Ove godine Ultra Europe Requiem
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ove godine Ultra Europe Requiem
i lipše bi im bilo spavat u netaknutoj prirodi, nego na gradskom asfaltu... plus šta su seljaci dobrodušniji od građana...
Guest- Guest
Seljaci u Glamoču bi jedva dočekali da im tko dođe pa makar ovi ....odma bi im prodali sve sireve i ostalo ...livade iznajmili i tako .....trgovina , organizacija ....neka kuna bi se okrenila.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....cassanowa wrote:Jebeš turizam zasnovan na alkoholičarima i narkomanima....Nama trebaju fini i bogati gosti
Guest- Guest
Ne znam što ti nije jasno?Starhemberg wrote:I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....cassanowa wrote:Jebeš turizam zasnovan na alkoholičarima i narkomanima....Nama trebaju fini i bogati gosti
Guest- Guest
Sve mi je jasno.cassanowa wrote:Ne znam što ti nije jasno?Starhemberg wrote:I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....cassanowa wrote:Jebeš turizam zasnovan na alkoholičarima i narkomanima....Nama trebaju fini i bogati gosti
Guest- Guest
Onda znači da me zajebavaš...OK, ne ljutim se...dapačeStarhemberg wrote:Sve mi je jasno.cassanowa wrote:Ne znam što ti nije jasno?Starhemberg wrote:I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....cassanowa wrote:Jebeš turizam zasnovan na alkoholičarima i narkomanima....Nama trebaju fini i bogati gosti
Guest- Guest
Meni nije jasno. Ono dođu negdi i po danu spavaju a po noci ne izlaze s koncerta. Pa onda moš to i u Glamoču tako.
Glamoč party.
Glamoč party.
2014-04-11
Ne...bit sretni na moru i gostima koji su došli potrošiti, a manje izvoljevati. Filozofija ne može biti jednostavnija.cassanowa wrote:Onda znači da me zajebavaš...OK, ne ljutim se...dapačeStarhemberg wrote:Sve mi je jasno.cassanowa wrote:Ne znam što ti nije jasno?Starhemberg wrote:I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....cassanowa wrote:Jebeš turizam zasnovan na alkoholičarima i narkomanima....Nama trebaju fini i bogati gosti
Guest- Guest
Dođu i drugi pa ne lupaju o bubnjeve tri dana i tri noci.Starhemberg wrote:Ne...bit sretni na moru i gostima koji su došli potrošiti, a manje izvoljevati. Filozofija ne može biti jednostavnija.cassanowa wrote:Onda znači da me zajebavaš...OK, ne ljutim se...dapačeStarhemberg wrote:Sve mi je jasno.cassanowa wrote:Ne znam što ti nije jasno?Starhemberg wrote:
I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....
Vidi to je ok , zanimljivo , dobro za promidžbu grada , eto malo ušli u eu ovo ono , ultra party , sve ok al ono ....ajte malo sad u drugi grad.
2014-04-11
koliko vidim napisao si da gosti ostanu kod kuće, a sad su odjednom na moru...tako da me ipak zajebavašStarhemberg wrote:Ne...bit sretni na moru i gostima koji su došli potrošiti, a manje izvoljevati. Filozofija ne može biti jednostavnija.cassanowa wrote:Onda znači da me zajebavaš...OK, ne ljutim se...dapačeStarhemberg wrote:Sve mi je jasno.cassanowa wrote:Ne znam što ti nije jasno?Starhemberg wrote:
I da ostanu kod kuće, samo lovu da pošalju....
Guest- Guest
Problem je šta vecina nas od te ultre nema koristi nego samo tri dana buke. Od ultre zarađuju ovi šta to organiziraju , oni diskođejevi , dileri droge , trgovine , taksisti i iznajmivaci po gradu i okolici ....ostali samo buka ...ok malo kao promidžba , eu , eto sigurna destinacija al ta je svrha ispunjena tako da je sad pa nadalje to zamorno.
2014-04-11
pa najviše se zaradilo na globama..namamiš ih..onda globi za svaku pizdariju.a njih prpa jer su u istočnoj europi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ne treba bit sebičan ....nek i drugi gradovi u Evropi imaju ultru.
AJte malo šetajte okolo.
AJte malo šetajte okolo.
2014-04-11
Evo mogu u Zadar ....tamo nisu nikad bili.
2014-04-11
Šta je, Dalmoši, opet vam smetaju turisti? Pozatvarajte hotele i nemojte prodavati aranžmane!
Pa eto ti ih. Jeste čudni u pm. Ja vam ih dajem a vi necete i onda kako mi to necemo a sami ih ne želite. Pa uzmite ih slobodno. Nismo mi sebicni nego široke ruke.Regoč wrote:Šta je, Dalmoši, opet vam smetaju turisti? Pozatvarajte hotele i nemojte prodavati aranžmane!
2014-04-11
Iz kojeg si ti turističkog središta?Regoč wrote:Šta je, Dalmoši, opet vam smetaju turisti?
Guest- Guest
Mi smo širokih pogleda i nismo sebicni .....i Barcelona je dio EU ...sve je to jedno.
Trentuno kopamo plinovod ....gužva je.
Inače, projekt plinsko-distribucijskog sustava "težak" je 20 milijuna eura, a uključuje izgradnju mreže na području našega grada, te susjednih Kaštela, Dugopolja i Klisa, uz već obavljen posao u Šibeniku i Zadru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/315347/zbog-kopanja-za-plinovod-zatvoren-dio-hercegovacke-pogledajte-koji-krkljanac-je-zavladao-u-prometu
Trentuno kopamo plinovod ....gužva je.
Inače, projekt plinsko-distribucijskog sustava "težak" je 20 milijuna eura, a uključuje izgradnju mreže na području našega grada, te susjednih Kaštela, Dugopolja i Klisa, uz već obavljen posao u Šibeniku i Zadru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/315347/zbog-kopanja-za-plinovod-zatvoren-dio-hercegovacke-pogledajte-koji-krkljanac-je-zavladao-u-prometu
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» ULTRA Hrvatska
» Ultra : Pale cijene smještaja
» Ultra desničar ponovo favorit na predsjedničkim izborima u Austriji
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» ULTRA Hrvatska
» Ultra : Pale cijene smještaja
» Ultra desničar ponovo favorit na predsjedničkim izborima u Austriji
Page 3 of 5