kritiku o istom?
Nisam do sad čitao Aralicu.
Može li mi netko tko ga je čitao preporučiti ili reći neku kritiku o istom?
2014-04-22
Ne zanima me ciganski tarot,osim toga,tarot je tek jedna od metoda divinacije koja pomaže ljudima,kao recimo što nekima koji ne znaju engleski pomaže google prevoditelj.Tarot je tek alat,ali ne i sposobnost i znanje.Ja govorim o jednoj knjizi u kojoj se možda može pronaći ono što su križari stoljećima uništavali,s naglaskom na možda.jastreb wrote:Ključ se navodno krije u tarot kartama.Iknar je gay wrote:Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
2015-07-23
TEŠKA NULA.RayMabus wrote:Ludilo je svetinja.Iknar je gay wrote:
Ma znam da si lud,možda čak i više nego ja,ali nisam mislio na tu vrstu ludila,već sam konkretno mislio na ovu temu oko homo sklonosti,jer koliko se sjećam,nedavno si priznao da si debeli bisexualac.
Ja sam u suštini NULA.
A = heteroseksualnost
B = biseksualnost
Između je NULA.
NULA SAM.
TOTALNI VAKUM.
2014-04-11
Da,koliko god nevjerojatno to zvučalo ali da.Čak su i Thule tražili tu knjigu,ali bezuspješno,jer nisu ni znali kako se zove,no doduše oni su tražili i orginalnu Velesovu knjigu.n_razbojnik wrote:Cigani i knjige?Iknar je gay wrote:Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
Teško je od cigana bilo što doznat,ili ne znaju ili se prave da ne znaju.Znam ljude koji su se sprijateljili s brojnim ciganima samo da bi nekako nešto doznali o toj knjizi.
2015-07-23
Živimo u 21st. ne trebaš se nikome pravdati i stiditi svoje sexualnost.Kad Asmodej preuzme vlast,onda će svaka vrsta nemorala biti dozvoljena.RayMabus wrote:Ludilo je svetinja.Iknar je gay wrote:
Ja sam u suštini NULA.
A = heteroseksualnost
B = biseksualnost
Između je NULA.
NULA SAM.
2015-07-23
neki ciganski sveti gralIknar je gay wrote:Da,koliko god nevjerojatno to zvučalo ali da.Čak su i Thule tražili tu knjigu,ali bezuspješno,jer nisu ni znali kako se zove,no doduše oni su tražili i orginalnu Velesovu knjigu.n_razbojnik wrote:Cigani i knjige?Iknar je gay wrote:Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
Teško je od cigana bilo što doznat,ili ne znaju ili se prave da ne znaju.Znam ljude koji su se sprijateljili s brojnim ciganima samo da bi nekako nešto doznali o toj knjizi.
2014-04-15
Pa ne krijem ništa. Šetam od točke A do točke B kako mi prne.Iknar je gay wrote:Živimo u 21st. ne trebaš se nikome pravdati i stiditi svoje sexualnost.Kad Asmodej preuzme vlast,onda će svaka vrsta nemorala biti dozvoljena.RayMabus wrote:Ludilo je svetinja.Iknar je gay wrote:
Ja sam u suštini NULA.
A = heteroseksualnost
B = biseksualnost
Između je NULA.
NULA SAM.
Najsmiješnije mi je kad meni neka ženska kaže necu ti dat pichke.....pa ok ....točka B ....ne zanimaš me.
JEDNOSTAVNO.
2014-04-11
Pa ne baš,više nešto kao ciganjski Nekronomikon.S tim da tu doista ima stvari o nekromanciji,zato nije ni čudo da se razne skupine nastoje dočepati te knjige.n_razbojnik wrote:neki ciganski sveti gralIknar je gay wrote:Da,koliko god nevjerojatno to zvučalo ali da.Čak su i Thule tražili tu knjigu,ali bezuspješno,jer nisu ni znali kako se zove,no doduše oni su tražili i orginalnu Velesovu knjigu.n_razbojnik wrote:Cigani i knjige?Iknar je gay wrote:Problem s Ciganima je taj što kod njih ne postoji mnogo pisanih,već uglavnom usmenih predaja koje se prenose s koljena na koljeno.Ja i moji smo u potrazi za jednom jako starom ciganskom knjigom,zanimmljivo kako čak niti postoji kopija te knjige.jastreb wrote:Neke tradicije kažu da su Cigani nastali od nekoliko preživjelih egipatskih gonitelja,koje je Jahve potopio u Crvenom moru.
2015-07-23
IKnare uopće ne krijem svoju seksualnost. Heteroseksulana sam s time da mogu po volji postati i homoseksualan a to i napravim kad mi neka ide nešto zaglumit.
Sad moš mislit kakve su njoj onda šanse kod mene pedera u tom slućaju ?
NULA.
AJ MALA UMIŠLJENA ODHEBI.
LUCIFER NE VOLI BAHATE.
Sad moš mislit kakve su njoj onda šanse kod mene pedera u tom slućaju ?
NULA.
AJ MALA UMIŠLJENA ODHEBI.
LUCIFER NE VOLI BAHATE.
2014-04-11
Po ovome mislim da si i transrodna.RayMabus wrote:IKnare uopće ne krijem svoju seksualnost. Heteroseksulana sam
2014-04-22
Zar nije jednostavnije kad ti neka kaže,,neću ti dat p..ke'' da ti kažeš,,Ok.onda mi daj anusa'' ?
2015-07-23
jastreb wrote:Po ovome mislim da si i transrodna.RayMabus wrote:IKnare uopće ne krijem svoju seksualnost. Heteroseksulana sam
2015-07-23
To su moje mentalne sposobnosti.
Dok netko tko je samo heterosesksualan pati za pichakama ja imam najace oružje : svoj um.
Pichke ? Šta sa njima ? Pa peder sam ne zanimaju me.
Vi se izhebete mučeći sa tim problemom ja ga riješavam prirodno.
Dok netko tko je samo heterosesksualan pati za pichakama ja imam najace oružje : svoj um.
2014-04-11
Imaš i pravo,rupa je rupa,isti ti đavo,jebeš nabildanog manekenčića ili manekenku.RayMabus wrote:To su moje mentalne sposobnosti.
2015-07-23
Ne vidim gdje je tu ono da spustiš taj njen ego ?Iknar je gay wrote:Zar nije jednostavnije kad ti neka kaže,,neću ti dat p..ke'' da ti kažeš,,Ok.onda mi daj anusa'' ?
Ocito je da ona misli da je njena pichka vrijednija od tvog kurza tj ona od tebe.
To šta ti predlažeš nema duhovnu lekciju.
2014-04-11
Ne igra mi to.Iknar je gay wrote:Zar nije jednostavnije kad ti neka kaže,,neću ti dat p..ke'' da ti kažeš,,Ok.onda mi daj anusa'' ?
Takve koje misle da one nekome nešto daju ja moram izgazit.
O tome se radi.
Onda ide ja peder i šta si rekla mala gubavice ?
AJ MRŠ.
2014-04-11
A što bi učinio da ti se udvara zgodni tajlandski katui?RayMabus wrote:Ne igra mi to.Iknar je gay wrote:Zar nije jednostavnije kad ti neka kaže,,neću ti dat p..ke'' da ti kažeš,,Ok.onda mi daj anusa'' ?
Takve koje misle da one nekome nešto daju ja moram izgazit.
O tome se radi.
Onda ide ja peder i šta si rekla mala gubavice ?
AJ MRŠ.
2014-04-22
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Maradona je porijeklom Hrvat!
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Maradona je porijeklom Hrvat!
Page 10 of 12