Ove godine Ultra Europe Requiem
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ove godine Ultra Europe Requiem
Mi smo širokih pogleda i nismo sebicni .....i Barcelona je dio EU ...sve je to jedno.
Trentuno kopamo plinovod ....gužva je.
Inače, projekt plinsko-distribucijskog sustava "težak" je 20 milijuna eura, a uključuje izgradnju mreže na području našega grada, te susjednih Kaštela, Dugopolja i Klisa, uz već obavljen posao u Šibeniku i Zadru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/315347/zbog-kopanja-za-plinovod-zatvoren-dio-hercegovacke-pogledajte-koji-krkljanac-je-zavladao-u-prometu
Trentuno kopamo plinovod ....gužva je.
Inače, projekt plinsko-distribucijskog sustava "težak" je 20 milijuna eura, a uključuje izgradnju mreže na području našega grada, te susjednih Kaštela, Dugopolja i Klisa, uz već obavljen posao u Šibeniku i Zadru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/315347/zbog-kopanja-za-plinovod-zatvoren-dio-hercegovacke-pogledajte-koji-krkljanac-je-zavladao-u-prometu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Teško da će tek tako doći, ali lako ih je otjerati!
Ne zamaraj se. Ima na Baćama disko.Regoč wrote:Teško da će tek tako doći, ali lako ih je otjerati!
2014-04-11
Nije, vjeruj mi...Regoč wrote:Teško da će tek tako doći, ali lako ih je otjerati!
Guest- Guest
ma ne može kanalizacija sve to progucat..previše divljih septičkih jama..onda etot smrdežine i menigitisa i svega...onda magistralon voze ko da je to nečiji dvor, ne kuže da je to prometna žila kucavica..pomalo gledaju i raspituju se za noćenje u vožnji..jer nemaju di stat.. nemamo mi infrastrukturu ni za se..Regoč wrote:Šta je, Dalmoši, opet vam smetaju turisti? Pozatvarajte hotele i nemojte prodavati aranžmane!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ovdje se svi zamaraju šta će ovi otic osim nas koji smo od dole. Paradoks. Stranci su već poceli dolazit. Previše se sekirate tamo di se mi ne sekiramo.
Ima ultra u svakoj diskoteci uz more.
Ima ultra u svakoj diskoteci uz more.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Pa netjera ih nitko samo nema ove godine poticaja.Regoč wrote:Nije lako otjerati turiste?
2014-04-11
Nema ih smisla više tirat...Šta ih više tiraš oni više dolaze...prije dvi-tri godine digli neki u Splitu cijene i do 200%...a eto ti ih ove godine 15-ak % više...Regoč wrote:Nije lako otjerati turiste?
Guest- Guest
cassanowa wrote:Nema ih smisla više tirat...Šta ih više tiraš oni više dolaze...prije dvi-tri godine digli neki u Splitu cijene i do 200%...a eto ti ih ove godine 15-ak % više...Regoč wrote:Nije lako otjerati turiste?
Ostalo nam je još samo da pokušamo sa Ziklon B.
2014-04-11
Marja
ili da u turističku ponudu uvedemo šetnju kroz podnožje Marjana....ahahahahahahahahRayMabus wrote:cassanowa wrote:Nema ih smisla više tirat...Šta ih više tiraš oni više dolaze...prije dvi-tri godine digli neki u Splitu cijene i do 200%...a eto ti ih ove godine 15-ak % više...Regoč wrote:Nije lako otjerati turiste?
Ostalo nam je još samo da pokušamo sa Ziklon B.
Guest- Guest
Nama Švica do kraja 2017 najkasnije oslobađa svoje tržište rada a ovi iz Švice od kada su skužili da im je jadranska obala ispod nosa i od kada smo ušli u EU navalili ....danas dvojicu vidija ....puno je turista al ova dva s kombijima ono mi ostala u memoriji ....nema to se samo spušta s Alpa.
Kad im oni muslimani po Marseilu pocmu radit shranja plus crmci po Africi ...nema njih više na azurnoj obali ....cila Švica na Jadranu ......ode nema tih pizdharija a blizu je.
Kad im oni muslimani po Marseilu pocmu radit shranja plus crmci po Africi ...nema njih više na azurnoj obali ....cila Švica na Jadranu ......ode nema tih pizdharija a blizu je.
2014-04-11
koncept turizma pod svaku cijenu je pogrešan
2014-04-19
koncept turizma je dobar, taj ultra popuni džeparac tisućama splićana
Guest- Guest
a usput u državu donese pola milijarde kuna, koje se lova troši, nekoliko puta se na nju okrenu porezi, pa onda ostane i bandiću love "da dela 16sati i gradi fontane i trpa uhljebe u holding" , tako da svi profitiraju..
ali boli me kurac, mene živcira ta 3 dana
ali boli me kurac, mene živcira ta 3 dana
Guest- Guest
yoda, ofulo si gol
ofulo si fudbal
i stadion, a umalo i planetu
jab tebe poslije faksa bacija u more
ofulo si fudbal
i stadion, a umalo i planetu
jab tebe poslije faksa bacija u more
2014-04-19
dobro nije niti Međugorje puno bolje ono vlaško-fratarski kirbaj za izvlačenje paracassanowa wrote:Nešto si pobrkao. Nije to isto....U Međugorju se liječe od droge, a ne konzumiraju je kao što to rade na ultri...deda getting old wrote:zašto bi konzervativna vlada podržava blud i razvrat mladih?
mlade treba slati u Međugorje nek vide Gospu
Kermit-
2014-04-17
Prodavajte im onu crnu čokoladu za kuvanje nek jedu, to zatvara. Taman ta tri dana, onda kad dođu kući nek seru ko grlice.frakcija wrote:ma ne može kanalizacija sve to progucat..previše divljih septičkih jama..onda etot smrdežine i menigitisa i svega...Regoč wrote:Šta je, Dalmoši, opet vam smetaju turisti? Pozatvarajte hotele i nemojte prodavati aranžmane!
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» ULTRA Hrvatska
» Ultra : Pale cijene smještaja
» Ultra desničar ponovo favorit na predsjedničkim izborima u Austriji
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» ULTRA Hrvatska
» Ultra : Pale cijene smještaja
» Ultra desničar ponovo favorit na predsjedničkim izborima u Austriji
Page 4 of 5