Hrvatski vojnici u Poljskoj pokazuju mišiće Putinu
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatski vojnici u Poljskoj pokazuju mišiće Putinu
n_razbojnik wrote:A što će ti Marcel, oženjen i situiran, obiteljski čo'ik...Još ne znamo jel Clio onoNoor wrote:ma kakav dijagram...marcel mi dao razmišljatin_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor znamo da ovo nisi ti, vrati staru profilnu
neću
Jel to zbog dijagrama? Neće više obećao je
ma ne...kaže on da ako u kolindinim godinama budem napola zgodna kao ona...da mogu bit sretna...a šta drugo nego sliku maknut i ne sramotit se više
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Rvati topovsko meso.
fino se plaća
Kolika je plaća ?
za 6 mj misije 30k eur
Pa ti ne budi NATO plaćenik...bolje bit doma
jel primaju stari partizanski kadar?
googlaj malo slike iz misija...to sve gerijatrija
Guest- Guest
pih baš on zna...dobro nije ni Koli za bacit', recimo u ono doba oko inauguracije, sada mehNoor wrote:n_razbojnik wrote:A što će ti Marcel, oženjen i situiran, obiteljski čo'ik...Još ne znamo jel Clio onoNoor wrote:ma kakav dijagram...marcel mi dao razmišljatin_razbojnik wrote:Noor wrote:
neću
Jel to zbog dijagrama? Neće više obećao je
ma ne...kaže on da ako u kolindinim godinama budem napola zgodna kao ona...da mogu bit sretna...a šta drugo nego sliku maknut i ne sramotit se više
2014-04-15
....kolinda se moze zakopati prema norki
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i ne samo kolinda...
2015-09-08
vuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
to sad...al kad budem 48 kao ona...tko zna
Guest- Guest
Cijal vježba Anakonda je u biti američka sprdačina, jednostavno se rugaju sa Evropom, koja umjesto da je poslala vojsku u Alepo da razjebe vehabije ovdje mukti po poljskim vukojebinama
Kermit-
2014-04-17
pusti to....sad si komad ko oni u spotovima koje sam postavio na >VIP-box....a drugi nek se grizu i misle da li preuvelicavam..iskreno..neNoor wrote:vuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
to sad...al kad budem 48 kao ona...tko zna
2015-09-08
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Rvati topovsko meso.
fino se plaća
Kolika je plaća ?
za 6 mj misije 30k eur
Gdje se to službeno može provjeriti? Ima li MORH koji link?
Guest- Guest
ne znam...al znam da takvu info dobiješ kad se informiraš o sudjelovanju u misiji...to pouzdano znam
a znam i dečke koji su bili...isto su mi rekli
a znam i dečke koji su bili...isto su mi rekli
Last edited by Noor on 9/6/2016, 12:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
asilovski wrote:Cijal vježba Anakonda je u biti američka sprdačina, jednostavno se rugaju sa Evropom, koja umjesto da je poslala vojsku u Alepo da razjebe vehabije ovdje mukti po poljskim vukojebinama
Vježbi je službeni code name AnaKolinda, kolokvijalno Anakonda.
Guest- Guest
Vlado P. i asila Slobo na aparatima!asilovski wrote:Cijal vježba Anakonda je u biti američka sprdačina, jednostavno se rugaju sa Evropom, koja umjesto da je poslala vojsku u Alepo da razjebe vehabije ovdje mukti po poljskim vukojebinama
2014-04-15
Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
hladno...
Guest- Guest
To su tvoje riječiNoor wrote:n_razbojnik wrote:Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
hladno...
2014-04-15
ne stavlja ona nista tj svakojake zenske..stavlja sebe....da nije sigurna ne bi na stavljala slike...n_razbojnik wrote:Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
2015-09-08
Ma tis' ćoravvuksadinare wrote:ne stavlja ona nista tj svakojake zenske..stavlja sebe....da nije sigurna ne bi na stavljala slike...n_razbojnik wrote:Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
n_razbojnik-
2014-04-15
Vehabije slave u Koelnun_razbojnik wrote:Vlado P. i asila Slobo na aparatima!asilovski wrote:Cijal vježba Anakonda je u biti američka sprdačina, jednostavno se rugaju sa Evropom, koja umjesto da je poslala vojsku u Alepo da razjebe vehabije ovdje mukti po poljskim vukojebinama
Kermit-
2014-04-17
Do jutra smo u Moskovskoj oblasti!asilovski wrote:Vehabije slave u Koelnun_razbojnik wrote:Vlado P. i asila Slobo na aparatima!asilovski wrote:Cijal vježba Anakonda je u biti američka sprdačina, jednostavno se rugaju sa Evropom, koja umjesto da je poslala vojsku u Alepo da razjebe vehabije ovdje mukti po poljskim vukojebinama
2014-04-15
nisam....to ja vidim izbliza...n_razbojnik wrote:Ma tis' ćoravvuksadinare wrote:ne stavlja ona nista tj svakojake zenske..stavlja sebe....da nije sigurna ne bi na stavljala slike...n_razbojnik wrote:Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne stavlja ona nista tj svakojake zenske..stavlja sebe....da nije sigurna ne bi na stavljala slike...n_razbojnik wrote:Ae...ali ona je nešto nesigurna, pa stavlja svakojake žemske jer je Marc ubediravuksadinare wrote:....kolinda se moze zakopati prema norki
tako je vučino
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Tirani 21 stoljeca pokazuju misice
» Nismo smeli da dozvolimo Srbima da POKAZUJU MIŠIĆE
» Hrvatski vojnici poslani u opasnu misiju u Libanon
» pijani hrvatski i albanski vojnici pevali ustaške pesme
» Hrvatski vojnici moraju proći obrazovanje u islamskim centrima!
» Nismo smeli da dozvolimo Srbima da POKAZUJU MIŠIĆE
» Hrvatski vojnici poslani u opasnu misiju u Libanon
» pijani hrvatski i albanski vojnici pevali ustaške pesme
» Hrvatski vojnici moraju proći obrazovanje u islamskim centrima!
Page 3 of 9