Mooodrić goool
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Mooodrić goool
..pa znam da su se ljudi mjesali...ali nemoj me s jovom..molim tejastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Vi Vlaji ste jedan narod. Bez obzira na vjeru. Vi ste Morlaci i tako su vas nazivali u svim mletačkim dokumentima.vuksadinare wrote:..pa znam da su se ljudi mjesali...ali nemoj me s jovom..molim tejastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
E sad ko je bio katolik taj je pretočen u Hrvata,a tko je bio pravoslavac taj je postao Srbin.
Thompson i Baja mali Knindža su ista sorta,koje je kasnije samo vjera nacionalno odredila.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da si rekao "Jovo je naše sorte", ajde. Ne treba se toga bojati, čovječe.jastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
Nacije su modernog datuma i znamo kako su nastajale, ta ne radi se o ničem nepoznatom.
Etnicitet je nešto drugo. Unutar hr "bumeranga" (banane) ima malo ili nimalo razlika.
Pogledaj foto pok. Uzeira Srne...ka da gledam sliku moga pok. ćaće. Tipika.
Last edited by Ero on 14/6/2016, 09:09; edited 1 time in total
pa nije bas sve isto...srbi knina,sjeverne dalmacije ne govore cistu ikavicujastreb wrote:Vi Vlaji ste jedan narod. Bez obzira na vjeru. Vi ste Morlaci i tako su vas nazivali u svim mletačkim dokumentima.vuksadinare wrote:..pa znam da su se ljudi mjesali...ali nemoj me s jovom..molim tejastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
E sad ko je bio katolik taj je pretočen u Hrvata,a tko je bio pravoslavac taj je postao Srbin.
Thompson i Baja mali Knindža su ista sorta,koje je kasnije samo vjera nacionalno odredila.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Pa o tome ti i pričam.Ero wrote:Da si rekao "Jovo je naše sorte", ajde. Ne treba se toga bojati, čovječe.jastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
Nacije su modernog datuma i znamo kako su nastajale, ta ne radi se o ničem nepoznatom.
Etnicitet je nešto drugo. Unutar hr "bumeranga" (banane) ima malo ili nimalo razlika.
Pogledaj foto Uzeira Srne...ka da gledam sliku moga ćaće. Tipika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne pričaš ti o tome.jastreb wrote:Pa o tome ti i pričam.Ero wrote:Da si rekao "Jovo je naše sorte", ajde. Ne treba se toga bojati, čovječe.jastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
Pogledaj foto Uzeira Srne...ka da gledam sliku moga ćaće. Tipika.
Ja nikad nisam vidio razlike između "Jove" iz Knina i mene.
Zašto je ono što misli da je i ja to što jesam, je druga priča.
Kad ja naglašavam moj I1b* to radim upravo zbog toga da
vas upozorim: Ne pretjerujte.
Doduše, I1b* je onaj fini svileni vez , koji nas povezuje kao narod.
Govore, itekako. Naravno, dobili su nešto i od pravoslavlja, baš kao i muslimani (ikavci!) od islama.vuksadinare wrote:pa nije bas sve isto...srbi knina,sjeverne dalmacije ne govore cistu ikavicujastreb wrote:Vi Vlaji ste jedan narod. Bez obzira na vjeru. Vi ste Morlaci i tako su vas nazivali u svim mletačkim dokumentima.vuksadinare wrote:..pa znam da su se ljudi mjesali...ali nemoj me s jovom..molim tejastreb wrote:Samo ti moli,ali ako misliš da smo mi tu "od stoljeća sedmog" i da smo mi danas isti oni koji su tu došli iz neke pradomovine i da ti i onaj tvoj komšo Jovo iz susjednog sela niste iste sorte,varaš se.vuksadinare wrote:
daj molim te
Stanojko wrote:Neka. Biramo drustvo...marcellus wrote:Stanojko wrote:Ah, pa ovo je da suzu pustis od miline... Hrvati, turci, siptari... Svi jedna velika, srecna familija... Fale ukrajinci...n_razbojnik wrote:skupa, ekipno...NATO savezniciStanojko wrote:
Vasih? Turaka?
primili bi i vas u društvo da ste se kojim slučajem kvalificirali. Uostalom primićemo vas ionako u veliku sretnu nato obitelj, gdje ćete biti zajedno s nama i turcima...
ko vas šta pita...
Page 16 of 16