Mooodrić goool
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Mooodrić goool
A recimo kad igra Srbija? Navijaš li za njih?RayMabus wrote:Pa normalno da su gluposti. BiH ima dobrih igraća al nisu zadnje utakmice najbolje odigrali pa se nisu kalificarali pa su im si tamo hebaali malter. Al inaće bar ja osobno kad igra bih proti nekoga naijam za bih. Meni to uopce nije problem niti imam problema sa time dapaće ono draže mi je njih gledat nego wels il tako šta.vuksadinare wrote:
...ma to su gluposti....tecimo u ođaku...jucer u kaficima zajednicki navijali hrvati i bosnjaci...zajedno s egledalo i u hrvatskim i u bosnjackim kaficima...isto bilo i u brckom,orasju,tuzli...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne.jastreb wrote:A recimo kad igra Srbija? Navijaš li za njih?RayMabus wrote:Pa normalno da su gluposti. BiH ima dobrih igraća al nisu zadnje utakmice najbolje odigrali pa se nisu kalificarali pa su im si tamo hebaali malter. Al inaće bar ja osobno kad igra bih proti nekoga naijam za bih. Meni to uopce nije problem niti imam problema sa time dapaće ono draže mi je njih gledat nego wels il tako šta.vuksadinare wrote:
...ma to su gluposti....tecimo u ođaku...jucer u kaficima zajednicki navijali hrvati i bosnjaci...zajedno s egledalo i u hrvatskim i u bosnjackim kaficima...isto bilo i u brckom,orasju,tuzli...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ne navijam za Srbiju al ako ćemo iskreno niti protiw njih al ni ne pratim ih jer me ne zanimaju uopće dok bih kad igra baš mi je zanimljiwo i nawijam za njih da prođu dalje.
Al ne navijam za njih .....šta se ne mora odma čitati kao i da nawijam protiw njih ....ne zanimaju me , ne pratim ih , odhebenzi i to je to.
Al ne navijam za njih .....šta se ne mora odma čitati kao i da nawijam protiw njih ....ne zanimaju me , ne pratim ih , odhebenzi i to je to.
2014-04-11
Sad čitam da je Srni nakon utakmice umro otac. RIP!
2014-04-22
R.I.P...srni...po meni najzanimljivija utakmica do sad od ovih par odigranih....po sansama..golu...a i po zestini na terenu..
vuksadinare- Posts : 100338
2015-09-08
ray je'l kod tebe bilo slavlja i pucnjave nakon gola...?
2015-09-08
po fizionomiji se fino uklapa u turčine, a nisam ni znala da je i on ture
Guest- Guest
Nisam gledao utakmicu. Slušao sam preko radio prijemnika.vuksadinare wrote:ray je'l kod tebe bilo slavlja i pucnjave nakon gola...?
2014-04-11
mir.....norka...mir....Noor wrote:po fizionomiji se fino uklapa u turčine, a nisam ni znala da je i on ture
2015-09-08
vuksadinare wrote:mir.....norka...mir....Noor wrote:po fizionomiji se fino uklapa u turčine, a nisam ni znala da je i on ture
šta sad? ne smije se reči??
Guest- Guest
Evo gledam na prvenstvu Amerike Peru izbacio Brazil.
Hahaha,nakon onih 7:1 protiv Njemačke,otišli su u ropotarnicu.
2014-04-22
.....srna je ljudina...jos mu ej otac umro...pa sad ic vrijeđat....nije u reduNoor wrote:vuksadinare wrote:mir.....norka...mir....Noor wrote:po fizionomiji se fino uklapa u turčine, a nisam ni znala da je i on ture
2015-09-08
...kad im ej vaznija frizura i lova od nogometa...jastreb wrote:Evo gledam na prvenstvu Amerike Peru izbacio Brazil.
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....srna je ljudina...jos mu ej otac umro...pa sad ic vrijeđat....nije u reduNoor wrote:vuksadinare wrote:mir.....norka...mir....Noor wrote:po fizionomiji se fino uklapa u turčine, a nisam ni znala da je i on ture
zašto bi to bila uvreda? nemam ja ništa protiv turčina...pravi muškarci
Guest- Guest
Ma pogledaj na što su spali: Fred,Luiz Gustavo,Hulk,D.Luiz...Hahahaha,koja komedija. Mislim da bismo ih sada razbili ko misiraču.Hahahaha. Da Hulk! Da Fred!vuksadinare wrote:...kad im ej vaznija frizura i lova od nogometa...jastreb wrote:Evo gledam na prvenstvu Amerike Peru izbacio Brazil.
2014-04-22
sto ej on navijao za tursku?Eva wrote:vili40 wrote:gazi tursku bagru
Hasanče na aparatima
2015-09-08
...pa da..nema ni ejdan da nema dlaciceNoor wrote:vuksadinare wrote:.....srna je ljudina...jos mu ej otac umro...pa sad ic vrijeđat....nije u reduNoor wrote:vuksadinare wrote:mir.....norka...mir....Noor wrote:po fizionomiji se fino uklapa u turčine, a nisam ni znala da je i on ture
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa da..nema ni ejdan da nema dlaciceNoor wrote:vuksadinare wrote:.....srna je ljudina...jos mu ej otac umro...pa sad ic vrijeđat....nije u reduNoor wrote:vuksadinare wrote:
mir.....norka...mir....
ae
Guest- Guest
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Page 7 of 16