Mooodrić goool
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Mooodrić goool
BLizu si. Najbolji su geopolitički saveznici saudijske arabije tako da ti dođe na isto.Eva wrote:Ma Židovi idu svijetom i raznose se bombama, rekao je Hasanče.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Evo, i ovaj u Blue Oysteru isto nije Mujo. Kaj bi? Oni idu svijetom i pjevaju vesele pjesmice. Sutra bu se Haso raznio s Karamarkom u Saboru.
Guest- Guest
Zar je to bitno kad je Izrael kao država samo produžena ruka Saudijske Arabije ?Eva wrote:Evo, i ovaj u Blue Oysteru isto nije Mujo. Kaj bi? Oni idu svijetom i pjevaju vesele pjesmice. Sutra bu se Haso raznio s Karamarkom u Saboru.
2014-04-11
IZRAEL = SAUDIJSKA ARABIJA
SAUDIJSKA ARABIJA = IZRAEL
ISTA STVAR
SAUDIJSKA ARABIJA = IZRAEL
ISTA STVAR
2014-04-11
Nikak ni isto. U IL žene voze i avione, a u SA ne smiju radit nit vozit aute. Dakle, ti ne znaš osnove.
Guest- Guest
ISTO JE.
S KIM SI TAKAV SI.
IZRAEL JE NAJVECI GEOPOLITICKI SAVEZNIK I SPONZOR SAUDIJSKE ARABIJE U SVIJETU I NJIHOV BRAT BLIZANAC.
S KIM SI TAKAV SI.
IZRAEL JE NAJVECI GEOPOLITICKI SAVEZNIK I SPONZOR SAUDIJSKE ARABIJE U SVIJETU I NJIHOV BRAT BLIZANAC.
2014-04-11
Dobro, onda ti odi u SA na odmor kad je isto i seri malo, pa javi dojmove
Guest- Guest
JA TI LIJEPO KAŽEM DA STE VI I SAUDIJSKA ARABIJA NAJVEČI SAVEZNICI NA PLANETI.
ŽIDOVI I WEHABDIJE .....BRACA.
ŽIDOVI I WEHABDIJE .....BRACA.
2014-04-11
Pa i ja tebi još ljepše kažem odi na odmor u Meku i javi kak si prošel.
Guest- Guest
S KIM SI TAKAV SI.Eva wrote:Pa i ja tebi još ljepše kažem odi na odmor u Meku i javi kak si prošel.
TI SI WEHABDIJKA.
2014-04-11
to znaci da ne cine zlocine,ubojstva i slicno..cim zene voze avione,tenkove..dapace zene mogu biti jos okrutnijeEva wrote:Nikak ni isto. U IL žene voze i avione, a u SA ne smiju radit nit vozit aute. Dakle, ti ne znaš osnove.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
Razlika je u tome kaj su u IL žene ravnopravne i slobodne, a u SA one su vlasništvo muža, braće, očeva i ostalih seronja. Imaju manja prava nego kućni ljubimci.
Guest- Guest
NE MORAŠ SE S NJOM RASPRAVLJAT NITI OPRAVDAVAT.vuksadinare wrote:to znaci da ne cine zlocine,ubojstva i slicno..cim zene voze avione,tenkove..dapace zene mogu biti jos okrutnijeEva wrote:Nikak ni isto. U IL žene voze i avione, a u SA ne smiju radit nit vozit aute. Dakle, ti ne znaš osnove.
ONI SU NAJVEČI GEOPOLITICKI SAVEZNICI SAUDIJSKE ARABIJE I TU PRIČA ZAVRŠAVA.
ISPOD NIVOA JE DA SE TAKVIMA ZA IŠTA OPRAVDAVAŠ.
2014-04-11
Odhebi kod svojih saveznika wehabdija.Eva wrote:Razlika je u tome kaj su u IL žene ravnopravne i slobodne, a u SA one su vlasništvo muža, braće, očeva i ostalih seronja. Imaju manja prava nego kućni ljubimci.
MRŠ.
2014-04-11
RayMabus wrote:Odhebi kod svojih saveznika wehabdija.Eva wrote:Razlika je u tome kaj su u IL žene ravnopravne i slobodne, a u SA one su vlasništvo muža, braće, očeva i ostalih seronja. Imaju manja prava nego kućni ljubimci.
MRŠ.
To su hrvatski uzori, ne moji. Nije meni hafiz duhovni vođa kao tebi, Mujadine iz Kaštela.
Guest- Guest
TO SU VAŠI GEOPOLITČKI SAVEZNICI JER DA BI DOBILI DOLE DRŽAVU MORALI STE SKLOPITI PAKT SA ISTIMA JER INACE TO TAKO NEBI BILO DA NE GURATE JEDNI DRUGE.Eva wrote:RayMabus wrote:Odhebi kod svojih saveznika wehabdija.Eva wrote:Razlika je u tome kaj su u IL žene ravnopravne i slobodne, a u SA one su vlasništvo muža, braće, očeva i ostalih seronja. Imaju manja prava nego kućni ljubimci.
MRŠ.
To su hrvatski uzori, ne moji. Nije meni hafiz duhovni vođa kao tebi, Mujadine iz Kaštela.
AJ VOZI.
2014-04-11
i kakve veze to ima sa hasom...zena mu je slobodna kao i zene svih drugih...Eva wrote:Razlika je u tome kaj su u IL žene ravnopravne i slobodne, a u SA one su vlasništvo muža, braće, očeva i ostalih seronja. Imaju manja prava nego kućni ljubimci.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
vuksadinare wrote:i kakve veze to ima sa hasom...zena mu je slobodna kao i zene svih drugih...Eva wrote:Razlika je u tome kaj su u IL žene ravnopravne i slobodne, a u SA one su vlasništvo muža, braće, očeva i ostalih seronja. Imaju manja prava nego kućni ljubimci.
Ti ju ševiš, pa znaš?
Guest- Guest
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Page 9 of 16