ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mooodrić goool

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Go down

Mooodrić goool - Page 6 Empty Re: Mooodrić goool

Post by RayMabus 13/6/2016, 07:45

Kolinda je dobro procjenila da nawijači moraju nešta piwat pa bolje owo nego za dom spremni a srbadija se obrukala.

PLus za Kolindu.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 07:49

...ali su mesetari u podmetanjima....kako ih samo pece kosovo koej igra sa nama u skupini..prakticno su podivljali...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2016, 07:51

vuksadinare wrote:...ali su mesetari u podmetanjima....kako ih samo pece kosovo koej igra sa nama u skupini..prakticno su podivljali...
Tko ih hebe ...izgubili ratove , nisu se ni kvalificirali ......
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/6/2016, 07:53

.. Veznjak Fenerbahčea je trebao krenuti na Modrića dok se ovaj pripremao na šut, no Turčin je u tom trenutku bio zaokupljen svojom frizurom i nije se ni pomaknuo da bi krenuo u blok.

link za video

I još im je golman bio u rozoj kombinaciji. 

Turci nikad bliže EU

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 07:57

....cesi mogu biti vrlo nezgodni....nemaju neke zvijezde ali imamju momcad..nekako sam dojma da cemo s njima imat nesto vise problema nego sa turcima...vrlo nezgodna ekipa..a inace smo s njima tesko igrali...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 08:01

..zanima da li su asila,evva,sitting,epikur,deboto,provocator..navijali za hrvatsku..znam da su protiv turske no jesu li za hrvatsku...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 08:01

..za gnjeca sam siguran da za nas nije..a vjerojatno za tursku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2016, 08:11

Zadovoljan sam i našim navijaćima. .....mi , Turci i Irci koji su se pridružili samo šta nismo jance okrenili na ražnju a svi okolo se mlate i ispadaju nekulturni a kao nama nešto spocitavaju.

Em Srbi na aparatima em ovi šta bi se turcili po Bosni jer su em popušili em wide owi se tamo grle , ljube .....i sad da su išli radit koje nerede ispali bi teški seljoberi i debili a ovi navijaci ono zajedno i normalni svit.

Mooodrić goool - Page 6 61239445

Last edited by RayMabus on 13/6/2016, 08:12; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 13/6/2016, 08:12

vuksadinare wrote:...ali brate mili onog badelja ej vec trebao promjeniti u prvom poluvremenu..koliko netocnih dodavanja..ne znam je'l dodao koju pravu loptu..brozovic..zuji...iznenađenje je za mene strinic za kojeg se smatralo d abi mogao biti najslabija karika...ali odigrao je odlicnu utakmicu kao i vida..s pokojom pogreskom..ali sve u svemu ostavili su dobar dojam..po meni modric ej bio dobar ali ne nesto spektakularan...zabio ej odlican gol i to ej uljepsalo dojam..corluka siguran isto odlican...rakitic vrlo dobar...manđukic za quratz..ocito mu en pase ovakav stil igre
Da su umjesto Badelja i Perišića igrali Kalinić i Kramarić,rezultat bi bio kudikamo bolji.

Onakovi promašaji ne smiju nam se (više) događati,jer je kazna za propuštene prilike primljen gol.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 13/6/2016, 08:12

vuksadinare wrote:..zanima da li su asila,evva,sitting,epikur,deboto,provocator..navijali za hrvatsku..znam da su protiv turske no jesu li za hrvatsku...
Odgovor potraži kod svoje isturčene braće.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by provocator 13/6/2016, 08:14

marcellus wrote:evo cure iz redakcije zgibale gledat tekmu
A taman su si imale namjeru izdepilirati noge.

Mooodrić goool - Page 6 Smesne-dlakave-noge-nanulice

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 13/6/2016, 08:16

RayMabus wrote:

Selo gori a Tufan se cešlja.

lol! lol! lol! lol! lol!

lol!
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 08:16

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:...ali brate mili onog badelja ej vec trebao promjeniti u prvom poluvremenu..koliko netocnih dodavanja..ne znam je'l dodao koju pravu loptu..brozovic..zuji...iznenađenje je za mene strinic za kojeg se smatralo d abi mogao biti najslabija karika...ali odigrao je odlicnu utakmicu kao i vida..s pokojom pogreskom..ali sve u svemu ostavili su dobar dojam..po meni modric ej bio dobar ali ne nesto spektakularan...zabio ej odlican gol i to ej uljepsalo dojam..corluka siguran isto odlican...rakitic vrlo dobar...manđukic za quratz..ocito mu en pase ovakav stil igre
Da su umjesto Badelja i Perišića igrali Kalinić i Kramarić,rezultat bi bio kudikamo bolji.

Onakovi promašaji ne smiju nam se (više) događati,jer je kazna za propuštene prilike primljen gol.
...manđukic...vec jedno vrijeme ne igra na svom nivou za reprezentaciju..mislim da bolej da je ubacio kramarica ili kalinica..ali iznenadili su em stvarno vida i strinic odlicnom igrom i sigurnoscu...strinic zaista jednu je smao greskicu imao inace vrlo siguran po boku..malo ga jebe tehnika kad krene naprijed ali prema nazad je odigrao dobro....vida gotovo neprelazan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 08:18

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:..zanima da li su asila,evva,sitting,epikur,deboto,provocator..navijali za hrvatsku..znam da su protiv turske no jesu li za hrvatsku...
..ne razmem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 13/6/2016, 08:22

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
..ne razmem
Pa koliko sam vidio po komentarima na raznim srpskim portalima čak su i Srbi navijali za Hrvatsku.

Dakle raspitaj se malo kod braće "ljiljana" jesu li uni navijali za Hrvatsku.

Leleču Turci i bula kuka
O lele,lele,evo ga Luka. :clown
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 08:24

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
..ne razmem
Pa koliko sam vidio po komentarima na raznim srpskim portalima čak su i Srbi navijali za Hrvatsku.

Dakle raspitaj se malo  kod braće "ljiljana" jesu li uni navijali za Hrvatsku.

Leleču Turci i bula kuka
..pa ja znam neke koji su navijali za hrvatsku..evo cak nije bilo tradicionalno frke u mostaru...mogu navijati za turke samo oni radikalniji..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2016, 08:24

:tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2016, 08:28

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
..ne razmem

Leleču Turci i bula kuka
..pa ja znam neke koji su navijali za hrvatsku..evo cak nije bilo tradicionalno frke u mostaru...mogu navijati za turke samo oni radikalniji..
Pa navijaju iz inata iako je meni to glupo jer kad igra bih protiv nekoga ( a da nismo mi ) ja navijam za bih .....tako da se može navijat i za jedne i za druge bez problema.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2016, 08:35

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
..ne razmem

Leleču Turci i bula kuka
Pa navijaju iz inata iako je meni to glupo jer kad igra bih protiv nekoga ( a da nismo mi ) ja navijam za bih .....tako da se može navijat i za jedne i za druge bez problema.
...ma to su gluposti....tecimo u ođaku...jucer u kaficima zajednicki navijali hrvati i bosnjaci...zajedno s egledalo i u hrvatskim i u bosnjackim kaficima...isto bilo i u brckom,orasju,tuzli...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2016, 08:38

vuksadinare wrote:
...ma to su gluposti....tecimo u ođaku...jucer u kaficima zajednicki navijali hrvati i bosnjaci...zajedno s egledalo i u hrvatskim i u bosnjackim kaficima...isto bilo i u brckom,orasju,tuzli...
Pa normalno da su gluposti. BiH ima dobrih igraća al nisu zadnje utakmice najbolje odigrali pa se nisu kvalificarali pa su im si tamo hebavali malter ( njihovi navijaci sami ). Al inaće bar ja osobno kad igra bih protiv nekoga naijam za bih. Meni to uopce nije problem niti imam problema sa time dapaće ono draže mi je njih gledat nego wels il tako šta.

Last edited by RayMabus on 13/6/2016, 08:39; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 13/6/2016, 08:39

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
Pa normalno da su gluposti. BiH ima dobrih igraća al nisu zadnje utakmice najbolje odigrali pa se nisu kalificarali pa su im si tamo hebaali malter. Al inaće bar ja osobno kad igra bih proti nekoga naijam za bih. Meni to uopce nije problem niti imam problema sa time dapaće ono draže mi je njih gledat nego wels il tako šta.
A recimo kad igra Srbija? Navijaš li za njih?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Back to top