Nismo smeli da dozvolimo Srbima da POKAZUJU MIŠIĆE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nismo smeli da dozvolimo Srbima da POKAZUJU MIŠIĆE
Britanski lordovi organizovali sastanak sa temom "BALKAN": Nismo smeli da dozvolimo Srbima da POKAZUJU MIŠIĆE
Večernji list BiH | [size=11]21. 09. 2017 - 19:11h[/size]
| Komentara: 46
Zapadni Balkan, a posebno Bosna i Hercegovina, bili su tema nedavnog savetovanja koje su organizovali engleski lordovi. Zanimljivo je da je, nakon hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, češkog predsednika Miloša Zemana, austrijskog šefa diplomatije Sebastiana Kurca, na opasnost od porasta verske radikalizacije kod muslimana u BiH upozorio i gost lordova u Veću za međunarodne odnose gornjeg doma Ujedinjenog Kraljevstva general ser Majkl Rouz.
General Rouz nekada je bio zapovednik snaga UNPROFOR-a BiH i sigurno dobro poznaje situaciju u ovoj zemlji, piše [size=15]Večernji list BiH.
Opšte nezadovoljstvo
- Taj radikalizam koji je posledica uticaja dolaska mudžahedina i verske indoktrinacije, uz očekivanja Srba da dođe do podele države te nezadovoljstva Hrvata svojim statusom, preti raspadom zemlje, ističe Rouz koji je, uz bivšeg visokog predstavnika Pedija Ešdauna, bio gost tog sastanka.
- Rastući elementi radikalizacije, posebno među muslimanimaglavni je razlog što je zemlja podeljenija više nego ikada. Čak postoji rizik da će postati propala zemlja - smatra general Rouz, a zatim priča o Srbima:
- Srbima je Dejtonski sporazum dao tu mogućnost da pokazuju mišiće i oni to rade poslednjih 20 godina. To im se nije smelo dopustiti. Druga pretnja su džihadisti.
[/size]
[/size][/size][size]
Rasprava britanskih lordova o BiH izazvala je veliku pažnju u ovoj zemlji. Političari su složni u oceni da nikome normalnom u ovoj zemlji nije stalo do pogoršavanja situacije i izazivanja novih sukoba, a da pretnje radikalizmom i terorizmom nisu ni veće ni manje nego što je to slučaj u Belgiji, Francuskoj ili pak samoj Velikoj Britaniji. Ipak, Veće smatra da je BiH najrizičnija.
Veće lordova ima oko 800 članova, a ljudi u Domu su imenovani po raznim osnovama. Rasprava o političkim i društvenim pitanjima ima moralni autoritet. Takođe, Dom lordova ima i svoje zakonske predloge. Na pitanje lordova može li situacija ponovo da eksplodira na Balkanu, general Majkl Rouz misli kako uvek postoje izgledi za tako nešto.
Istorija Balkana
Vinston Čerčil je kazao kako Balkan ima toliko istorije da je nemoguće razdvojiti je od sadašnjosti, s obzirom na to da je ono što se događa danas temeljeno na onom što se događalo u prošlosti.
- Na Balkanu nije važno ono što vidite na površini, već ono što se događa ispod površine… - kazao je general Rose, dotakavši se i hrvatskog pitanja u BiH:
Imamo dovoljno jakih lidera koje možemo iskoristiti da sprečimo raspad BiH, što je, kako ste i sami rekli, nezamislivo. Onda bismo završili s hrvatskim delom koji bi se pridružio Hrvatskoj. Evropi bi ostao nemoguć zadatak, a to je da održi malenu muslimansku državu u sredini.
Bivši visoki predstavnik u BiH Pedi Ešdaun je pak izrazio bojazan od i bombaških incidenata u BiH.
- Šta ako neko baci bombu na džamiju u Doboju? - upitao je jednom prilikom.
[/size]
Večernji list BiH | [size=11]21. 09. 2017 - 19:11h[/size]
| Komentara: 46
Zapadni Balkan, a posebno Bosna i Hercegovina, bili su tema nedavnog savetovanja koje su organizovali engleski lordovi. Zanimljivo je da je, nakon hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, češkog predsednika Miloša Zemana, austrijskog šefa diplomatije Sebastiana Kurca, na opasnost od porasta verske radikalizacije kod muslimana u BiH upozorio i gost lordova u Veću za međunarodne odnose gornjeg doma Ujedinjenog Kraljevstva general ser Majkl Rouz.
General Rouz nekada je bio zapovednik snaga UNPROFOR-a BiH i sigurno dobro poznaje situaciju u ovoj zemlji, piše [size=15]Večernji list BiH.
Opšte nezadovoljstvo
- Taj radikalizam koji je posledica uticaja dolaska mudžahedina i verske indoktrinacije, uz očekivanja Srba da dođe do podele države te nezadovoljstva Hrvata svojim statusom, preti raspadom zemlje, ističe Rouz koji je, uz bivšeg visokog predstavnika Pedija Ešdauna, bio gost tog sastanka.
- Rastući elementi radikalizacije, posebno među muslimanimaglavni je razlog što je zemlja podeljenija više nego ikada. Čak postoji rizik da će postati propala zemlja - smatra general Rouz, a zatim priča o Srbima:
- Srbima je Dejtonski sporazum dao tu mogućnost da pokazuju mišiće i oni to rade poslednjih 20 godina. To im se nije smelo dopustiti. Druga pretnja su džihadisti.
[/size]
Foto: RAS Arhiva / RAS Srbija
Dejtonski sporazum dao je Srbima moć da pokazuju mišiće, smatra Rouz
[size][size][/size][/size]
Rasprava britanskih lordova o BiH izazvala je veliku pažnju u ovoj zemlji. Političari su složni u oceni da nikome normalnom u ovoj zemlji nije stalo do pogoršavanja situacije i izazivanja novih sukoba, a da pretnje radikalizmom i terorizmom nisu ni veće ni manje nego što je to slučaj u Belgiji, Francuskoj ili pak samoj Velikoj Britaniji. Ipak, Veće smatra da je BiH najrizičnija.
Veće lordova ima oko 800 članova, a ljudi u Domu su imenovani po raznim osnovama. Rasprava o političkim i društvenim pitanjima ima moralni autoritet. Takođe, Dom lordova ima i svoje zakonske predloge. Na pitanje lordova može li situacija ponovo da eksplodira na Balkanu, general Majkl Rouz misli kako uvek postoje izgledi za tako nešto.
Istorija Balkana
Vinston Čerčil je kazao kako Balkan ima toliko istorije da je nemoguće razdvojiti je od sadašnjosti, s obzirom na to da je ono što se događa danas temeljeno na onom što se događalo u prošlosti.
- Na Balkanu nije važno ono što vidite na površini, već ono što se događa ispod površine… - kazao je general Rose, dotakavši se i hrvatskog pitanja u BiH:
Imamo dovoljno jakih lidera koje možemo iskoristiti da sprečimo raspad BiH, što je, kako ste i sami rekli, nezamislivo. Onda bismo završili s hrvatskim delom koji bi se pridružio Hrvatskoj. Evropi bi ostao nemoguć zadatak, a to je da održi malenu muslimansku državu u sredini.
Bivši visoki predstavnik u BiH Pedi Ešdaun je pak izrazio bojazan od i bombaških incidenata u BiH.
- Šta ako neko baci bombu na džamiju u Doboju? - upitao je jednom prilikom.
[/size]
Guest- Guest
Re: Nismo smeli da dozvolimo Srbima da POKAZUJU MIŠIĆE
Srbima je Dejtonski sporazum dao tu mogućnost da pokazuju mišiće i oni to rade poslednjih 20 godina. To im se nije smelo dopustiti. Druga pretnja su džihadisti.
ne znam kako to pokazuju, ili jemo, misice.
vidim da smo veca pretnja od dzihadista )
ne znam kako to pokazuju, ili jemo, misice.
vidim da smo veca pretnja od dzihadista )
Guest- Guest
a da se vi malo gonite u p.l. materinu
da li gamad zeli da usmeri teroriste prema nama
jebala vas bosna
nezamislivo
a zamislivo je da kidate srbiju
more, yebite se
da li gamad zeli da usmeri teroriste prema nama
jebala vas bosna
nezamislivo
a zamislivo je da kidate srbiju
more, yebite se
Guest- Guest
Englezi i jesu bili u BiH da tamo stvore/stvaraju probleme i ne da ih rješavaju.
Ashdown je glavni krivac za sve što se danas dešava u BiH.
Bošnjačka politička "elita" im je nasjela, a posebno Silajdžić.
Ashdown je glavni krivac za sve što se danas dešava u BiH.
Bošnjačka politička "elita" im je nasjela, a posebno Silajdžić.
muje ubijaju ljude po ulicama najvecih gradova evrope,
napdaju ljude svim mogucim sredstvima, od hladnog oruzja
do savremnih exploziva, ali srbi su pretnja )
mi jednostavno ne zelimo da delimo vrednosti onog dela
gradjana bosne koji su se indentifikovali sa okupatorom,
sa namerom da celu bosnu potcine tom modelu verskih
i drustvenih vrednosti. dominaciju onih koji vitlaju turskim
ne prihvatamo,
teska gamad )
napdaju ljude svim mogucim sredstvima, od hladnog oruzja
do savremnih exploziva, ali srbi su pretnja )
mi jednostavno ne zelimo da delimo vrednosti onog dela
gradjana bosne koji su se indentifikovali sa okupatorom,
sa namerom da celu bosnu potcine tom modelu verskih
i drustvenih vrednosti. dominaciju onih koji vitlaju turskim
ne prihvatamo,
teska gamad )
Guest- Guest
Dayton je za Hrvate tezak zajeb. Nije Tudjman smio pristat na ukidanje Washingtonskog sporazuma.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Digli starci 100 kg iz benca, pa poceli da se kur...
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Srbom je trebalo stati ukraj još 95., a ne sad srati za razbijenim vrčem.
vi, tesko, nemoguce !
veliki ste junaci protiv lokalnih srba,
tu ste prvaci.
znas i sam da je akcija bila do dogovorenog nivoa,
nakon toga, tudjmanu niko nije garantovao slobinu
neutralnost. pa cak ni onaj kreten holbruk.
nemoj, da kenjate, da glumite,
znate i sami sta je bilo i zasto je bilo.
nato, da, svakako !
sad, to je nemoguca misija i zapadu
stvari su drasticno drugacije i nikada
vise nice biti devedesete.
tu ste prvaci.
nato, da, svakako !
Last edited by pizzon on 23/9/2017, 20:48; edited 3 times in total
Guest- Guest
Sam ja jučer možda bio pijan?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
malkice
Guest- Guest
Noor wrote:jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
malkice
2014-04-22
al si benigni...jedino kaj fulaš po tastaturi i onda ličiš na Sorujastreb wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
malkice
Guest- Guest
Da, neće, nikada nas više nećete zateći nespremne!pizzon wrote:vi, tesko, nemoguce !
tu ste prvaci.
nato, da, svakako !
Da. Jučer sam malo zaLOMIO SA DRUŠTVOM SA NOGOMETA.Noor wrote:al si benigni...jedino kaj fulaš po tastaturi i onda ličiš na Sorujastreb wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
malkice
2014-04-22
Lakše nam je reći kad nisi.jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
treba ponekadjastreb wrote:Da. Jučer sam malo zaLOMIO SA DRUŠTVOM SA NOGOMETA.Noor wrote:al si benigni...jedino kaj fulaš po tastaturi i onda ličiš na Sorujastreb wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
malkice
Guest- Guest
Zar ti nemaš drugare s fudbala?jastreb wrote:Da. Jučer sam malo zaLOMIO SA DRUŠTVOM SA NOGOMETA.Noor wrote:al si benigni...jedino kaj fulaš po tastaturi i onda ličiš na Sorujastreb wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Sam ja jučer možda bio pijan?
malkice
Pakao u Londonu: Polili su ljude misterioznom hemikalijom na stanici, ima povređenih! (VIDEO)
Do napada je došlo oko 8 uveče, prenosi Independent
Šest ljudi je teško povređeno na stanici metroa Stratford u istočnom Londonu.
Mediji prenose da je došlo do napada kiselinom na nekoliko ljudi u okvoru šoping centra u istočnom Londona.
Jedna osoba je uhapšena pod sumnjom da je nanela teške telesne povrede.
Na društvenim mrežama se pojavljuju frapantne slike i video snimci napada.
http://www.telegraf.rs/vesti/svet/2898265-pakao-u-londonu-polili-su-ljude-misterioznom-hemikalijom-na-stanici-ima-povredjenih-video
srbi nisu robovi v.b. a srbija nije njihova kolonija. kenjaju, mi nismo smeli
da dozvolimo. ko vas jebe, majmuni.
primili ste kuso i repato pa sad zanjete haos, koji zelite nama da transferisete.
ajde, ajede sad, uvedite nam sankcije, posaljite brodove i avione, ajde
mater vam jebem ako smete i mozete, ajde, pizda vam materina kenjatorska.
jebete nas 2oo i kusur godina, ali ste sjebali sebe. unistili ste sopstvenu
zemlju pa bi sad nama recept da izvezete. jebite se !
imamo pravo da ne ponovimo vasu gresku, ne hvala !"
Guest- Guest
Mediji prenose da je došlo do napada kiselinom na nekoliko ljudi u okvoru šoping centra u istočnom Londona. Jedna osoba je uhapšena pod sumnjom da je nanela teške telesne povrede.
Na društvenim mrežama se pojavljuju frapantne slike i video snimci napada. Na licu mesta je veliki broj vatrgoasaca, policije, kao i kola Hitne pomoći.
Napadi su se odigrali na više lokacija u okviru Stratford šoping centra.
Prolaznici su rekli da nisu videli nijednu od žrtava, ali je na lice mesta stigao veliki broj policije sa psima tragačima.
Ovo nije prvi put da se događa napad kiselinom na ulici. Nedavno su svetski mediji pisali o ovome kao o bizarnom trendu u evropskim gradovima koji je najviše prisutan upravo u Londonu. Uzrok su najčešće ljubomorni muškarci.
(Prenosi Telegraf.rs)
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:687344-Pakao-u-Londonu-Polili-su-ljude-misterioznom-hemikalijom-na-stanici-ima-povredjenih-VIDEO
Na društvenim mrežama se pojavljuju frapantne slike i video snimci napada. Na licu mesta je veliki broj vatrgoasaca, policije, kao i kola Hitne pomoći.
Napadi su se odigrali na više lokacija u okviru Stratford šoping centra.
Prolaznici su rekli da nisu videli nijednu od žrtava, ali je na lice mesta stigao veliki broj policije sa psima tragačima.
Ovo nije prvi put da se događa napad kiselinom na ulici. Nedavno su svetski mediji pisali o ovome kao o bizarnom trendu u evropskim gradovima koji je najviše prisutan upravo u Londonu. Uzrok su najčešće ljubomorni muškarci.
(Prenosi Telegraf.rs)
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:687344-Pakao-u-Londonu-Polili-su-ljude-misterioznom-hemikalijom-na-stanici-ima-povredjenih-VIDEO
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tirani 21 stoljeca pokazuju misice
» Hrvatski vojnici u Poljskoj pokazuju mišiće Putinu
» Opet nismo dobri sa Srbima?Baš čudno!
» Rojters: Srpska vojska pokazala mišiće
» Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
» Hrvatski vojnici u Poljskoj pokazuju mišiće Putinu
» Opet nismo dobri sa Srbima?Baš čudno!
» Rojters: Srpska vojska pokazala mišiće
» Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
Page 1 of 2